Quote:
Originally posted by george7
Την ταινία Π την έχω δει, αλλά είναι μια φούσκα. Δεν έχει να κάνει με τα μαθηματικά αλλά με την αριθμολογία,. Καμία σχέη με την Επιστήμη.
Φυσικα και ειναι φουσκα,οχι ομως η ταινια,αλλα η ζωη του τυπου,που μοιαζετε καπως..
Το μήνυμα σου δείχνει τον τρόπο σκέψης σου. Φανατικά νομίζεις ότι έχεις κάνει τις καλύτερες επιλογές.
Βασικα ειμαι αγροτης και καθε μερα που περνα τη ΖΩ φανατικα ευτυχισμένος στη φυση,εδω στο χωριο μου και οχι μεσα σε ενα δωματιο κλεισμενος να μην ξερω τι μου φταιει..
Να σου πω κάτι. Αν δεν υπήρχαν άνθρωποι σαν και μένα, και όλοι λειτουργούσαν με την σκέψη σου (της μέγιστης Απαισιοδοξίας) θα ημασταν ακόμα μεσα στις σπηλιές (ή και στα δέντρα) και θα τρώγαμε ωμό κρέας.
Δεν διαφωνω,ομως το οτι υπηρχαν και υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα,δεν αποτελεσε παντοτε καλο στην ανθρωποτητα,διοτι καποιοι συναδελφοι σου,οδηγησαν τον πλανητη στην υπερθερμανση και γεμισαν τον κοσμο με καρκινο,aids κ.α.,λογω πυρινηκων δοκιμων-απειλων με αποτελεσμα να οδευουμε γοργα προς την καταστροφη..Οι μισοι ανακαλυπτουν τον ιο και δινουν δουλεια στους αλλους μισους για να βρουν το αντιδοτο..Και μετα την πληρωνει ο κοσμακης..
Την ώρα που θα κατευθύνεται ο αστεροειδής προς την γή ομάδες ανθρώπων-επιστημώνων θα βάζουν μπρος διάφορα σχέδια σε εφαρμογή
1) προσπάθεια καταστροφή ή αλλαγής της πορείας του αστεροειδούς ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν
Βλεπω εχεις δει και τον \"Αρμαγεδδών\"
2) προσπάθεια εκκένωσης του πλανήτη (όσο μας παρέχει η τεχνολογία την δυνατότητα για κάτι τέτοιο)
Αυτη την ταινια πρεπει να την εχασα..μου διαφευγει..
3) Μεταφορά μέρους του πληθυσμού σε ασφαλές μέρος
Που θα μας πανε δηλαδη?Μαλλον για την Πούλια,η τον Αυγερινό μας κοβω..
Στα σενάρια (2 και 3) θα γίνουν επιλογές. Εσύ που θα είσαι στην παραλία και θα χωρεύεις λυπάμαι αλλά δεν είσαι ένας από αυτούς!
Ρε επιστημονα,δεν το \'χεις παρει χαμπαρι?Εγω θα χορεύω με τα μωρα στην παραλια και συ θα δουλευεις για μενα..Αλλα οπως και να χει,εγω δε θα θελα να σου παρω την εργολαβια,αφου ειμαι απλως ενας αγροτης..Μονο ΕΣΥ θα εισαι αυτος που θα σωσει τον πλανητη.Οταν θα ρχεται ο αστεροειδης,περιμενε τηλεφωνο απο τη ΝΑSΑ..Ενα φιλαρακι που χει ενα χωραφακι εκει διπλα στις εγκαταστασεις τους και εβαζε πατατες προχθες,μου ειπε οτι ακουσε πως εσενα θα στειλουν στον αστεροειδη να βαλεις τη βομβα..Παει την εχασε τη δουλεια ο Bruce Willis δηλαδη...
Λέτε ότι ζείτε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Και αυτό το κάνετε με την κρεπάλη. Με τα σόδομα κα τα γόμορα. Μπράβο ωραία σκέψη! Πρέπει να είστα ιδιοφυϊες.
Πρεπει να εισαι παρθενος,δεν εξηγείται αλλιως..Εδω κι παππαδες ξεσαλωνουν και συ αναρωτιεσαι για μας?Πάντως IQ test δε μας χρειαστηκε μεχρι στιγμης να πω την αληθεια,οποτε δεν μπορουμε να κανουμε συγκριση ευφυϊας τελικα..
Ευχαριστώ για το μηνυμα σου. Πραγματικά εκεί που είμουν στα down μου και θεωρούσα ότι εφταιγα εγώ σχεδόν αποκλειστικά ήρθες να μου υπενθυμίσεις ποιοι πραγματικά φταίνε.
Παρακαλω,αλλα δεν ημουν εγω που μιλησα για τους πολιτικους..
Το ξερω,μονο αυτοι φταινε,αλλα καποιος αλλος θα το ανεφερε..
Ένα θα σου πω. Τα πρόβατα ακολουθούν την αγέλη και τα σκυλιά που γαυγίζουν τα οδηγούν εκεί που θέλουν!
και ο τσοπανης με η παρεα του καθονται στην παραλια και τα πινουν κοιταζοντας τον αστεροειδη με την ομορφη ουρα και τα μπουτια της Μαριας που χωρευει ομορφα πανω στη μπαρα..