καταθλιψη? ψυχολογικη διαταραχη? κατι αλλο?
ανησυχω .. νομιζω οτι εχω καποιου ειδους καταθλιψης φοβαμαι να το πω σε καποιον... τα βραδια τρελενομαι κανω και λεω πραγματα παραλογα τρ τελευταια ειτε δεν μπορω να κοιμηθω ειτε βλεπω εφιαλτες ειτε γυρναω γυρω γυρω σαν την σβουρα.... πολλες φορες κλαιω και στενοχωριεμαι χωρις λογο και θυμωνω παρα πολυ ευκολα ... τρ τελευταια εχω πιασει τον εαυτο μου να χαμογελαει για να μην στενοχωρησει τους γυρω του και να μην καταλαβουν οτι κατι συνεβει...και σκεφτομαι πολλες φορες οτι δν υπαρχει λογος να ζω εφοσον δν με ικανοποιει τιποτα πλεον... εχω δεχτει bullying οταν ημουν μικρη οι γονεις μου τσακωνονται ολη την ωρα καθως εχουμε οικονομικα προβληματα μονη στιρηξη ειχα την κολλητη μου φιλη 7 χρονια που ειχε μετακομισει αλλα οταν πηγα να την δω με εγραφε τελειως και κατεληξε να με ακυρωσει και να μου πει οτι δν ταιριαζουμε ως χαρακτηρες και η αλλη 10 χρονια κολλητη μου που της ειχα συμπαρασταθει ακομη και σε σοβαρη ασθενεια (καρκινο) προσφατα μου ανακοινωσε οτι δεν αγαπαει κανεναν και θα ασχολειτε μονο με το πως θα περναει αυτη καλα ... λογω της πρωτης κολλητης γνωρησα τον πιο σημαντικο τοτε για μενα ανθρωπο και ειμασταν μαζι σχεσε εξ αποστασεως περιπου ( 1 χρονο ) αλλα η αδιαφορια του με σκοτωνε ετσι και πλεον δεν ειμαστε μαζι ... βρηκα ενα αλλο παιδι πολυ καλο και ειμαστε μαζι αλλα φοβαμαι να του πω το τι ακριβως τρεχει μαζι μου και προσπαθω να τον αγαπησω οπως του αξιζει... δεν εχω ιδεα τι τρεχει μαζι μου μπορει καποιος να μου πει αν ειναι καποιου ειδους παθηση ή ψυχολογικη διαταραχη??
ΥΣ ενας καινουριος φιλος μου που εμπιστευομαι γτ εχει περασει καταθλιψη(περιπου) μου προτεινε να στειλω εδω και με στηριζει πολυ :confused: