Πρέπει να δίνω αναφορά στον κάθε αδιάκριτο που με παίρνει από τα μούτρα !?
Printable View
Πρέπει να δίνω αναφορά στον κάθε αδιάκριτο που με παίρνει από τα μούτρα !?
------------------------------------------------------------------------------------------------
macgyver όχι στο forum στον έξω κόσμο λέω ...αλλά έχεις δίκιο για τα παραπάνω ..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Έλα μωρέ, μην ασχολείσαι με το τί σου λένε όλοι αυτοί.
Εγώ έχω ακούσει από τους φίλους μου "έλα μωρέ, τί γκρινιάζεις;" ή "τί σου λείπει;" ενώ έχουν πετύχει σκηνικό που με κρατούσαν δυο-τρεις άνθρωποι για να πάω τουαλέτα, γιατί δεν μπορώ ούτε στα πόδια μου να σταθώ. Όταν οι δικοί σου δεν κατανοούν το μέγεθος των προβλημάτων σου και σου λένε "τί γκρινιάζεις συνέχεια;", πώς περιμένεις από τους ξένους να σε καταλάβουν; Απλώς αδιαφορείς!
....κατινιές .........αυτό έχω να πω ...
Έτσι μιλάνε όλοι τι δουλειά κάνεις είναι η πρώτη κουβέντα εγώ πάντα ρωτάω πως πάνε τα κέφια κ δε με γουστάρει κανείς πάντα ρωτάω τι κάνεις όλοι μου λένε καλά κι έτσι τελειώνει η συζήτηση απλά πράγματα
Κακά τα ψέμματα με το τι ασχολείσαι όντως σε προσδιορίζει άσχετα που κάποιοι το μετράνε κάποιοι όχι άλλοι θέλουν να ξέρουν για να σ φερθούν ανάλογα κι άλλοι χέστηκαν αλλά τώρα με την κρίση στανιάραν όλοι γιατί πολλοί άλλαξαν δουλειά κι έτσι δεν ισχύει αυτό πλέον
Εγώ πάντως ούτε την κατάλαβα την κρίση το μόνο που έχασα είναι το σαραβαλάκι μου κατά τα άλλα δουλειές άλλαζα συνέχεια λεφτά δεν έβγαλα ποτέ μη σ πω τώρα είμαι καλύτερα από πλευράς ευτυχίας ούτε άγχος ούτε αμάξι ούτε μαγκιές στο δρόμο τίποτα ένα καφεδάκι το πρωί άμα δεν πάω για δουλειά κι ένα καφεδάκι το απόγευμα στάνταρ λεφτά στην τσέπη δεν έχω κι όμως τώρα είμαι πιο ήσυχος ότι και να γίνει ένα καφέ κ ένα τσιγάρο θα το χω έμαθα να δω έτσι κ ελευθερώθηκα από τις έπιπλαστες ανάγκες
είναι και αυτό μια άποψη..
Υπαρχουν τοσες αλλες ερωτησεις που μπορεις να κανεις , προκειμενου να ' προσδιορισεις ' καπως τον αλλον , αλλα γιατι να ταμπελωνουμε ανθρωπους γενικως ? βεβαια , η κοινωνικες σχεσεις , εχουν σαν πρωτο σκοπο , να σε καταταξουν καπου ....................... τι αμαξι οδηγας ? κι αν οδηγας σκουτερ , που εχει εξελιχθει σε δημοφιλεστατο μεσον , οπως εγω , που νε σε καταταξουν , τους μπερδευεις με τα σκουτερ , διοτι μηχανοβιος δεν νοειται με σκουτερ , οποτε τι σκατα εισαι ρε φιλε ? κατσε να κοψουμε ντυσιμο .........μμμμ , δερματινακι μπουφαν , αλλα αθλητικα παπουτσια ? παλι τους μπερδεψες !! η περιοχη κατοικιας σου ομως ειναι αλανθαστος κριτης .......... κι αν μενεις εκτος Αθηνων ................ η σε εξοχικο ? παλι τους μπερδεψες .......... το μεγεθος του σπιτιου ισως , δεν ξερω , ο καταλογος ατελειωτος των ασκοπων ερωτησεων ............... η πιο ηλιθια ερωτηση , που την ακουω σε τηλεπαιχνιδια , ειναι , τι ομαδα εισαι !!!! λες και πρεπει να υποστηριζεις μια ηλιθια ομαδα-επιχειρηση ..............
έλα μου ντε άλλο από κει τι όμαδα είσαι , τι ψηφίζεις ?.........αδιακρισία ......στο μεγαλείο της !
Για την ομάδα έχω λύση θα λες Ηρακλής κανένας δεν είναι Ηρακλής είμαστε παρά πολλοί λίγοι και κανένας δε μιλάει για τον Ηρακλή δοκίμασε και θα δεις εγγύηση σ δίνω
Λεβέντη φυσικά ψηφίζεις είναι ο πιο έμπειρος κι αυτό είναι αλήθεια τώρα χωρίς πλάκα
Αυτά στα δίνω με εγγύηση
Μα δεν υποστηριζα ποτε καμμια ομαδα , αλλο φιλαθλος , αλλο οπαδος , το οπαδος ειναι κοκκινο πανι για μενα , αρνουμαι να δηλωσω υποστηριχτης ομαδας..........
σωστός ο Μαc ... άλλο φίλαθλος άλλο οπαδός απέχει παρασάγκας..εγώ πάντως τους οπαδούς τους θεωρώ γελοίους
Δεν ειναι καλη ομαδα ο Ηρακλης ? ρωταω γιατι δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο ποδοσφαιρο , ουτε ξερω ποιες ομαδες ειναι οι καλυτερες , οταν ημουν μικρος , την δεκαετια του 70 , υπηρχε Παναθηναικος , Ολυμπιακος , ΑΕΚ , Εθνικος , αυτες θυμαμαι σαν καλες ομαδες , εδω και χρονια , δεν εχω ιδεα πως εξελιχθησαν .......
ο Ηρακλής είναι ομάδα από μόνος του έκανε δώδεκα ολόκληρους άθλους ! τύφλα να έχει ο Τσακ Νόρις !
εγω ειμαι παοκτσης να ξερετε η επανασταση ξεκιναει ειναι στα σχεδια δηλαδη να γινει απο τον λαο του παοκ ηδη εξαιτιας μας ακυρωθηκε το κυπελλο αλλα μιλαω για ντου στην βουλη και τετοια.τους ηρακλειδεις τους γουσταρω ειναι στον κοσμο τους.
https://www.youtube.com/watch?v=kz1TYJhpM5Y
τελευταιο αντε πολλες μαλακιες ειπα.εχω και παπα αλλα σε αλλο ποστ
https://www.youtube.com/watch?v=6LKyWPmtX7Y μετά από αυτό ας χαλαρώσω λιγάκι
https://www.youtube.com/watch?v=q99kspjEDMo
Γεννηθεις εις καυκασον ρωσια.οι πιο πολλοι ειναι πανω απο 120 κιλα αλλα πετανε.
έγραψες !!!!!!!!!!
ποντιοι ρε χελωνα.δεν νιωθουμε.
.........την αγάπη μας στους Ποντίους-ες !
ο καυκασος ειναι γνωστος για την μακροζωια του υπαρχει και ενα βιβλιο ενος καυκασιου.υπαρχει ανθρωπος που εχει φτασει και 120 χρονων νομιζω.να μην αναφερθω σε προγιαγιαδες και παππου και τετοια τι ηλικια πεθανανε.εαν ξερεις το κεφιρ ειναι απο τον καυκασο.δεν ειμαι σιγουρη για αυτα που γραφω αλλα σιγουρος.