Kαι τώρα η μαμά πατρίδα μας καλεί!!!
10/05 κατατάγομαι πεζικό.Ξεκίνησα τις προετοιμασίες για τα πράγματα που χρειάζομαι.
Πάσχω από ψύχωση και είμαι στον 4ο χρόνο θεραπείας.Ο γιατρός μου είπε πως πλέον δεν παρατηρεί ψυχοπαθολογία.
Αυτά που διακρίνω εγώ είναι πως έχω δυσκολία στην σκέψη που με δυσκολεύει κοινωνικά στο να δημιουργήσω μια κουβέντα,να επιχειρηματολογήσω να δημιουργήσω μια αντιπαράθεση απόψεων.Επίσης το πως βλέπω τον εαυτό μου είναι κάτι που μου προκαλεί σύγχυση.Έχω μια αρνητική εικόνα παρόλο που πιστεύω πως δεν είναι ρεαλιστική.Γενικά υπάρχουν ακόμα δυσκολίες.
Λέω όμως να το επιχειρήσω και όπου με βγάλει.
Θέλω να μου πείτε εμπειρίες από τον στρατό και αν υπάρχουν άτομα με αυτό το πρόβλημα και πήγαν πάραυτα στρατό να πουν την άποψη τους.
Κάνε ένα δωρο στον εαυτό σου..Μην πάς..
Quote:
Originally Posted by
serios
10/05 κατατάγομαι πεζικό.Ξεκίνησα τις προετοιμασίες για τα πράγματα που χρειάζομαι.
Πάσχω από ψύχωση και είμαι στον 4ο χρόνο θεραπείας.Ο γιατρός μου είπε πως πλέον δεν παρατηρεί ψυχοπαθολογία.
Αυτά που διακρίνω εγώ είναι πως έχω δυσκολία στην σκέψη που με δυσκολεύει κοινωνικά στο να δημιουργήσω μια κουβέντα,να επιχειρηματολογήσω να δημιουργήσω μια αντιπαράθεση απόψεων.Επίσης το πως βλέπω τον εαυτό μου είναι κάτι που μου προκαλεί σύγχυση.Έχω μια αρνητική εικόνα παρόλο που πιστεύω πως δεν είναι ρεαλιστική.Γενικά υπάρχουν ακόμα δυσκολίες.
Λέω όμως να το επιχειρήσω και όπου με βγάλει.
Θέλω να μου πείτε εμπειρίες από τον στρατό και αν υπάρχουν άτομα με αυτό το πρόβλημα και πήγαν πάραυτα στρατό να πουν την άποψη τους.
Δεν υπάρχει λόγος φίλε μου να πατήσεις το πόδι σου εκεί..Είναι απλά κοροιδία και χάσιμο χρόνου εκτός χρήματος..
Οι πόλεμοι πλέον είναι οικονομικοί επι το πλείστον κι αν όχι επαγγελματικός στρατός αναλαμβάνει..
Το μόνο που θέλει το Γιολάντα είναι κορόιδα ψηφοφορους και τσάμπα δουλους φαντάρους να καθαριζουν τουαλέτες και πατάτες,και να κάνουν αποψιλώσεις..
Ούτε καν μια ειδικότητα δε δίνουν πλέον ν αναγνωρίζεται ωστε να εχεις ένα εφόδιο για την πολιτική ζωή όπως παλιά το δίπλωμα οδήγησης πχ..
Ασε το άλλο που είναι τριτοκοσμικο φαινόμενο την ώρα που η τεχνολογία έχει δώσει λύσεις σε σοβαρότατα θέματα ασφάλειας με κάμερες κι υπερυθρες ακτίνες, οπως σε σταθμούς μετρο αεροδρόμια,δημοσιες υπηρεσίες,εχουν τα παιδιά 3 ωρες στο κρυο και φυλάνε τα παγκάκια!!!!!!
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΚΟΠΙΕΣ!!
Στο πεντάγωνο εχουν σκοπιες να φυλάνε τα ταξί στη μεσσογειων,και οι κάμερες κοιτάνε τους φαντάρους φίλε...