Γεια σας. Παω 3η γυμνασιου, ειμαι κοπελα και τελευταια νιωθω παρα παρα πολυ περιεργα με τροπο που δεν μπορω να περιγραψω. Ολο αυτο ξεκινησε μετα απο ενα συμβαν που με ειχε τρομαξει κατα καποιον τροπο- για μια εβδομαδα δεν μπορουσα να κοιμηθω καλα (σχεδον καθολου) με αποτελεσμα να κουραστω παρα πολυ και να με πιανουν ελαφρες κρισεις με το που επεφτα στο κρεβατι. Την ημερα λοιπον που κοιμηθηκα κανονικα ( περιπου 7-8 ωρες), οταν ξυπνησα ενιωθα παρα πολυ περιεργα. Συγκεκριμενα ολα γυρω μου μου φαινονταν περιεργα και για καποιον λογο ηθελα να πεθανω, ενιωθα πως δεν ειμαι εγω, ολα μου φαινονταν παρα πολυ περιεργα. Τις πρωτες μερες τρομαξα παρα πολυ γιατι νομιζα οτι τρελαινομαι κτλπ και οτι δεν εχω ελπιδα. Το εχω πει σε παρα πολλους ανθρωπους, το ξερουν και οι γονεις μου και εχουν στεναχωρηθει οπως και πολλα αλλα ατομα απο τους κοντινους μου κυκλους. Το παραξενο ακομη ειναι οτι αυτο το συναισθημα διαρκει εδω και 4 εβδομαδες και αγχωνομαι οτι δεν θα τα καταφερω να το ξεπερασω με αποτελεσμα ή να χασω τον ελεγχο καμια μερα ή να μεινω ετσι για παντα. Ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο γιατι το σκεφτομαι 24 ωρες το 24ωρο γτ προσπαθω να καταλαβω τι νιωθω και γιατι νιωθω ετσι και προσπαθω να του δωσω μια λογικη εξηγηση αλλα δεν.. Νιωθω οτι χανω τον εαυτο μου.
Αγχωνομαι επισης με το να παω σε καποιον ειδικο (θα παω την επομενη εβδομαδα) γιατι μπορει να μην ξερει τι εχω ή πως να βρεθει λυση.
Εχει κανενας καποια παρομοια εμπειρια;