Quote:
Originally posted by arktos
το τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά σκέφτομαι την αυτοκτονία.χθες το βράδυ είχα βγει με την παρέα μου κι ενώ περνούσα καλά , ξαφνικά μέσα σε λίγα λεπτά όλα μου φάνηκαν μάταια.κοιτούσα γύρω μου και τίποτα δεν με άγγιζε.το 15% των διπολικών αυτοκτονεί και αυτό με φοβίζει.ακόμη με φοβίζει πως πια έχω αρχίσει να συμφιλιώνομαι κατά έναν τρόπο με την ιδέα.και τώρα που γράφω σκέφτομαι πως μόνο η κόρη με κρατάει.αυτή με χρειάζεται, αυτήν δεν θέλω να πληγώσω, σε αυτήν οφείλω πράγματα,για αυτήν πρέπει να προσπαθήσω.
Να ήσουν η μόνη.....Τι να πουν και οι οριακοί που καθημερινά φλερτάρουν με τον θάνατο;;;Λοιπόν τον φλέρταρα πολλές φορές από τα 15 μου και αν και σε απίστευτες στιγμές κενού προσπάθησα με το σκεπτικό πως υπάρχουν καλύτερες μέρες ΠΑΝΤΑ.......Αν και οι γονείς μου έπαιξαν το μέγιστο ρόλο στην επίτευξη της διαταραχής αυτοί με κράτησαν και εν ζωή..Περισσότερο η μάνα μου..Την έβλεπα χάλια και της έλεγα \"Μην λυπάσαι..Θα τα καταφέρω\"..Το ίδιο και ο αδερφός μου που λείπει μακριά...Εγώ ήμουν η δυνατή αδερφή του και θα τα κατάφερνα από εγωισμό και μόνο........και σήμερα που σου γράφω αν και δεν το πίστευα ποτέ είμαι πολύ καλύτερα αν και πριν ένα χρόνο ήμουν σε τρελό αδιέξοδο και κενό.......Το γυμναστήριο βοηθάει επίσης και ό,τι σε βοηθάει να εκτονώνεις αυτά που νιώθεις.Κάνε την ένταση δημιουργική........Πάρε παράδειγμα Μαρία Κάλας.....(Υστερία)