Originally Posted by
Giorgos1972
Καλημερα σε ολους και ολες.
Θα ηθελα να σας μιλησω για εμενα και τα προβληματα που αντιμετοπιζω στον τομεα σχεσεων.
Ειμαι 43 ετων, με ενα διαζυγιο εδω και 8 χρονια περιπου και εχω 2 παιδια
Ποτε οι σχεσεις μου δεν ηταν ιδανικες.Νιωθω οτι κανω ενα κυκλο , τον ιδιο συνεχεια.
Καταρχην ποτε η μεχρι τωρα μου σχεσεις δεν ηταν αποτελεσμα φλερτ αλλα γνωριμιων απο τριτους η μεσω διαδυκτιου
Παντα ειχα το αγχος και τον φοβο της απορριψης και επιβεβαιωνοταν σε καθε αποπειρα μου.
Πριν λιγες μερες η σχεση μου μου ανακοινωσε οτι απλα δεν αισθανετε τιποτε για εμενα και οτι χωριζουμε
Εγω αποσβολοθηκα...Προσπαθησα με καθε τροπο να επανασυνδεθω μαζι της αλλα ηταν ματαιος.
Μαλλον υπαρχει κατι αλλο στην ζωη της, και τις υποψιες μου επιβεβαιωνει το ιντερνετ για την τοποθεσια που βρισκετε
Οταν την βλεπεις συνεχεια (το ξερω δεν πρεπει αλλα ποτε κανεις αυτο που πρεπει)σε ενα μερος που δεν ειχε παει ποτε και να διανυκτερευει τοτε δεν νομιζω
να θελει και αλλη εξηγηση.Η τελευταια μου αποπειρα ηταν εχθες.Της εστειλα λουλουδια. Με καποια λογια καρδιας απο εμενα.
Δεν τα δεχτηκε. Δεν με πηρε ενα τηλεφωνο ουτε ενα μηνυμα. οχι απαραιτητα να επανασυνδεθουμε αλλα ανθρωπινα.
δεν ηταν μια σχεση της εβδομαδας η του μηνα
σχεδον 4 χρονια περασαμε μαζι.Με εμενα στο πλαι της οποτε χρειαζοταν κατι.
απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο.
Με εμενα -με την αγαπη που της ειχα αλλα και με τον φοβο της μοναξιας- να ικανοποιω οποιαδηποτε αναγκη ειχε(στα μετρα των δυνατοτητων μου φυσικα, οικονομικων και σωματικων).
Και το κερασακι στην τουρτα , αυτο που ξεχυλισε το ποτηρι της οργης μου ηταν που ειδα που πηγε παλι στο συγκεκριμενο μερος.
Εκει διεγραψα οτιδηποτε μας συνδεε. Φωτογραφιες, λογαριασμους κοινωνικης δικτυωσης, κινηα και σταθερα. μηνυματα μας παλια
Δεν ξερω αν και ποτε θα κανω αλλη σχεση αλλα και πως
Αλλα δεν μπορω να ζω μονος μου. θελω το ενδιαφερον καποιας, τα τηλεφωνα, τα μηνυματα ολα αυτα. και οσο δεν τα εχω βγαινω και εκτος ρυθμου αλλα και διαθεσης
Με συγχωρειτε αν σας κουρασα αλλα ηθελα να μιλησω καπου, να ακουσω και καποια αλλη γνωμη γιατι κακα τα ψεμματα , το γραφτην θα βρεις αλλη, δεν αξιζε, δεν δεν δεν ,μπορει να ακουγονται ευηχα απο αλλους αλλα σε εμενα και στον καθε ενα που βιωνει κατι τετοιο ακουγονται κουφια λογια.
Σας ευχαριστω για την υπομονη σας να διαβασετε ολο αυτο το κειμενο και θα ηθελα να δω τις αποψεις σας. ειτε απο θεμα παρομοιας εμπειριας ειτε οχι