Χάθηκα. ...οχι επειδή είμαι καλύτερα ..αλλά το ρίξα στη κουβέντα με τους πράγματικους φίλους ..Τώρα ρωτάω και τους διαδικτυακούς. ..αρκεί η αγάπη για να μείνει ένα ζευγάρι μαζί. ..? Και αν υπάρχει μόνο αυτή. .Και τίποτα άλλο να αντλήσεις χαρά. ..
Printable View
Χάθηκα. ...οχι επειδή είμαι καλύτερα ..αλλά το ρίξα στη κουβέντα με τους πράγματικους φίλους ..Τώρα ρωτάω και τους διαδικτυακούς. ..αρκεί η αγάπη για να μείνει ένα ζευγάρι μαζί. ..? Και αν υπάρχει μόνο αυτή. .Και τίποτα άλλο να αντλήσεις χαρά. ..
επ καλως την!...πως πήγε με τον γιατρο?
στην ερωτηση σου ειλικρινα δεν ξερω.
τη τεταρτη εχω ραντεβου ρεα...δε μπορεσα να παω αυτη τη βδομαδα..
Φλερ απο οτι εχω ακουσει ... μια παλαια διαδεδομενη μεθοδος ειναι - Να εχεις χομπυ, να γραφτεις σε συλλογο χορευτικο, να ξεκινησεις μια ξενη γλωσσα, να κανεις μαθηματα απο το ιντερνετ. Κατι τελος παντων ετσι ωστε τις ωρες που περνας με τον συζυγο να νιωθεις η ιδια γεματη συναισθηματικα και να το μοιραζεσαι.
Κατα τα αλλα ειναι ενας φιλοσοφικος στοχασμος το ερωτημα σου...
Με το καλο το ραντεβου σου !!!
Δύσκολα όλα αυτά ..Τα ξερω ....ευχαριστω...
Τα ξερεις αλλά δεν εχεις καμια ορεξη να τα δοκιμασεις, να υποθεσω ?
Όχι για πρακτικούς λόγους. ...
Τώρα πια ναι δεν έχω όρεξη ..αλλά ο ι και να χα δε θα μπορούσα. ..παιδιά ..θα νοιωσω πότε καλά? ?
Τι δεν ξέρετε ρε κορίτσια, αν φτάνει η αγάπη για να κρατήσει μια σχέση; Τι εννοείς fleur, ότι έχει φύγει το ερωτικό και βλέπεις τον άλλο μόνο σαν αδελφάκι; Αν τον βλέπεις έτσι, όχι, δε φτάνει. Διαφορετικά φτάνει και παραφτάνει, αυτό δεν ψάχνουμε όλοι; Με την προϋπόθεση ότι αγαπάς κάποιον όχι μόνο επειδή είναι ωραίος.
Όχι Τάκη και ερωτικά αν τον βλέπεις ...το ερώτημα είναι αν μπορεί κάποιος να είναι ευτυχισμένος αν μόνο ο ερωτικός τομέας είναι επιτυχημένος. .
Λίγο γενικά το βάζεις, εσύ τι θα ήθελες για να είσαι ευτυχισμένη;
Εγώ αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σκεφτώ καθαρά. .είμαι θολωμένη από τη μαυρίλα μου..
Οπότε μάλλον θέλεις να ξεθολώσεις.. Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω παρακολουθήσει ή δεν θυμάμαι άλλες συζητήσεις σου.. Συνήθως όταν είμαστε θολωμένοι έχουμε μια τάση να κολλάμε το μυαλό μας σε αυτό, οπότε, όπως σου είπαν και τα παιδιά, άρχισε έστω και με το ζόρι να κάνεις διάφορα πράγματα για να ξεκολλάς και, επίσης, να απολαμβάνεις την επιτυχημένη ερωτική σου σχέση που είσαι τυχερή που έχεις..
Σόρι κιόλας που πετάγομαι έτσι εύκολα να πω τη μλκ μου..
τι ειναι αυτο που σου λειπει? που εχεις αναγκη?
η αγαπη περιλαμβανει πολλα, γι αυτο ρωταω
Αν αρκεί μόνο η αγάπη; Μπορεί ναι μπορεί και όχι, απο σένα εξαρτάται, ο έρωτας και το πάθος συνήθως τελειώνει κάποια στιγμή και μένει η αγάπη...
αν δεν σε γεμίζει αυτό που έχεις τώρα και καταπιέζεσαι τότε καλύτερα να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην ψάχνεις για δικαιολογίες, ο τολμών νικά :)
Αλήθεια πόσο καιρό είστε μαζί; Ρωτάω γιατί και εγώ είμαι σε μια παρόμοια φάση αλλά δεν είμαι παντρεμένος, οπότε δεν έχω αυτό το άγχος και τη φοβία των "δεσμών", ούτε νιώθω "εγκλωβισμένος"...
σχεδον 6 χρονια pano....
Και εγώ τόσα χρόνια έχω σχέση.. πρέπει να παντρεύτηκες νωρίς έτσι; Εγώ όποτε ακούω για γάμο βγάζω σπυράκια σαν τον μάνθο χαχαχ.. πάντως κάνε μια επίσκεψη σε κάποιον γιατρό να τα συζήτησετε πιο λεπτομερώς.. ίσως ξεμπερδέψεις κάποια πράγματα και στη συνέχεια αποφασίζεις. Να ξέρεις πάντως αν πας σε ψυχίατρο θα σου δώσει κατα πάσα πιθανότητα κάποιο φάρμακο, δεν είναι απαραίτητα κακό (εκτός απο τις παρενέργειες), το σημαντικό είναι οτι θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση να προχωρήσεις, να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αυτά που θες στη ζωή σου. Μην σε παίρνει απο κάτω τίποτα φίλη fleur, έχεις άτομα που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, όλα είναι στο χέρι σου :) Σου εύχομαι τα καλύτερα!
ειναι ολοι μακρυα paylina... εγω ειμαι μονη μου,,,24 ωρες το 24 ωρο.....τι να σου κανει μιση ωρα τηλεφωνημα...τηλεοραση δε μπορω να δω,,, τι να κανω,,,