Γράφω εδώ γιατί πραγματικά δεν έχω κανέναν για να μιλήσω...Αυτο είναι το τρίτο καταθλιπτικό επεισόδιο που περνάω μέσα σε 2 χρόνια και το πιο βαρύ.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι σε αδιέξοδο... Η θλίψη μου είναι απέραντη και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει λίγο να ξεχαστω και να νιώσω καλά.Δεν έχω όρεξη για τίποτα άλλα ακόμα και να προσπαθήσω να κάνω μικροπραγματα όπως να διαβάσω ένα βιβλίο ή να δω μια σειρά, δεν μπορώ με τίποτα νσυγκεντρωθω κι έτσι είναι πραγματικά σαν να μην τα κάνω. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου δεν μπορώ ούτε καν να εκφραστώ, δεν βγαίνει λέξη. Το μυαλό μου κολλάει...Ειμαι κλεισμένος σπιτι όλη μέρα και 'παλεύω' με τις σκέψεις Σήμερα μετά από καιρό είπα να βγω λίγο έξω να περπατήσω.Κυριολεκτικα σερνόμουν και με πιασε ζάλη και πονοκέφαλος οπότε γύρισα άρον άρον σπίτι, ξάπλωσα και κοιμήθηκα. Το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω είναι αυτό, να κοιμάμαι ώστε να μην σκέφτομαι τίποτα. Κι όταν ξυπνάω κάθομαι 2 3 ώρες στο κρεβάτι περιμένοντας μάταια να με πάρει παλι ο ύπνος. Αισθάνομαι ανίκανος για να κάνω το οτιδήποτε για να βοηθήσω την μητέρα μου πιάνοντας μια δουλειά Να δείξω έστω στο ελάχιστο ότι την νοιάζομαι και την αγαπάω. Αντί αυτού την στεναχωρω που με βλέπει με τέτοια χάλια.Προσπαθεί να δείχνει ότι είναι καλά αλλά ξέρω πόσο δύσκολο της είναι και προσπαθεί να μην το δείχνει για να μην με κάνει χειρότερα. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν έχω κίνητρα, δεν έχω όνειρα, δεν είναι απλά ότι είμαι απαισιόδοξος αλλα δεν βλέπω καν το μέλλον. Έχω παραιτηθεί από τα πάντα, ακόμα κι από τα όνειρα που είχα. Κάθε μέρα πεθαίνω μέσα μου και δεν βρίσκω πως θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Δεν θέλω να ξαναπάρω χάπια, δεν είναι λύση αυτή στην περίπτωση μου. Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο να τα παίρνω μόνιμα.Κι από την άλλη δεν γνωρίζω τους λόγους που με κάνουν να πέφτω(μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω),έτσι δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθηθω με ψυχοθεραπεία η ψυχανάλυση.Αυτα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.