υποχονδριαση κ χειρουργικη επεμβαση πανικος
Καλησπέρα είμαι 28 χρόνων είχα πάθει πρώτη φορά κρίση πανικού πριν 3 χρόνια στο αεροπλάνο και μετά στο σπίτι από μια βδομάδα τελικά το ξεπέρασα χωρίς φάρμακα πέρασα μια περίοδο φόβου μην το ξαναπαθω αλλά τελικά το ξεπερασα.Τα τελευταία τρία χρόνια είχα πάθει φίμωση αλλά δεν έδωσα σημασία γενικώς ξυριζα συνέχεια την περιοχή του πέους και ξαφνικά εβγαλα κάτι καφέ σπιθουρακια πατησα να δω στο ίντερνετ και μ βγάλε καρκίνο επαθα σοκ έκλαιγα ετρεμα δεν μπορούσα να ανασανω νόμιζα οτι έχω καρκίνο ή κονδυλώματα πάω σε δερματολογο μ λέει δεν είναι τίποτα είναι από το ξύρισμα δεν ηρεμω όμως πάω σε άλλον πάλι τίποτα πάω σε ουρολόγο ανδρολογο πάλι τίποτα επίσης προσπαθούσα να φτιαξω την φίμωση μόνος μ φτάνοντας το δέρμα προς τα κάτω το βράδυ που ηρεμω πάω να κοιμηθώ επιτέλους και με τρώει λίγο το πέος το ξυνω και βγάζει λίγο αιματακι πάλι τρελενομαι ξανά ψάχνω στο ίντερνετ και φοβάμαι ότι έχω καρκίνο πάλι τρέχω σε 4 ουρολόγος δερματολόγους και μ λένε μόνο περιτομή και δεν είναι τίποτα να μην ανυσηχω την οποία την έκλεισα για το άλλο Σάββατο επίσης με φρικαρει ότι θα κάνω ράμματα στο πέος και γενικώς αν θα περιέχει μην έχω επιπλοκές όλο διαβάζω στο ιντερνετ μαλακιες εδώ και τρεις μήνες είμαι με ζαναξ δύο 0,25 την ημέρα ο ψυχιατρος μ πε 1μγκ αλλά δεν θέλω να εθιστω γιατί διάβασα κάτι υπερβολικά τρομαχτικές ιστορίες στο ίντερνετ για επιληψίας γενικώς δεν με φοβίζει η κρίση πανικού τώρα και να παθω δεν με νιαζει αλλά φοβάμαι στο χειρουργείο μαζί με τα φάρμακα μην παθω καμία καρδιά επίσης ο ουρολόγος μ πε με τοπική και αν θέλω να πάρω και ηρεμιστικό αλλά τι να μ κλάσεις ρε παιδιά από την άλλη και την μέθη την φοβάμαι μην μείνω και δεν ξαναξυπνησω επίσης τρεμω και το μετά γιατί βλέπω όλα αυτά για την περιτομή κάτι σοκαριστικε ς εικόνες και φοβάμαι μην είμαι εγώ έτσι φοβάμαι μην έχω κάτι σοβαρό και μετά από αυτό το χειρουργείο αλλάξει για πάντα ή ζωή μ και δεν θα το αντεξω επίσης θέλω τουλάχιστον για το μήνα που θα μαι σπίτι αν όλα πάνε καλα να συνεχίσω το ηρεμιστικό αλλά από την άλλη θα πρέπει να παίρνω και αντιβιωση και παυσίπονα όλα αυτά μαζί μήπως με ρίξουν σε κομα μήπως πεθάνω αλλά από την άλλη θα μαι με ένα τραύμα θα πρέπει να ξεκουράζονται και να μαι χαλαρός και εγώ δεν θα μπορώ θα μαι σε υπερέντασης και τρόμο πως θα κοιμαμαι. Τα έχω παρατήσει όλα την δουλειά ενδιαφέροντα μουσική ταξίδια έχω τόσα όνειρα και πράγματα που θέλω να κάνω και νιώθω ότι όλα εξαρτούνται από αυτό πείτε οτιδήποτε επίσης από την στενοχώρια μ δεν τρώω καλά κλαίω καμία φορά και σκέφτομαι γιατί σε μένα από την άλλη θέλω να το παλεψω