Originally Posted by
Macgyver
Μακαρι ναταν αυτο , αλλα αν παιρνεις επι 12 χρονια megadoses , ειναι βεβαιον οτι δεν ειναι ιδεα σου , εχεις σωματικο εθισμο , διαβαζα για καποιον που επαιρνε επι χρονια 8-9 ζαναξ , για να τα κοψει , παραιτηθηκε απ την δουλεια του , διοτι ειναι φουλ ταιμ δουλεια η διακοπη τοσων ζαναξ , εκανε 2.5 χρονια να κοιμηθη ανθρωπινως , και γενικως , μαρτυρησε ο ανθρωπος ..........................μεχρι κι πρωην ψυχιατρος μου τοχε πει , που της ελεγα ( ψεμματα ) οτι παιρνω 5 ζαναξ , θα κοβεις , μουχε πει ενα καθε 3 μηννες , και παλι θα σου φαινεται , και μην κανεις καμμια ταρζανια και κοψεις πολλα μαζεμενα , μην παθεις εγκεφαλικο απ την ανοδο της πιεσης ....................το καλο με αυτα , ειναι οτι δεν εθιζεσαι ψυχολογικα , οπως το αλκοολ , δενσε ' φτιαχνουν ' , αλλα χωρις αυτα , καλ δεν αισθανεσαι , ανεβαινει κατακορυφα το αγχος , ειναι σωματικος ο εθισμος , εχουν αδρανησει οι μηχανισμοι που ηρεμουν το σωμα ( η εκκριση του GABA ) , και πρεοπει να τους ξαναβαλεις μπρος .............................. ειναι σαν την μανα μου , που παιρνει 10-12 χρονια υπακτικα , και εχουν αδρανησει οι μυς του εντερου , γιαυτο και εχει εναν μονιμο τυμπανισμο , στο κατω μερος της κοιλιας , και αν δεν παρει το υπακτικο της , δεν προκειται να παει ποτε ξανα τουαλετα , κυριολεκτικα ........................θελει συστημα , ο γιατρος μου , μου ειπε οτι μετα απο 6-7 βδομαδες , αν εισαι στα 8 ( εκει ειμαι ) , παυει να σου λειπει το 8ο , λειτουργεις και με 7 , κανεις ενα διαλειμμα 2 βδομαδων , να ξεκουραστεις , και μετα , ασντε παλι απ την αρχη , για καντο αυτο επι 8 , να δεις ποσο βγαινει σε χρονο ,.......................... και δεν παει σαν το ανεκδοτο , πως πηδας απο εναν ουρανοξυστη ............πηδας , και μολις φτασεις στον 2-3 οροφο , χαμηλα εισαι , οποτε δινεις ενα πηδημα , κι εφτασες ................!!