Επιτελους μου δωθηκε η δυνατοτητα να εκδωσω και εγω νεο θεμα! Χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο γιατι ειχα γραψει οτι αναγκαστικα θα εφευγα απο το φορουμ αν θα συνεχιζοταν αυτο
Printable View
Επιτελους μου δωθηκε η δυνατοτητα να εκδωσω και εγω νεο θεμα! Χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο γιατι ειχα γραψει οτι αναγκαστικα θα εφευγα απο το φορουμ αν θα συνεχιζοταν αυτο
Ειναι δυνατον να ειναι αυτοσ λογοσ που θεσ να φυγεισ;δε μπορω να καταλαβω πωσ σκεφτεστε πρωτον κ δευτερον πωσ τα καταφερεσ πεσ μασ να ξερουν ολοι να μη νομιζετε οτι ειναι κατι ιδιαιτερο αυτο εγω τουλαχιστον μπορω να πω σε οποιον θελει πωσ να ανοιξει θεμα
Εβαλεσ κρομ;η εγινε τιποτα αλλο;πεσ να ξερω κι εγω
Να μαθω κι εγω επιτελουσ τι σαιτ ειναι αυτο κι αμα δε μ αρεσουν αυτα που θα μαθω θα ξηγηθω στο αλλιωσ πεσ μ λοιπον τι γινεται η πμ η εδω
Elis μου σ ευχαριστω πολυ εγω για καποιο διαστημα δεν ειχα προσβαση σε νεο θεμα δηλ δεν μου εβγαζε τον τιτλο ...νεο θεμα...μαλλον ηταν μηχανογραφικο λαθος ,τωρα παντως ολα καλα!
Αμα εχεισ καλη συσκευη δεν δικαιολογειται παντωσ να ξερεισ
Ρε συ παυλινα απο δω πανω λεει ριπλαι του θρεντ σε μενα αμα βγω εξω στην κατηγορια εκει λεει ποστ νιου θρεντ
Αφου Elis δεν μου το εμφανιζει σου λεω αλλοτε το εμφανθζει και αλλοτε οχι δηλαδη δεν εχει και τοσο σημασια αφου φαινεται οτι ολο χαζα θεματα εκδιδω...αλλα εστω και χαζα εγω θελω να γραφω που και που σ ευχαριστω παντως καλε μου που ασχολεισαι εγω παντως αν δεν μου το βγαζει θα το λεω στους moderators
Από κινητό είπες πως μπαίνεις;
Τωρα το εμφανισε!δεν καταλαβαινω τι γινεται. Τι μου κανεις εσυ?
Καλά είμαι, εσύ? Μήπως παίζει κάτι με το κινητό? Καλά, εγώ είμαι και ανίδεη με αυτά. :P
παυλή μου σκεφτηκα κάτι.. αν θες στειλε μου εμενα ή όπου αλλου θες σε πμ το θεμα σου και να το ανεβασουμε εμεις για σενα, μεχρι να βρεις μια ακρη με το κιν σου... γιατι αποτι ειδα μονο στο θεμα εχεις προβλημα μετα μπορεις να ποσταρεις κανονικα...