Γεια σας.Με λενε νικη και ειμαι 16.Τον τελευταιο καιρο παρακολουθω το φορουμ αλλα δισταζα να κανω θεμα τελικα ομως πειρα την αποφαση.Οπως ειπα ειμαι 16 και δεν εχω κανει ποτε μου τιποτα με κανενα αγορι και νιωθω τοσο ασχημα.Νιωθω οτι ειμαι ασχημη και για αυτο κανεις δε με θελει.Ολες μου οι φιλες εχουν καποια κατακτιση κι εγω τιποτα ακομα.Πολλες φορες αναρωτιεμε γιατι ομως να γινεται αυτο?Τοσες εκει εξω ειναι τοσο ασχημες στη συμπεριφορα τους και εχουν αγορι και εγω που ειμαι σωστη ποτε δε βρισκω τιποτα.Γιατι ομως?γιατι ολοι να εχουν και εγω να μην εχω τιποτα?με το ζορι ενα γεια λεω με καποιους και μετα η συζητηση τελειωνει.Ξερω πολλοι απο εδω θα μου πειτε να ξεκινισω να μιλω μαζι τους αλλα νιωθω τοσο ασχημα με εμενα.με τον εαυτο μου.ολες μου οι φιλες εχουν καποιον και εγω καθε φορα που με ρωτανε λεω οχι και σκιβω το κεφαλι με μια τρομερη απογοητευση.νιωθω οτι ποτε κανεις δεν προκιται να κανει κατι μαζι μου αν μαθει οτι ειμαι 16 και ποτε μου δεν εχω φιλησει.τι θα κανω?με φοβιζει τοσο πολυ αυτο.τοσα χρονια προσπαθω να ειμαι καλη και ποτε κανεις δεν νοιαζετε.