προβλημα με το χρωμα δερματος
θελω να με βοηθησετε οπως μπορειτε με ενα θεμα που με καιει εδω και πολλαα χρονια αλλα τωρα τελευταια εχει καταλαβει το μυαλο μου για τα καλα..το προβλημα που εχω σχετιζεται με το χρωμα του δερματος μου.Στην ουσια ειμαι αρκετα μελαχρινος-μελαμψος,κατι που βρισκω πολυ και απωθητικο πανω μου.το θεμα ειναι οτι τον τελευταιο καιρο αρκετοι ανθρωποι μου το επισημαινουν και με παρομοιαζουν(σε φαση πλακας η και σοβαρα) με πακιστανο,ινδο,αραβα η ανατολιτη γενικα.το θεμα ειναι οτι δεν νιωθω σε καμια περιπτωση κατι απο αυτα και δεν μπορω να χωνεψω το γεγονος οτι μπορει καποιος ανθρωπος να με γνωριζει και να με συνδυαζει με εναν πακιστανο η να πιστευει οτι δεν εχω ελληνικη καταγωγη.επισης εχω την εμμονη ιδεα οτι οι γυναικες δεν με θελουν για αυτο το λογο,ενω παραδεχομαι οτι τις περισσοτερες φορες κανω μαλακιες...αυτο που προσπαθω να κανω τον τελευταιο καιρο ειναι να κοιταξω αντικειμενικα τον εαυτο μου και να μαθω επιτελους πως φαινομαι,να ξερω ρε παιδι μου οτι αν περπαταω στον δρομο οι πιο πολλοι ανθρωποι θα νομιζουν εκ πρωτης ωψεως οτι ειμαι μεταναστης..αν ειναι ετσι ομως να το μαθω και να αποδεχτω τον εαυτο μου..αυτη την στιγμη δεν δεχομαι την ιδια μου την υπαρξη.εντομεταξυ πριν μου πουν κατι οι ανθρωποι πιστευα(και ακομα πιστευω ) οτι ειμαι μελαχρινος σε φαση iglesias,σε φαση ισπανο ιταλου δηλαδη,η και ελληνα αφου οι μεσογειοι ανθρωποι ειναι σε μεγαλο βαθμο μελαχρινοι.αλλα τωρα εχει κολλησει το μυαλο μου και ριχνω καθε χυλοπιτα η αποτυχια σε οποιοδηποτε θεμα στο χρωμα μου.σας παρακαλω βοηθηστε οσο μπορειτε..σιγουρα ξερετε και αλλους ελληνες σαν εμενα ας πουμε,τους κοιτατε με αλλο ματι?η αν ειναι καποια γυναικα μπορει να μου πει αν πραγματι ειναι απωθητικο το σκουρο δερμα σε σημειο που οτι συμπεριφορα και να εχει ο αλλος να την κοβει εκει την ιστορια???συγνωμη που δεν βαζω τονους και ισως για την ελλειψη συνοχης σε καποια σημεια αλλα ηθελα να μην πολυψιρισω αυτα που γραφω και να βγων απο την ψυχη μου οσο γινεται...κατανοω οτι το προβλημα μου δεν ειναι ιδιαιτερο σοβαρο και δεν υποτιμω το site και τα προβληματα των συνανθρωπων...πραγματικα ενιωσα οτι χρειαζομαι βοηθειαα.ευχαριστω