οικογενειακα προβληματα και διαφωνίες
γεια σας παιδια.
Ανοιξα αυτο το thread για να σας μιλησω για ενα περιστατικο που με προβληματισε..
Τις ημερες που ημουν στο πατρικό μου διαδραματιστηκε ενα παραξενο περιστατικο...πηγαινα με τον πατερα μου σε καποια δουλεια με το μηχανακι...ο πατερας μου ηταν οδηγος κι εγω καθομουν απο πισω..ξαφνικα στο δρομο ειδαμε μια φιλη μου η οποια ειναι φιλη μου εδω και χρονια...ο πατερας μου την ειδε απο μακρια και γυρισε και μου ειπε "η αθηνά δεν ειναι αυτη;" και του κανω " ναι"..πλησιασε λοιπον απο κοντα την κοπελια με το μηχανακι και τον παρατηρουσα πως την κοιταζε: Την κοιτουσε στον ποπό επιμονα και παραλιγο να πεσουμε απο το μηχανακι ..επισης πηγε απο μπροστα της και την κοιτουσε και στο στηθος...παιδια ειχα μεινει!! Η κοπελα αντεδρασε αλλά δεν το εδειξε...φυσικά δεν μου ειπε τιποτα η κοπελα ..το μεσημερι ομως με πηρε τηλεφωνο το αγορι της (με το οποιο γνωριζομαστε πολυ καλά) και μου ειπε με πλαγιο τροπο, χωρις να θελει να με προσβαλλει οτι η Αθηνά ενοχληθηκε απο αυτο και μου ζητησε να μην ξαναγινει.. Το ειπα στον πατερα μου και εχει ψυχραθει τελειως...δεν μου μιλαει φυσιολογικά, κανει συνεχεια καβγαδες κτλ...δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορα του..η κοπελα ειχε δικιο αλλα δεν το παραδεχεται..επισης η μανα μου οποτε θελει παιρνει τη θεση του κι οποτε θελει λεει οτι η φιλη μου ειχε δικιο...πως αντεδρασε ο πατερας μου οταν του το ειπα οτι ενοχληθηκε;; μου ειπε" θελει ψυχιατρο , αντε στο διαολο με τον καθε κομπλεξικο ..προσεχε τις παρεες σου μην σε παρασυρει σε τιποτα κακο" ..μα παει καλα;;; ολο τον χρονο μου ελεγε οτι ειναι καλη κοπελια και τωρα σχεδον τη βριζει..και πως ειναι κομπλεξικος καποιος που ενοχληθηκε απο αυτο;;
Και αυτο που κοιταει ετσι επιμονα ποπους κτλ το εχει ξανακανει πολλες φορες, οχι στη συγκεκριμενη, σε αλλες...τι γνωμη εχετε;;;
Επιπλεον, υπαρχει και το αλλο ζητημα...κανεις μα κανεις συγγενης δεν ερχεται στο σπιτι εξαιτιας του πατερα μου...εχει παραξενη συμπεριφορα κτλ...πφφφ