αν δεν ξερατε την ηλικια σας , δεν σας την ειχε πει ποτε κανεις , ποσο χρονων θα σας υπολογιζατε , οχι βασει εμφανισης , βασει αισθησης ........
Printable View
αν δεν ξερατε την ηλικια σας , δεν σας την ειχε πει ποτε κανεις , ποσο χρονων θα σας υπολογιζατε , οχι βασει εμφανισης , βασει αισθησης ........
Εγω κανα 35αρι ........
Εγω γυρω στα 40 απ οτι μου λενε
Βάσει εμφάνισης μικρή(μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και η Παυλίνα) , βάσει αίσθησης 60 λίαν επιεικώς. :p
Κι εγω πενηντα πεντε με εξηντα χτυπαω χαλαρα εμφανισιακα τριανταρησ νομιζω
Παρακαλω μη μου προσβαλετε τα 60+ ευχομαι οταν θα ειστε σε αυτη την ηλικια να ζησετε οσα δεν ζησαμε νεοι με γνωση και επιγνωση εστω και τοτε....!!!!
42 καβατζωμενα.
τωρα τελευταια στο γυμναστηριο μου μιλανε στον πληθυντικο. δεν τολμω να σκεφτω γιατι το κανουν
Νιωθω 30...
Παυλίνα μου!!! <3 <3 <3
Ναι, είναι ανυπόφορο.... Δε με ενοχλεί που ξεχνάω να βγω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να βγαίνω μια φορά τον μήνα και αν...! Δε με ενοχλεί αν στερούμαι πράγματα, δεδομένης της κατάστασης...! Με ενοχλεί που εφευρίσκω τρόπους να υποφέρω και να υποβάλλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να σκέφτεται ΠΑΝΤΑ το χειρότερο σενάριο, σε σημείο να φτάνω να νιώθω ότι πλησιάζει το τέλος μου...! Ποια 60 και ποια 70, 90 καραμπινάτα!!! :p
είμαι 23 στα 24 αλλα αν δεν ήξερα την ηλικία μου θα με έκανα για 27-28 γιατί σε πολλά θέματα είμαι πιο ώριμη από κορίτσια της ηλικίας μου..
αλλα όσον αφορά την εμφάνιση, θα με έκανα μέχρι και 3 χρόνια μικρότερη από την πραγματική μου ηλικία..
Είμαστε συνομήλικες...:) Και εσύ μικρουλάκι φαίνεσαι!! <3
Όσο είμαι στην πραγματικότητα.
Οχι ποσο φαινεστε , ποσο αισθανεσθαι ..............
Θα θελα πολυ να γύρναγα στα 25 πάρο πλύ ..αν κ σε κάποιες απόψεις καλά είμαι κ τώρα ..
A ρε Why, μούρη!!!!
Σευχαριστω pavlina για το ενδιαφερον , οντως ξεπερνω μετα απο πολλα χρονια την καταθλιψη , αλλα και επι καταθλιψης , παλι 35 αισθανομουν !!
μερικα πραματα δεν αλλαζουν ποτε !! εσυ εχεις δυο παιδακια , μπραβο , να τα χαιρεσαι , ναναι υγιη , αλλα δεν ειχα ποτε σοβαρες εγνοιες και ευθυνες στη ζωη μου , εκτος της δουλειας μου , που πιο πολυ διασκεδαση ηταν , διοτι μαρεσε , και υπαρχει και μια οικονομικη ανεση απο το σπιτι παλαιοθεν ........................και δεν ειμαι μεμψιμοιρος , παντα θετικος κι αισιοδοξος , σημαντικα στοιχεια του χαρακτηρα μου........................ουτε πηρα ποτε κατακαρδα την κτθλψη , αν και μεχει ταλαιπωρησει αρκετα ...........
Πιπίνι, του γάλακτος!!!! (πώς μιλάω έτσι ρε γαμώτο;!)
Όπως αισθάνεται ο καθένας, Παυλίνα μου. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το φύλο, ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε να σχετίζεται με αυτό!!!
Ε , ναι , μεχρι εκει ομως ................ειναι και οτι προσεχω τον εαυτο μου πολυ , γυνμναζομαι αποτο 86 , καλη διατροφη , οχι καπνισμα , καλα γονιδια ( μανα και πατηρ 81 και 90 αντιστοιχως , φαινονται 10 -12 χρονια νεωτεροι , δραστηριοι , υγιεις , ταχουν 400 κλπ. ) οχι βασανισμενη ζωη , καλοπερασα μαλλον !! και πολυ θετικος ειμαι , και δραστηριος προ κτθλψεως ............ολα αυτα φαινονται σε βαθος χρονου .............
Εγω σημερα νιωθω την ηλικια μου δηλαδη τριαντα πεντε αλλα εχω χτυπησει κ ενενηνταρια σε αισθηση
Όσο ειμαι στην πραγματικότητα θα ελεγα
Νιώθω μεγαλύτερος από όσο είμαι......
Θες την αλήθεια; 80 χρονών! Αυτό μου είχε πει και ο ψυχολόγος που πήγα στις γιορτές!
Λόγω κατάθλιψης μάλλον (ο ψυχολόγος όμως δεν πήρε χαμπάρι!)
40ρης μέσα στο νερό
25 ....! χαλαρα
Eμφανισιακά πολλοί που θα με δουν απο κοντά δεν πιστεύουν ότι είμαι εκει κοντα στα 40 και με ρωτάνε αν είμαι φοιτητής ή κάτι τέτοιο.Εγώ νιώθω ηλικιακά τόσο αλλά απο μυαλό γύρω στα 15..
Γυρω στα 22. Τοσο με κανουν συνηθως, τοσο νιωθω και γω συνηθως.
Είμαι 29,εμφανισιακά με κάνουν για 22-24.Εγώ στο μυαλό και στις εμπειρίες αισθάνομαι για 16 και στα επίπεδα ενέργειας για 40.
Εγω ωρες ωρες κανω σαν 15 χρονο , αλλες σαν 30αρης , 50αρης , 60αρης , προσαρμοζομαι σε καταστασεις , η οτι βολευει .......
Αλλά τελικά υπαρχουν προυποθεσεις, για παραδειγμα αν ερωτευτω η λογικη δραστηριοτητα εγκεφαλου μειωνεται.
Αν συσχετιστω με μωρο, προ νηπιου παιδι τοτε παλι νιωθω μικροτερη.
Εν τελει, δεν βγαινει ακρη. Μας επεβαλλαν τον χρονο για να συνενοουμαστε. Κατα τα αλλα ολα μεταμορφωνονται μεσα μας.
Τι κρίμα που την ξέρω.....!!!!
Μάλιστα. Ωραίο θέμα.
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν είπε για μικρότερη ηλικία.
Εγώ θα έλεγα 50 (είμαι 30 κανονικά), λόγω κούρασης απ'τη ζωή.
Και ταυτόχρονα 12 γιατί έχω τόσα πράγματα που δεν έχω κάνει, μιλάω για πράγματα
βασικά όπως να ζήσω, να είμαι ο εαυτός μου, να μην κρύβομαι και ό,τι γίνει.