Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα που με απασχολεί και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας.. Έχω σχέση εδώ και αρκετό καιρό, η κοπέλα είναι ανήλικη και ούτε καν στα 18.., ωστόσο αρκετά ώριμη για την ηλικία της όπως είχα παρατηρήσει στην αρχή.Το πρόβλημά μου είναι ότι στην πορεία ενώ ήδη τη είχα ερωτευθεί, έμαθα σιγά σιγά για το παρελθόν της, που με προβλημάτισε πολύ.Δε λέω,είμαι ανοιχτόμυαλος και δεν διαφωνώ μια κοπέλα να κάνει σεξ κανονικά και με όποιον γουστάρει.. Αλλά ρε παιδιά είναι υπερβολικές οι εμπειρίες της για την ηλικία της κατά την άποψή μου (διψήφιος αριθμός, τρίο κτλ.. ). Το ζήτημα είναι ότι με χαλάει και δεν ξέρω γιατί, ίσως ζήλια, ίσως φοβάμαι να επενδύσω αισθήματα, δεν ξέρω.. Πάντως φτιάχνω πολύ συχνά εικόνες στο μυαλό μου με αυτά που ξέρω και με χαλάνε, είναι σαν να τη βλέπω μπροστά μου και αηδιάζω, τρελαίνομαι...Η κοπέλα είναι απέναντί μου απόλυτα σωστή (αρκετό καιρό που είμαστε μαζί), δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα, είναι ερωτευμένη μαζί μου, ξέρει για το πρόβλημά μου και με καταλαβαίνει και επίσης μετανιώνει για ότι είχε κάνει. Το θέμα είναι ότι όταν τα σκέφτομαι παγώνω, γίνομαι ψυχρός απέναντί της, μου φεύγει όλη η γλύκα και ο ρομαντισμός και όλο αυτό δεν το αξίζει, ούτε αξίζει κάποια στιγμή αν με πνίξουν περισσότερο, να την κακοχαρακτηρίσω.. Να μείνω?, Να φύγω?, Τι να κάνω ρε παιδιά απ'τη μια δεν μπορώ να είμαι σε μια σχέση που να χαλιέμαι, απ'την άλλη όμως τη θέλω κιόλας... Θέλω τη γνώμη σας please..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!