Αποτομος χωρισμος + θυμος
Καλησπέρα σας αγαπητοι φορουμιτες και φορουμιτισσες,
παλι δυστυχως εχω ενα θεμα που εχει να κανει με οξυθυμο χαρακτηρα και ανεξηγητη συμπεριφορα.Εκει οπου εργαζομαι,λοιπον,υπηρξε καποιος που εδειξε ενδιαφερον για εμενα,συναδελφοι μου ελεγαν τα καλυτερα γιαυτον κλπ.4 χρονια μικροτερος μου βεβαια,αλλα η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι η ηλικια δεν εχει να κανει τελικα.
Ξεκιναμε λοιπον μια σχεση,αλλα απο την αρχη ο τυπος ηταν φοβισμενος οτι θα χωρισουμε απο τσακωμο,οτι ειχε 5 χρονια μια σχεση ολο τσακωμους και πλεον απο το δευτερο τσακωμο φευγει οταν ξεκινησει νεα σχεση.
Τεσπα,αυτος εδειχνε πολυ ερωτευμενος,και ενω στη δουλεια δεν ελεγε ποτε τα προσωπικα του,καθε μερα μαθαινα οτι ολο και σε καποιον συναδελφο ελεγε οτι ειμαστε μαζι κλπ,μες στη χαρα αυτος,στη δουλεια να με βουταει στη τουαλετα και να με φιλαει,να με αγκαλιαζει και να μου λεει ποσο χαρουμενος που ειναι μαζι μου.
Τα πρωτα συννεφακια αρχισαν να εμφανιζονται οταν μου ειπε οτι που και που σκαει κανα μπαφο και οταν ειδα οτι αντιμετωπιζει πολυ ρατσιστικα τον ομοφυλοφιλο αδερφο του.Παρολαυτα δεν ειπα κατι με ασχημο τροπο και ολα κυλουσαν νορμαλ.
Ενα βραδυ ομως μου ειπε οτι εχει προβλημα με τα νευρα του και οτι φοβαται οτι μια μερα θα χωρισουμε γιαυτο το λογο.Την επομενη μερα λοιπον εγινε αυτο που φοβοταν.Ο λογος ηταν γελοιος,επειδη ο τυπος δε δουλευε μονο στη δουλεια που ειμαστε μαζι,αλλα δουλευε και με τον πατερα του κλπ,δεν ειχε χρονο να βρισκομαστε ή ηταν πολυ κουρασμενος,οποτε μια δυο φορες που εδειξα δυσαρεσκεια,ο τυπος χαλαστηκε!Επρεπε λεει να δειχνω κατανοηση,και αν κατι με ενοχλει την επομενη μερα να του το λεω πειραχτικα!
Επισης στο σεξ ηταν βιαιος,και πολλες φορες οταν μιλουσαμε με εβαζε στο τσουβαλι με ολες τις γυναικες,οτι κανετε αυτο,κανετε εκεινο κλπ.
Μαλωσαμε λοιπον ασχημα μιας και με προκαλεσε,μου μιλησε πολυ ασχημα,με προσβαλλε και με χωρισε ετσι απλα.Ειμαστε μαζι στον ιδιο εργασιακο χωρο,και κανει τα παντα να μου δειξει οτι δε με προσεχει καν,οτι ειναι πληρως αδιαφορος.Πως γινεται κατι τετοιο?πως γινεται λιγες μερες πριν να λες ποσο χαρουμενος εισαι?να κοιμομαστε μαζι,να με γνωριζεις στους φιλους σου,να κανεις ονειρα μαζι μου και επειδη απλα δυσανασχετησα που δε βρεθηκαμε,επειδη ειμαστε πολυ αρχη και θελω να τον βλεπω να βγαζει τοσο θυμο και μισος;
Σας εχει τυχει?τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο;θεωρειτε τη σταση του φυσιολογικη;