Εαν υπαρχει καποιος που το εχει σκεφτει ή το εχει κανει...Για να βρει την ησυχια του ας πουμε....
Τι απορριες εχω....Εχω τρελαθει....
Printable View
Εαν υπαρχει καποιος που το εχει σκεφτει ή το εχει κανει...Για να βρει την ησυχια του ας πουμε....
Τι απορριες εχω....Εχω τρελαθει....
Εγω πηγα μεχρι εκει αλλα μετα κολωσα
Δηλαδη,τι εννοεις?
Εννοω πηγες ενω ειχες κατι και εφυγες?
Φυσικα κ τωρα εχω κατι που σου μιλαω αλλα δεν παω
Εγω, να σου πω την αληθεια θα ηθελα ετσι να μπω να βρω την ησυχια μου...Αλλα πως?Ιδου η απορρια... Εννοω δεν ειχες τραυμα επιφανειακο ή καποιο χτυπημα....
Φλοκ καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση στην ψυχωτικη μου ερωτηση :Ρ
τι εννοεις με το διαφραγμα?
Διαφραγμα μυτης. Ακουγεται λιγο χαζο αλλα στο γραφω γιατι πολυς κοσμος το εχει. Δυσκολευεσαι καθολου στην αναπνοη?
Είναι το ρινικό διάφραγμα.
https://www.google.gr/search?q=%CF%8...HVxrDOUQsAQILg
Διαφραγμα μυτης. Και καταρχας δεν ειχα καταλαβει οτι θες να το κανεις για να σου φυγει εμμονη. Νομιζα οτι περνας δυσκολα και απλα θες εναν τροπο να ξεφυγεις. Αν ειναι να το κανεις επειδη θες να δεις πως ειναι καλυτερα οχι. Ηηδ τα νοσοκομεια δεν μπορουν να εξυπηρετησουν τον κοσμο που νοσει δεν ειναι σωστο να τα επιβαρυνεις και αλλο.
Γαμωτη, οχι καθολου..
Μα δεν γινεται δηλαδη....Ετσι να παω να ησυχασω...Ευτυχως εφημερευει και ενα εδω διπλα τι καλα...
Ειναι ο μονος τροπος να βρω την ησυχια μου ο ανθρωπος....Φαντασου...Ησυχι� � στο νοσοκομειο...Ειμαι τρελη..
Κοιτα ημουν εκει το σαββατο και μου βρηκαν ανεβασμενα τα λευκα πολυ και καποια αλλα ανεβασμενα στα οποια δεν εδωσαν ιδιαιτερη σημασια και εκνευριστηκα
Βρε Αλεξανδρα νευριασες επειδη δεν εχεις κατι? Αντι να λες παλι καλα? Βαλε σε μια ταξη τις σκεψεις σου και μην παραλογιζεσαι. 1000 φορες να μην εχεις κατι παρα να εχεις για μερικες ημερες στο νοσοκομειο.
Και λεμφωκυτταρωση που ουτε μου εξηγησαν τι ειναι.... ατυπα ανεβασμενα λευκα και καποια αλλα....εν μερη θα κανω και δουλεια μου...πρεπει να νοσηλευτεις δηλαδη για να σου βρουν τι εχεις?
φλοκ εχεις δικιο.... απλα μερικες φορες εκνευριζομαι.... δηλαδη αν οντως ειναι κατι? δεν ειμαι γιατρος αλλα νομιζω οτι επρεπε να μου εξηγησουν τουλαχιστον.... Ελλαδα..
τι μου εγραψες πριν δεν ειδα? 27/12 ηταν η τελευταια εξορμηση μου στη κρητη...δεν βγαινω παλι για αποδραση :Ρ
Εννοω αν εχεις καποια χρηματα γιατι δεν κανεις μια αποδραση? Πρεπει να πας νοσοκομειο?
ειναι το πιο κοντινο...χαχα....πιθανολογω οτι ειμαι τρελη :Ρ
εχεις δικιο χαζομαρα :Ρ
Τρελη δεν εισαι ισα ισα εχεις και χιουμορ και να σου πω την αληθεια πολυς κοσμος ειδικα που δεν εχει νοσηλευτει το εχει σκεφτει αυτο. Βαρετα ειναι παντως.
Να εισαι καλα !!Εγω που εχω ξανανοσηλευτει καλα ειναι δεν μπορω να πω.... Απλα ωρες ωρες ειναι ενας κοντινος και γρηγορος τροπος.τι να πω πως σκεφτομαι ετσι...Ας παρω κανα ψυχοφαρμακο :Ρ
ναι ειναι κι αλλοι που το σκεφτονται για να γλιτωσουν κατι ή οτιδηποτε....τι να πω φλοκ!
Βρε Αλεξανδρα μου γιατι να μπει καποιος στο νοσοκομειο εσκεμμενα? αν αμφιβαλεις για κατι με την υγεια σου βρες εναν καλο γιατρο να σου πει τι εχεις (που ευχομαι να μην εχεις τιποτα)
Επειδή το χώ πει και γω αυτο...Ναι θα ήθελα να μπω στο νοσοκομείο γιατι τ ήμουν σε ένα κρεβάτι χωρίς να μου λέει κανείς σήκω ; τι εχεις? , πηγαίνε καμιά βόλτα. .μένεις στο κρεβάτι ! Αυτά!
Bulletproof να εισαι καλα και εγω δεν νομιζω να ειναι κατι!
fleur*
αγαπημενη ναι αυτο ακριβως! το εχουμε ξανασυζητησει αυτο!!! ναι στο κρεβατι και αντε γεια...!
και τι αποτελεσματα ειχες φιλτατε νικο?
Γιατί κούκλα?
καλη μου οχι δεν εχω...απλα δεν μου εξηγησαν μερικα πραγματα που σχετιζονται και με ενα θεμα στο εντερο απο οτι καταλαβα...υπαρχει μια λοιμωξη που δεν βρισκουν τι ειναι...αν δεν την βρισκουν αυτοι εγω θα την βρω? να βρουν αυτο να ηρεμησω και εγω λιγες μερες ευκαιρια :Ρ
Αν μενεις Αθηνα , Θεσσαλονικη η Πατρα ειναι γεματο απο πολλους και καλους γιατρους αν εισαι επαρχια τοτε ειναι ευκαρια για ενα ταξιδακι σε μια μεγαλουπολη για να σε δει ενας καλος γιατρος.
Αθηνα μενω δεν ειναι θεμα αυτο....Ασε δεν εχω ιδεα...ειμαι απλα τρελη :Ρ
Δεν εισαι τρελη! απλως θες να μαθεις τι συμβαινει και ειναι απολυτα φυσιολογικο!