Πήγαινα σε μια εκκλησία με το παλιό και εκεί με ζήλευαν και με επιβουλεύονταν ο κόσμος και γέμισα ψυχολογικά και πήγε πίσω η ζωή μου και δεν μπόρεσα να παντρευτώ. Σε κείνη την εκκλησία είναι πάρα πολύ κακοί οι άνθρωποι.
Printable View
Πήγαινα σε μια εκκλησία με το παλιό και εκεί με ζήλευαν και με επιβουλεύονταν ο κόσμος και γέμισα ψυχολογικά και πήγε πίσω η ζωή μου και δεν μπόρεσα να παντρευτώ. Σε κείνη την εκκλησία είναι πάρα πολύ κακοί οι άνθρωποι.
Σε αυτήν την εκκλησία πήγαινε από τα 14 μέχρι τα 24,μετά σταμάτησε για λίγο και μετά πάλι ξαναέπιασε τα πάρε δώσε.
Πάντως το 2013 σίγουρα πήγαινε εκεί:
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...83%CE%B9%CE%B1
1ον. Ο σύνδεσμος ανήκει στην παρούσα ανάρτηση.
2ον. Στο σχόλιο #2 μιλάς σαν να έχεις πλήρη άγνοια για το ποιά εκκλησία επισκεπτόταν αφού λες:
3ον. Εγώ παρέθεσα - οπότε και ρωτούσα - κείμενο γραμμένο από το Δελφίνι. Εάν είναι ικανή να κάνει η ίδια την ανάρτηση, δεν βλέπω το λόγο να μην μπορεί να απαντήσει και η ίδια για τον εαυτό της.
Δελφίνι, απάντησε μου σε παρακαλώ στα όσα σε ρωτάω στο σχόλιο #3.
Εσύ πως διαπίστωσες ότι οι κόρες τους ήταν πουτάνες;
Επειδή πήγαινες εσύ στο πανεπιστήμιο αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαν εκείνοι/ες; Όχι για μόρφωση; Απλά για να σε αντιγράψουν;
Την αντιπάθεια και την εκφορά της τη γνωρίζω. Ο μορφασμός ζήλειας όμως ποιός είναι;
Εσύ πήγαινες μόνη σου ή με παρέα;
Αν θέλεις απάντησε μου και μένα στα όσα σε ρωτάω στο σχόλιο #7.
Ο πνευματικός μου μου λέει ότι είμαι το πιο χαρισματικό και έξυπνο άτομα από όλα.... λέτε να έχει δίκαιο;
και γιατί ήμουνα τρολλ; επειδή τους έβριζα και επειδή προκάλεσα λιγάκι; Ε νέο παιδί μου ήμουνα...τρέλα είχα .... και δεν τους συμπαθώ εγώ αυτούς της εκκλησίας , μεγάλη κακία έχουνε. Η μαμά μου με πήγαινε με το ζόρι και για να κάνω το χατίρι της μαμάς πήγαινα και εγώ.
ουτε η τελευταια εισαι, ουτε η πρωτη. αυτο ειναι βεβαιο.
βλεπεις μονο ασπρο και μαυρο. εχει πολλα αλλα ενδιαμεσα.
αν το καταλαβεις αυτο, ισως ξεκολλησεις.
σταματα να συγκρινεσαι συνεχως με τους αλλους και να ζηλευεις.
εισαι αυτο που εισαι. ζησε με αυτο και κανε οτι καλυτερο μπορεις με τις δικες σου δυνατοτητε. τις δυνατοτητες του διπλανου μην τις κοιτας. ουτε τους γαμους τους, ουτε τους ανδρες τους.
δες εσυ τι θελεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αλλα και τι μπορεις να κανεις.
επειδη παντρευτηκανε, δεν σημαινει οτι ειναι και ευτυχισμενες.
καποιες μπορει να ειναι, καποιες αλλες, οχι.
καποιες, στο μελον θα χωρισουν και θα δυστυχησουν.
παντα θα ζηλευεις αν συγκρινεσαι με τους αλλους. ασε τους αλλους και κοιτα τον εαυτο σου.
οσο για τον γαμο, , δες αν ειναι πραγματικα αυτο που εχεις αναγκη αυτη την στιγμη. μην το κανεις απο ζηλεια η επειδη στο λεει η μαμα σου.
ποτε δεν μας ειπες οτι ηθελες να ζησεις με εναν ανδρα που περνουσες καλα, ολο συζηταμε γιατι δεν ξεγελασες κανεναν να σε φορτωθει ενω εσυ δεν τον εκτιμουσε ςκαν!
για κοροιδα ψαχνεις τελικα?
γιατι να σε παντρευτει ο αλλος αν δεν τον αγαπας?
δελφινι, οδηγεις?
ααααααακριβως.
ετσι ερχονται τα καλα.
για να "ομορφυνεις" λοιπον, ασε τα μπλα μπλα και ξεκινα παλι προγραμμα με την διατροφη σου.
ολα τα αλλα θα ερθουν με τις ευχαριστες παρεες και τους καλους ανθρωπους.
μακρια απο λάμιες και απελπισμενες, μονο.
καλους και ειλικρινεις ανθρωπους.
ουτε θα καταλαβεις ποτε θα βρεθεις με σχεση οπως την θελεις.
αλλα μην μας μιλας για γαμπρους- κοροιδα, να χαρεις.
ελα, αν το βαλεις στοχο, θα τα βρεις τα χρηματα. βαλε μερικα στην ακρη απο το χαρτζηλικι, η κανε ενα μαθημα οποτε εχεις λεφτα. μπορει να χρειαστεις πολυ λιγοτερα απ οσα νομιζεςι.
το αυτοκινητο θα σου δωσει την αισθηση ελεγχου και ικανοτητας που σου λειπει. θα βοηθησει σε αυτο.
ακου που σου λεω. εχω καλο feeling σε αυτα
@Μ87Quote:
1ον. Ο σύνδεσμος ανήκει στην παρούσα ανάρτηση.
2ον. Στο σχόλιο #2 μιλάς σαν να έχεις πλήρη άγνοια για το ποιά εκκλησία επισκεπτόταν αφού λες...
1ο:O σύνδεσμος έχει διορθωθεί από το πρώτο λεπτό.Αλλά προφανώς έκανες γρήγορα Refresh και δεν πρόλαβες την διόρθωση.
2ο:Εννοείται και δεν ξέρω ποια εκκλησία είναι.Ξέρω πως πήγαινε από το 14 μέχρι τα 24 και είναι στην Θεσσαλονίκη.
Mην υπεραναλύεις τόσο τα πράγματα γιατί καταντάς μαλάκας!
Πάντως καταβλήθηκα και έπαθα πολλά ψυχολογικά και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ από τα 25 μου και είμαι τώρα 40
το δελφινι επαθε ψυχολογικα απο μια εκκλησια π χει κακους ανθρωπους μαλιστα...
εγω που ειμαι πρωην ναρκομανης ψυχωτικος με αντικοινωνικες παραβατικες συμπεριφορες επρεπε να ανοιξω καμια 30αρια θεματα;
- πήγαινε σε εκκλησία με το νέο ημερολόγιο, το δόγμα παραμένει το ίδιο εκτός και αν το ημερολόγιο είναι τόσο βασικό οπότε είσαι σε διαφορετικό δόγμα...
- είναι φυσικό νομίζω σε ένα φόρουμ ψυχολογίας να γράφει κανείς ότι θέλει όσες φορές θέλει...ακόμα και να κουράζει
- το κατά πόσο βοηθάει βέβαια η διαδικτυακή βοήθεια/φόρουμ αμφιβάλλω...
- δελφίνι ξεκόλλα πια από την εμμονή που έχεις