Originally Posted by
καθρεπτης
Curious δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια λέξη είχαμε βρει που σήμαινε περίεργη μόνο με την θετική έννοια έτσι θα σε λέω κιουριους... Εχεις διαγνωστεί κι εσύ με αυτισμό? Γιατί αυτό καταλαβαίνω από το γραπτό σου, αλλά δεν το λες ξεκάθαρα... Επίσης να σου πω πως έχω την εντύπωση πως το χω ακόμα, άλλωστε νομίζω πως δεν είναι και κάτι παροδικό...
Επίσης δεν ήμουν καθόλου δύσκολο παιδί, το ακριβώς αντίθετο.. καταρχάς ήμουνα υπερβολικά ήσυχη... μπορούσες να με βάλεις σε μια καρέκλα και να περάσεις μετά από τρεις ώρες κι εγώ να μην έχω σηκωθεί καθόλου... Επίσης μπορούσα να κάνω κουβέντες με τους ενήλικες σχεδόν ως ίσος προς ίσο... ξεπερνούσα πολύ τις συνηθισμένες κουβέντες με μικρό παιδί, είχα απορίες που δεν συνήθιζαν να κάνουν παιδιά της ηλικίας μου και δεν είχα και τόσο παιδική θεματολογία. Τέλος πάντων δεν ήμουν καθόλου δύσκολο παιδί... ως παιδί, ως έφηβη όμως ήμουν το παιδί που δεν θα θελες να χες.. εκεί τα πράγματα, πραγματικά έγιναν πολύ δύσκολα.. ήμουν υπερβολικά αντιδραστική, χωρίς φασαρίες όμως.... ήμουν αυτοκαταστροφική κυρίως... το ότι δεν μπορούσα να εκφράσω τα συναισθήματα μου έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα... μιας και κανείς δεν καταλάβαινε πως δε πάει καλά μέχρι να αρχίσει να πάει υπερβολικά κακά...