Υπάρχει δυνατότητα να γίνω moderator; Είμαι ένα χρόνο στο forum και θα με ενδιέφερε πάρα πολύ κάτι τέτοιο και θέλω να συνεισφέρω στο forum. Που πρέπει να απεθυνθώ και τι μπορώ να κάνω;
Printable View
Υπάρχει δυνατότητα να γίνω moderator; Είμαι ένα χρόνο στο forum και θα με ενδιέφερε πάρα πολύ κάτι τέτοιο και θέλω να συνεισφέρω στο forum. Που πρέπει να απεθυνθώ και τι μπορώ να κάνω;
Θα κανεις κλικ στο e-psychology.gr , πανω πανω , το μαυρο τετραγωνιδιο , και θα σου βγαλει και την επιλογη . ' επικοινωνια ' , γραφεις τοαιτημα σου , και περιμενεις ............................ορεξη που την εχεις , ομως !!
μακαρι ρε griswal!!!!..γιατι με αυτους που εχουμε, προκοπή δεν κάνουμε!!!. να εχουμε εναν δικο μας ανθρωπο που νοιαζεται ειλικρινα για το φορουμ και τα μελη της:)
Εγώ δε σε ξέρω έτσι κανένα δεν ξέρω αλλά ένας χρόνος εξακόσια μνήματα δεν είναι πολλά πρώτον δεύτερον κάτσε καμία πενταετία να το σκεφτούμε εγώ πρώτη φορά πέφτεις στην αντίληψή μου έχεις και περίεργο νικ που δε μαθαίνετε άλλαξε νικ να μπορούμε να σε μάθουμε και βλέπουμε μη βιάζεσαι γνώμη μου είναι αυτή άλλαξε πρώτα νικ και βλέπουμε
Φίλε Griswol έχεις και την δική μου θετική ψήφο.Ελπίζω να δεχτούν να σε κάνουν moderator και να βοηθάς στο φόρουμ όπου μπορείς
Μπορείς να βοηθήσεις και χωρίς να είσαι moderator. Moderator, σημαινει να παρακολουθείς συνεχώς τη ροή των θεματων και επεμβαίνεις εκεί που η συζητηση βγαίνει εκτός των κανόνων λειτουργίας του φόρουμ, δλδ να επιβάλλεις την τάξη! Πρέπει όμως, πρώτα, να έχεις την ικανότητα και τη γνωση να κρίνεις πότε συμβαίνει αυτό!
Εγώ που είμαι τόσα χρόνια εδώ δεν ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο.
Μάλλον από άγνοια η απορία σου, σύγχυσες την διάθεση για προσφορά (την οποία αυτόματα έχει κάθε μέλος με την εγγραφή του) με το ρόλο του moderator. Αρκέστου στο πρώτο για να δεις αν κανεις για το δεύτερο.
και το πιο βασικο, να ελεγχεις τον ιδιο τον εαυτο σου να μην ξεφευγει σε κατι τετοιο....
αν ο καθενας μας ελεγχε τον εαυτο του να μην ξεφευγει σε επιθετικοτητα και παραβιασεις, δεν θα χρειαζοταν μοντς.
εσυ που προσφερεσαι για μοντ με την τοσο μικρη συμμετοχη, θεωρεις οτι ελεγχεις τον εαυτο σου αριστα σε καθε περιπτωση που αντιμετωπισες?
γιατι εγω σε εχω δει εν εξαλλω, για πολυ μικρη αφορμη (ανυπαρκτη κατα την κριση μου)...
Δεν κάνεις για moderator. Χρωμάτισα εκφράσεις σου που δεν αρμόζουν σε moderator. Άρα πως γνωρίζεις απόλυτα τα καθήκοντα του moderator και πως απέδειξες πως εισαι και δίκιος?
Τουλάχιστον δίνεις την εντύπωση πως πίσω από το αίτημα σου να γίνεις moderator κρύβεται πικρία/ένταση σου (όσο δικαιολογημένη κι αν - ίσως - είναι) λόγω αψυμαχίας/διαπλικτισμού σου με άλλο μέλος και όχι αγνή επιθυμία σου να αναλάβεις τετοιο ρόλο.
Ούτως ή άλλως υπέβαλε το αίτημα σου στη διαχείρηση του φόρουμ. Αυτοί ξέρουν καλύτερα απο εμενα και από άλλους που διετυπωσαν γνωμη στο ερωτημα σου.
Υπάρχει λόγος που με αμφισβητείς; Γιατί δε θέλεις να γίνω mod και με πολεμάς; Σου έχω κάνει τίποτα εγώ; Δεν έχουμε μιλήσει σχεδόν καθόλου. Το ποιός είναι ο σκοπός μου, θα φανεί στην πορεία και θα με κρίνουν και τα υπόλοιπα μέλη στο έργο μου. Πιστεύω ακράδαντα πως θα με υποστήριζαν αρκετά μέλη.
"για σενα" , ειναι κριτηριο που αφορα μονο εσενα.
εσυ θελεις να γινεις μοντ, οποτε εχει σημασια το πως σε κρινουν και οι αλλοι.
ηταν απαραδεκτη η αντιδραση σου στο πολυ λογικο σχολιο της μελισσας και σιγουρα δεν θα αρμοζε σε καποιον που κρινει τις συμπεριφορες των μελων εδω.
δηλαδη την μελισσα τι θα την εκανες για το χωρις καθολου παραβιασεις σχολιο της (οπως αποδειχθηκε)? θα της εβαζες παρατηρηση?
σορι. για μενα εισαι ακαταλληλος...
Το αιτημα σας καταχωρηθηκε.
Με ένα χρόνο και εξακόσια μνήματα είναι σαν να πηγαίνεις από το δημοτικό στο πανεπιστήμιο σα να λέμε μάθαμε σήμερα πρόσθεση πάμε πανεπιστήμιο από μένα έχεις αρνητική ψήφο γτ κάνει μπαμ ότι ούτε μυρωδιά δεν πήρες πρώτον δεύτερον πρώτα να μάθεις να συζητάς που είναι και το πιο βασικό κι άστα αυτά για κανένα άλλο εγώ δε ξέρω τη δουλειά αλλά φαίνεται ότι δε θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις κάνει μπαμ πρώτα μάθε να συζητάς και μετά βλέπουμε
Κι επίσης αλλά τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας άσε που πρέπει να σαι και μικρός σε ηλικία άρα και σε εμπειρία ζωής οπότε άκυρο
Ας έχετε όσο αρνητική γνώμη θέλετε για μένα (όσοι έχετε). Δεν είναι κακό να λέτε κάτι που σας βγαίνει φυσικά.
Όχι, είσαι απόλυτα ειλικρινής και το απέδειξες. Ότι κακό και να πεις για μένα, πάνω απ'όλα, λες κάτι που σου βγαίνει φυσικά. Μπορείς να μου συμπεριφέρεσαι όσο χάλια θέλεις. Και να με μισήσεις. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, πραγματικά. Δεν μπορώ να σου αλλάξω την σκέψη γιατί αυτό θα ήταν πρώτης τάξεως φασισμός. Επίσης, το να μην κάνει κάτι κάποιος-α που του βγαίνει φυσικά, είναι σαν να μην κάνει την φυσική ανάγκη του-ης.
αν ημουν απολυτα ειλικρινες ατομο (οσον αφορα εσενα για παραδειγμα) θα ειχα παρεμβει στην επιθεση που εκανες στην μελισσα με πολυ ηχηρο τροπο μαλιστα.
εκρινα οτι δεν θα ηταν καλο για την ηρεμια του φορουμ ουτε και για σενα και δεν το εκανα.
στο ειπα τωρα που σκεφτεσαι να αυτοπροταθεις για μοντερειτορ.
αλλο το πως σε κρινω σαν μελος και αλλο το πως σε κρινω σαν υποψηφιο μοντ.
Θετική ψήφος από εμένα....
ατομα που δεν εχουν ανοιξει ποτε θεμα στο φορουμ, δεν ειναι καν κανονικα μελη, αρα η αποψη τους επι του θεματος δεν εχει απολυτως καμια αξια ..
το φορουμ χρειαζεται διαχειρηστες που ενδιαφερονται για τα μέλη του, οχι μονο για τους κολητους του..καθαρους, χωρις διπλοπροφιλα και κλικες...και το χρειαζεται αμεσα...χθες!
ο griswal, γουσταρει να το κανει και το ανακοινωσε και καλα εκανε. δικαιωμα του ειναι! τι σας μπερδευει?
κατι μπερδεψες ρεα.
κανεις δεν ειπε να μην το συζηταει και να μην το ζηταει αν θελει να γινει μοντ ο οποιοσδηποτε.
σαφως και ειναι δικαιωμα του.
σε παραπεμπω σε προηγουμενο μηνυμα του ιωαννη αλλα και δικο μου, που του ειπαμε οτι θα το ζητησει απο την διαχειριση και θα απαντησουν εκεινοι.
εδω απλα λεμε αποψεις για την δημοσια αυτη προταση του.
το ιδιο που εκανες κι εσυ δλδ.
δεν αποφασιζουμε εμεις. μην μπερδευεσαι.
αν ηταν ετσι, εβαζε μεσα το πολυπροφιλο του φορουμ ολα τα προφιλ του, να ψηφιζει τον εαυτο του να παρει το φορουμ και να φυγει :):):)
για να μην μπερδευεται και ο γκρι ομως, το θεμα δεν ειναι εθμα ψηφοφοριας.οποτε δεν χρειαζεται καν να το ζηταει δημοσια. χωρις να απαγορευεται βεβαια.
το ζητας απο την διαχειριση και το κανονιζετε μεταξυ σας.
το οτι εσυ συμφωνεις με την προταση του και αλλοι διαφωνουν ειναι απλα συγκυριακο. το ιδιο πραγμα κανουμε.
και μια ςπου εθιξες το θεμα πολυπροφιλα.
να τονισω κι εγω οτι τα πολυπροφιλα θα επρεπε να αποκλειονται αυτονοητα απο την διαχειριση...
Μια στιγμή. rea, την γνώμη τους είπαν οι άνθρωποι. Δεν κάναν κάτι κακό. Άμα τους κάνω εγώ να βγάζουν φλύκταινες, δε φταίνε αυτοί-ες. Έτσι νιώθουν για μένα, τι να κάνουμε. Είναι απόλυτα σεβαστό. Τέτοια ειλικρίνεια δύσκολα τη συναντάμε σήμερα. Και αυτό αποτελεί μια μέγκα ευκαιρία να έρθουν κι άλλοι όσοι δε με πάνε (τουλάχιστον) και να εκφραστούν ελεύθερα εδώ. Δημοκρατία δεν έχουμε;
Και πάνω απ'όλα, προτιμώ τους υβριστές, παρά του γλύφτες.
ειδικα για τον τσακωμο με την μελισσα και γενικα για ολους τους τσακωμους εδω μεσα εσυ κανονικα δεν πρεπει να μιλας ...γιατι εμας εδω τα φιλαρακια σου θυμουνται μετα απο μια μερα για να εμπεμβουν ...ενω σε εσενα εσπευσε η κολητη σου η μπετελ να υπεραπιστει το ηθος σου στον τσακωμο σου με τον μακ. αν θυμασαι...
οταν λοιπον φερεις εσυ γνωμη για το ποιος κανει ή δεν κανει για μοντ...την στιγμη που το παρεακι σου εχει ηδη κατεβασει κατα πολυ τα στανταρ ..τοτε απλα εισαι παραλογη!
Αν εννοείς αυτό που νομίζω, κάνεις λάθος. Δεν έχω άλλα προφίλ. Ίσως και να μπερδεύεις με κάποιον άλλον, δεν ξέρω.
Εδώ έχεις δίκιο. ΔΕΝ είναι ψηφοφορία το topic αυτό.
Και'δώ έχεις δίκιο. Απόλυτο μάλιστα.
Ειδες για να μην ριχνει banακια ο Αεον ειναι αδιαφορος μοντερας και μεροληπτει.
Φερτε καινουργιους μοντεραδες στο τσιφλικι μας να ουμε...