Originally Posted by
mirmigi
Ειμαι 22 χρονων,φοιτητρια,και τα εχω με το αγορι μου εδω και 3 χρονια περιπου.Εχουμε μια καλη σχεση,υπαρχει επικοινωνια,δεν ζηλευει κανεις μας και γενικα υπαρχει σεβασμος και εμπιστοσυνη.Τη μιση διαρκεια της σχεσης μας εχουμε αποσταση,πλεον βλεπομαστε μονο σε διακοπες (ισως αυτη η αποσταση να μας εχει δεσει πιο πολυ).Αυτος ειναι ενα χρονο μικροτερος μου και ειμαι η πρωτη του σχεση.Ειχαμε συζητισει,το αν νιωθει ασχημα που εχει στερηθει φλερτ,και αλλες εμπειριες για να κρατηθει αυτη η εξ αποστασεως σχεση,μου ειπε την αληθεια,οτι θα ηθελε και αλλες εμπειριες φυσικα αλλα με αγαπαει πολυ και θελει να ειναι μαζι μου,οπως και εγω.Να πω την αληθεια και εγω ως φοιτητρια θ ηθελα να εχω τα φλερτ μου,αλλα τον αγαπαω και στεναχωριεμαι που εχουμε αυτη την αποσταση.Αν ηταν κοντα μου ουτε που θα σκεφτομουν οτι θελω και αλλα πραγματα.Του εχω πει να βρει καποια σχολη που να του αρεσει να ερθει εκει που ειμαι εγω,αλλα δεν θελει,δουλευει εκει που ειναι και δεν θελει να φυγει,οποτε δεν τον πιεζω.Του ειπα για του χρονου,και μου ειπε οτι αν δεν παρει αναβολη για τον στρατο θα συνεχισει να δουλευει.Αυτο συμαινει αλλα 2 χρονια αποσταση (ενας για το στρατο και ενας για τη δουλεια που θελει να κατσει ενα χρονο ακομα).Δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι οτι θα περασω αλλα δυο χρονια ετσι.Σκεφτομαι μηπως ειναι ματαιο...μηπως θα ηταν καλυτερο και για τους δυο μας αντι να στεναχωριομαστε και να κλαιω συναιχεια τη μοιρα μου για την αποσταση,να το τελειωσουμε και να ζησει ο καθενας τη ζωη του.Αλλα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο,ταιριαζουμαι πολυ και μου φαινεται αδυνατο να βρω καποιον που να με σεβεται και να εμπιστευεται τοσο