Είναι μια κοπέλα που μένει εδώ και πολλά χρόνια στο χωριό με τον μπαμπά της( η μαμά της πέθανε λόγω ηλικίας) από τα 25 της τώρα είναι 46 και δεν κάνει τίποτα άλλο ούτε καν τις δουλειές του σπιτιού δεν κάνει και λέει δήθεν ότι κοιτάζει τους γονείς της. Και κάναμε παρέα στο φβ και τα λέγαμε και μου έλεγε συν τοις άλλοις ότι βαριέται να κάνει δουλειές. Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί έτσι κλείστηκε στο χωριό σε ένα καλυβάκι με τους γονείς της τόσα χρόνια και δεν προσπαθεί για τον εαυτό της. Σε μια συνομιλία μας στο φβ της πρότεινα να δει την σειρά το Νησί και την ρώτησα σήμερα αν την είδε και μου είπε όχι και της είπα γιατί τι κάνεις όλη την ημέρα και μου είπε ότι έκοψε τα χόρτα από την αυλή και της είπα ότι αυτή δεν είναι και τόσο σπουδαία δουλειά ο θείος μου την κάνει αλλά δεν την αναφέρει και σαν δουλειά και παρεξηγήθηκε και με είπε κακιά και με απέκλεισε από το φβ ενώ της ζήτησα και συγνώμη. Που έφταιξα; ??? Την κοπέλα την γνωρίζω και προσωπικά από το χωριό της μαμάς μου είναι κάθε καλοκαίρι κάναμε παρέα όταν είμασταν μικρά και τώρα από φβ