πως γινεται ενω ενα μελος ειναι και διαγραμμενο και μπαναρισμενο να φαινεται ονλαιν στο φορουμ?
http://s16.postimg.org/f7uqa6x3p/banned.jpg
Printable View
πως γινεται ενω ενα μελος ειναι και διαγραμμενο και μπαναρισμενο να φαινεται ονλαιν στο φορουμ?
http://s16.postimg.org/f7uqa6x3p/banned.jpg
σε ολα τα μελη που διαγραφονται οι κοινοποιησεις τους μενουν ον λαιν, εκτος αν ζητηθει απο τα αποχωρουντα μελη να κλειδωθει... αλλα και πάλι οι κοινοποιησεις φαινονται.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Στα @@ μας κιολας αν ειναι ονλαιν ή οχι
Ρεμ μπορει κανεις με διαγραμμενο λογαριασμο να κανει log in , ισως ο φιλος εχει μεινει ονλαιν απο καποιο κινητο ισως.. δεν εχεις ομως δυνατοτητα να δεις θεματα .
ρε ρεμεντη δεν μας ειπες ..εσενα σου ριξανε ποινη για το μπουλινγκ που εκανες στο griswol???
ρε κοριτσια γιατι δεν παιρνεται ενα τηλ την κολητη σας που επεμβαινει και αμεσα οταν θιγουν το "ηθος" σας να σας λυσει πιο αμεσα απο εμας τις αποριες σας???
επειδη δεν σου απανταει κανεις στην λασπολογια και τις συκοφαντιες σου, εχει πλακα να νομιζεις οτι επεισες κανεναν για τα ψεματα που λες...
αν εχεις μαθει μονο να σε ξεχεζουν, πρεπει να προσπαθησεις κι αλλο για να σε ξεχεσω κι εγω.
δεν ηταν αρκετη η προσπαθεια.
με το 'ρε" να απευθυνεσαι στο περιβαλλον σου
χα! εσυ θα φας!!!!..ετσι ειναι το παιχνιδι τους...πρωτα φορτιζουν τα μελη με τα δηλητηρια τους και αφου σε βγαλουν απο τα ρουχα σου τοτε μπαινει η διαχειρηση και πρασινιζει αυτα που δικαιως χωνεις... και καλα παραβιαση του κανονα... αυτες που σε φερνουν σε αυτην την κατασταση βεβαια ΑΛΩΒΗΤΕΣ!!!
δες αυτο το θεμα που ανοιξε, οπως ειπες θα μπορουσε να το κανει πριβε... γιατι δεν το εκανε???
ρεα δεν έχεις καταλάβει ότι η remedy δεν ψήνεται για θέση διαχείρισης.Αμα γίνει mod δε θα μπορεί να βγάζει τη χολή της στα άλλα μέλη.Ενώ έτσι...
Οταν μενεις ονλαιν με το διαγραμμενο προφιλ σου λεω..μπορεις να κανεις log in αλλα δεν μπορεις να περιφερεσαι στο φορουμ,δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα. Ισως ο φιλος εμεινε ονλαιν ή απο κινητο ή απο ταμπλετ εχω την εντυπωση οτι αν απο αυτα τα μεσα αν δεν κανεις λογκ αουτ σε δειχνει ονλαιν.
ρε α,
αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα, το μπουλιγκ σου με το αλλοθι της δυστυχισμενης σου ζωης, δεν πιανει σε κανεναν.
δεν αρκει να κλαιγεσαι ποτε ποτε για τα βασανα σου , για να τριγυρνας μετα σε ολα τα θεματα να προσπαθεις να ανοιξεις καυγαδες και να συκοφαντεις τα μελη και την διαχειριση.
οσο και να κοπανιεσαι, κανεις δεν θα σου παρει την αδεια για να πει την αποψη του, επειδη σου χαλαει το τσιρκο που προσπαθεις να στησεις με το παρεακι σου.
στον γκρις κανενας δεν εκανε μπουλιγκ. εκει ειναι το ποστ με την επιθεση του στην μελισσα στο οποιο αναφεροταν οτι αδικηθηκε παραφορα απο την διαχειριση (νοτ), εκει ειναι και το ποστ που συζητουσε την ιδεα του να γινει μοντ, με τις αποψεις ολων.κανεις δνε τον εβρισε, κανεις δεν τον προσβαλε.
μονος του φωναζε οτι θελει να τον βριζουν, ενω ολοι του μιλησαν ευγενικα , αλλα ειλικρινα.
η μονη που λυσσουσες σαν ...αυτο που εισαι, εισαι εσυ.
και μαλιστα χωρις να σου δινει σημασια κανεις. μονη σου χτυπιοσουν μπας και πλακωθει κανεις μαζι σου και εκτονωσεις την πικρια σου.
εκμεταλλευτηκες ακομα και το θεμα του γκρις που τοσο συμπονας για να στησεις εναν καυγα ακομα.
εσυ να μην φοβασαι.
για σενα θα καθαρισει η διαχειριση που συκοφαντεις σε καθε μηνυμα σου, και ειναι παντα εκει για "πασαν νοσον και πασα μαλακια"...
και αυτοι που ειναι τωρα την βγαζουν αλλιως!..ειδες τι εγραψε ο αεον στο θεμα που κλειδωσε?... οτι και καλα ο griswol θιχτηκε που του αρνηθηκε η θεση και γιαυτο εφυγε...εντωμεταξυ μπροστα του ολα ετσι...
πες μου αυτο δεν ηταν χολη και μαλιστα πολυ ομορφα καλυμενη πολυ επιδεξια!!
τι κριμα ..πραγματικα!!!
στο πε η κολητη σου...θα με καθαρισουν τελικα??? να τους πεις να πουνε και για μενα οτι τσαντιστηκα που δεν με εκαναν μοντ... να μην φανεις εσυ πουθενα...ξερετε εσεις τωρα...!!
βλεπω χρησιμοποιεις πραγματα απο εκμηστηρευσεις μου..αληθεια εσυ θα μας πεις γιατι εισαι εδω??
περα απο τον προφανη...
δεν μου ειπε κανεις τπτ ρε φιλαρα, αλλα ετσι την κοβω την δουλεια.
θα καθαρισουν για παρτη σου και παλι ρε, γιατι ειναι μεγαλα αλανια κι αυτοι ρε.ξηγιουνται φινα στα αλανια σαν εσενα
χωνε εσυ, μην σε νοιαζει.
το πολυ πολυ να φας κανενα χεσιμο ρε.
και τι εγινε ρε δικια μου?
ενα πανω, ενα κατω, δεν θα τα χαλασουμε.
πρωτη φορα θα ναι?
μην μασας.
προχω μπροστα και σφυριζε αδιαφορα.;)
Κάθεσαι στο μπαλκονάκι
σαν λουλούδι αθάνατο
μα εγώ σαν τ' αηδονάκι
παίζω με το θάνατο.
Δε με νοιάζει κι αν πεθάνω
δε με νοιάζει κι αν χαθώ
ένα μόνο με μαραίνει
που μ' αφήνεις μοναχό.
Ποινη απο την διαχειριση λες?? Για να καταλαβω..
Σ' αγαπώ σαν αμαρτία
σε μισώ σαν φυλακή.
Κόψε με αν θες στα τρία
στάλα αίμα δεν θα βγει.
Τα βελούδινά σου χείλη
δε ματώσανε ποτές
είσαι η καύτρα στο καντήλι
που το λάδι μου το καις.
Στα μαλλιά σου κρέμασέ με
χτυποκάρδι και βρισιά
να μη βλέπω άλλα χείλη
να σου πίνουν τη δροσιά.
ποσο χαζοι ειστε??(στην αρχη εγραψα σκουπιδια αλλα για λογους ευγενειας το εκανα μηδενικα και μετα κατεληξα στο χαζοι)(ρητορικα ρωταω)