ειμαι τοσο ταραγμενη..δνε μπορω να συνελθω..μεχρι που εβαλα κ τα κλαματα! δεν αντεχω ρε παιδια γαιτι με πιανει τοση ταραχη με την κακοποιηση των ζωων??!!! νομιζα για λιγο πως θα παθω εγκεφαλικο..οτι θα λυποθυμισω ενα πραμα..
Printable View
ειμαι τοσο ταραγμενη..δνε μπορω να συνελθω..μεχρι που εβαλα κ τα κλαματα! δεν αντεχω ρε παιδια γαιτι με πιανει τοση ταραχη με την κακοποιηση των ζωων??!!! νομιζα για λιγο πως θα παθω εγκεφαλικο..οτι θα λυποθυμισω ενα πραμα..
επιπλεον φοβαμαι πως αν δω καποιον να κακοποιει ενα ζωακι μπορει να του κανω κακο..κ να βρεθω κ φυλακη..πραγματικα με φοβαται το ματι μου!
Από άποψη φυσικής εξέλιξης, αν ο άνθρωπος δεν είχε τέτοια ένστικτα θα είχε αφανισθεί ήδη απ' το 80.000 π.Χ.
Από άποψη πολιτισμού και ανθρώπινης ανωτερότητας ο άνθρωπος θα πρέπει να επιβάλλει το πνεύμα του στο σώμα του και όχι το αντίθετο, κάτι το οποίο προϋποθέτει εκ θεμελίων αλλαγή στο κοινωνικό εκπαιδευτικό σύστημα.
Για την ώρα, ο τρόπος εφαρμογής του νόμου είναι ψυχρός και η δικαιοσύνη απρόσωπη, και έτσι πρέπει.
Οπότε μην ταράζεσαι, δεν υπάρχει λόγος. Τα ίδια ακριβώς και χειρότερα περιστατικά συμβαίνουν συνέχεια, και με ανυπεράσπιστα παιδιά, και με σκυλάκια, και με πολλά άλλα είδη ζώων, δυστυχώς.
δεε ειμαι απλα φιλοζωη! λατρευω σαν θεο μου τα ζωα! τα σεβομαι απολυτα..τα αγαπω πολυ! τα θεωρω ανωτερα απο εμενα..κ ειδικα ανυπερασπιστα πλασματακια που δεν εχουν στομα να μιλησουν!
πλασματακια ειναι που θελουν φροντιδα..ειναι ψυχουλες που αγαπουν τον ανθρωπο..ειναι μεγαλο κριμα..ο σκυλος ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου να κακοποιειται..
η αγαπη στα ζωα ειναι απλη..οταν δε σε πειραζει κατι γιατι να το πειραξεις?
ποιος ο λογος.? αρα εισαι ανωμαλος..δεν εξηγειται..εχεις μεγαλα θαεματα κ θες εγκλεισμο..το ιδιο που εκανε σε ενα σκυλακι θα το κανει κ σε ενα παιδακι ισως αργοτερα..
και ναι δεν μπορω να το δω κυνικα κ απλα ολο αυτο το θεμα..
για μενα ο τυπος κ ο καθε τυπος πρεπει να τιμωρηθει απολυτα κ μοναδικα!
αν μπορουσα θα το εκανα εγω..να τιμωρησω..δεν γινεται ομως..
για την ωρα προσευχομαι για το αμοιρο ζωακι να σωθει..να μην ποναει, να μην υποφερει..
ψυχη μου! τι επαθες!
Εγω , μια κι εχω τα προσοντα , θα τον εκανα μαυρο στο ξυλο , αν και δεν πολυσυμπαθω τα σκυλια , ειμαι γατοφιλος ..................ειμαι υπερ της αυτοδικιας ...........αλλα αντε να οργανωνεις καρτερι , ολοκληρη διαδικασια , αν ηταν δικος μου σκυλος , ο τυπος ηταν νεκρος .........
Όποιος πιστεύει τις μαλακιεσ που δείχνει η τηλεόραση είναι άξιος της μοίρας του τίποτα άλλο δε σας λέω
χαχαχα..καταρχήν αν ήταν δικός σου ο σκύλος σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στα ΜΜΕ θα τον παράταγες μόνο του σε ξένο σπίτι? γιατί από ότι ειπώθηκε ο ιδιοκτήτης έκανε έξωση στην οικογένεια που έμενε εκεί επειδή δεν πλήρωναν το νοίκι και αφού έφυγαν,παράτησαν το σκυλάκι στο ξένο σπίτι..Οπότε καταρχήν αυτοί είναι οι εγκληματίες που παράτησαν το ζωάκι και έφυγαν και μετά ο ιδιοκτήτης που το πέταξε απο το μπαλκόνι
Τοτε αλλαζει το πραμα , δεν παρακολουθω ποτέ ειδησεις , λενε του κοσμου τις μ@λακιες , και οτι εφτασε σταυτια μου απο τριτους , οποτε ,,δεν εχω αποψη , και για αλλη μια φορα , δαπιστωνω οτι καλα κανω και αρνουμαι να παρακολουθησω ειδησεις εδω και 4 χρονια πλεον , να πα να γ@μηθουνε ολοι οι δημοσιοφρφοι , που μονο τον τιτλο φερνουν , αναξιως , απο που ναρχισω καιι που να τελειωσω με αυτην την σκατοφαρα , που φερουν τον τιτλο ' δημοσιογραφοι ' εξ ισου σκατα με τους πολιτικους ειναι .................................ολοιι τους , απο μενεγακες , Στεφανιδου , τον γελοιο τον χατζηνικολαου , με την πορσε την καμπριο , τον ευαγγελατο , ΟΛΟΥΣ ......μονο ΟΤΕTV βλεπω , καμμια ταινια , ΠΟΤΕ ειδησεις , ΠΟΤΕ .................................................. ...
Κανονικά θα πρεπε να ρίξουν κι αυτόν από τον τρίτο όροφο!
Συμφωνώ με προλαλήσαντα ότι συμβαίνουν πολλά και χειρότερα τόσο με ζώα όσο και με παιδιά, τα οποία απλά δεν έχουν βγει/δεν βγαίνουν στη φόρα.
Τουλάχιστον χαίρομαι που ο κόσμος επιτέλους εχει ευαισθητοποιηθεί σε θέματα προστασίας των ζώων. Αξίζει ενα θερμό μπράβο στις φιλοζωικές οργανώσεις! Αυτό ας αποτελέσει το ξεκίνημα για να πάμε στους ανθρώπους, για να διορθώσουμε τα δυσχειρότερα που συμβαίνουν εκεί.
Πάντως, υπάρχει η άποψη την οποία ασπάζομαι αρκετά πως φιλόζωοι είναι πλείστες φορές άτομα που έχουν προβλήματα με τους ανθρώπους και εννοώ βασικά απόρριψη, που εχουν αδικηθεί, ταλαιπωρηθεί από τους αλλους, ευασιθητοι όμως στο χαρακτήρα.
ανξιους αμα σ βαλω να δεις ενα βιντεο με κατι κουνελακια πως τα γδερνουν ζωντανα για να φτιάξουν ρουχα της H&M εκει σ βλεπω να φρικαρεις πολυ ..αυτο δεν ειναι τιποτα
ειμαι χορτοφαγος δεν τρωω ζωα κ δεν αγοραζω δερματα..ουτε αληθινες γουνες.
den einai γουνες αυτα τα ρουχα απλα καθημερινα ρουχα
να σ βαλω ενα βιντεο να δεις>?αλλα λεω να μην στο βαλω γτ ειναι πολυ στεναχωρω με αυτα π κανουν..αμα θες παντως απο περιεγρεια στο στελνω
δεν εχω απορριφθει απο ανθρωπους, ειμαι ευχαριστο ατομο, υπερκοινωνικο, περιβαλλομαι συνεχεια απο ανθρωπους της τεχνης κ των γραμματων, αλλα κ απο διαφορους αλλους ανθρωπους, δεν ειμαι ρατσιτρια..εχω παρεες απειρες..το κιν μου δεν σταματαει να χτυπαει..σε σημειο που με εχει κουρασει.
απλα εχω ζωα..κ καταλαβα ποσο αυαισθητα ειναι..δεν εχω παιδια αλλα κ γι αυτα παλευω επισης..
δεν αντεχω την κακομεταχειριση ανυπερασπιστων πλασματων.
εχω κακοποιηθει στο παρελθον απο την οικογενεια μου λεκτικα κ σωματικα.
πιθανον γι αυτο επειδη εζησα τον πονο ..δεν αντεχω κ αλλοι να πονανε.
αγαπω ολα τα ζωα..μυρμηγκια, κατσαριδες, ακριδες, εντομα..
μονο με τις κατσαριδες εχω ενα θεμα δεν μου αρεσουν με αηδιαζουν κ απλα τις διωχνω..
τις σεβομαι ομως.
υπαρχουν φαρμακα που απομακρυνουν τα ζωα κ ειναι φυτικα κ οχι χημικα ..τα οποια δεν τα σκοτωνουν.
κ γενικα σεβομαι ο.τιδηποτε ειναι διαφορετικο απο εμενα...δεν εχω την απαιτηση να ειμαι κυριαρχος πανω στη γη..
κανω ανακλυκλωση, καθαριζω παραλιες με την παρεα μου..
δεν πεταμε τσιγαρα κατω κ γενικα ειμαστε πολυ πορωμενοι.
στον κυκλο μου οι περισσοτεροι ειναι χορτοφαγοι.
κ ακομα περισοοτερο καποιοι καρπιστες.
οταν κακοποιειται οποιοδηποτε ζωο πληγωνομαι.
Να το βαλεις να το δουν κάτι κυρίες και χαρωπές κοπελίτσες που φοράνε γούνινα και κορδόνουν και καμώνονται για τα ωραια τους ρούχα, τσάντες και παλτά.
Έχω δει τετοια με κροκόδειλους και ελέφαντες (φρικιαστικά θεαματα) για να τους βγάλουν τα ελεφαντόδοντα.
Να καμαρώσουν τη φρίκη πίσω από την πολυτέλεια.
Δύο αυτόπτες μάρτυρες, εργαζόμενοι σε επιχείρηση της περιοχής, απέναντι από το διαμέρισμα όπου διαδραματίστηκε το έγκλημα κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα όσα είδαν να συμβαίνουν το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουλίου στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του διαμερίσματος στην οδό Ιεροσολύμων 19-21.
Κατήγγειλαν και κατέθεσαν ότι είδαν τον Χρήστο Ζαρίφη, ιδιοκτήτη του ακινήτου, που κρατούσε την σκάλα για να «προστατευτεί» όπως ισχυρίστηκε χθες, να σπρώχνει με αυτήν τον σκύλο, που είχε στριμωχτεί στη γωνία κοντά στο κάγκελο του μπαλκονιού και να τον ρίχνει έτσι στο κενό…
http://www.enallaktikos.gr/ar27239el...-sto-keno.html
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για το περιστατικό. Νέα Φιλαδέλφεια στο Πάρκο Μνημείο Αλησμόνητων Πατρίδων (οδός Πίνδου και Λ. Δεκελείας) 5 Αυγούστου στις 19:00 Λεωφορείο :Γ9, Β9, Τρόλεϊ: 6
https://www.zoosos.gr/sugkentrosi-di...tin-paraskeui/
Με αφορμή την βάναυση επίθεση του Χ. Ζαρίφη σε βάρος της ανυπεράσπιστης σκυλίτσας Λεϊλά διοργανώνουμε συνάντηση – πορεία διαμαρτυρίας στην Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 7 μμ στην χαρακτηριστική τρίγωνη πλατεία «Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων» που βρίσκεται στην συμβολή της οδού Πίνδου και Λεωφόρου Δεκελείας. Παρόντες θα είναι αγωνιστές από τα κινήματα για τα δικαιώματα των ζώων, καθώς και άλλες συλλογικότητες, που έχουν κοινό τόπο το ότι πολεμάνε για τα δικαιώματα των αδυνάτων. Η συγκέντρωση, αφού γίνει μια ενημέρωση σε εσάς που θα παραστείτε για περιστατικά κακοποίησης, αλλά και για τις λεπτομέρειες του τι ακριβώς συνέβη στην Λειλά, αλλά και πώς οδηγήθηκε ο δράστης στην Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος πλέον, θα κατευθυνθεί στην κατοικία του που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο συνάντησης. Απαιτούμε δικαιοσύνη, αλλά κυρίως απαιτούμε να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα βίας, όποιον και να έχουν ως αποδέκτη.
Η συντονιστική ομάδα της συνάντησης: Μάρθα Πουλτίδου, Ευτυχία Παπαλουκά, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Ιωνάθαν Κωνσταντίνου, Κυριακή Καραθανάση (Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδελφείας).
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!
κ η Λειλα εμαθα οτι υιοθετηθηκε το μικρουλι μου κ σε λιγες μερες θα χειρουργηθει!
την βρηκαν αφυδατωμενη κ πεινασμενη.
κακοποιηση απεναντι σε αδυναμους! ΠΟΣΗ ΔΕΙΛΙΑ!!
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!
η Λειλα τωρα ειναι ασφαλης σε γιατρο στην ΠΛ.Αμερικής.
Αν δεν εφευγα αυριο για διακοπες θα ημουν στην πρωτη γραμμη διαμαρτυριας.
Ευτυχως θα παραστουν αρκετοι συναδελφοι κ φιλοι!
ναι το αγγουρι και κατι παρομοια αλλα υποθετω φευγουν απο εκει κοντα και πανε αλλου παντως να φυγουν απο το σπιτι χλωμο το βλεπω
Δεν θέλω να φύγουν να μην έρχονται θέλω......αλλά εκεί αυτές.....το βιολί τους.....φταίω εγώ μετά..............
γιατι υποτιμαμε το θεμα; ειναι μια κουβεντα για το πως θα διωξουμε μια κατσαριδα απο το σπιτι χωρις να χρησιμοποιησουμε βια. οι κατσαριδες δεν εχουν ψυχουλα;
η νομιζεις οτι αφου τα σκυλια μας κανουν τα γλυκα ματια για να τους δωσουμε φαι νερο χαδια αξιζουν περισσοτερο;;
στην ινδια υπαχουν κατι γιονγκι που πνουν νερο παντα απο σουρωτηρι μην φανε κατα λαθως ενα εντομο. εννοειτε ειναι και χορτοφαγοι
Ενα έχω να πω!
Και πεταλούδα να περάσει έξω από το σπίτι μου έχει υπογράψει την θανατική της καταδίκη..........
Τι γινεται ρε σεις εδω μεσα, ειρωνευεστε , σαν δεν ντρεπεστε , οποιος εχει το θαρρος , ας με αντιμετωπισει face to face , Αθηνα μενω , μην μου πρειτε οτι φοβαστε εναν παππου 55ετων , θαστε κο-κο-κο-κο ............κομμενες οι ειρωνειες , σκατοπαιδα , οπως κι ας σας λενε ............................
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ , οχι δεν κανω αδερφιστικες αναφορες , και η Κιουμπ ειναι φιλιο μελος , και δεν μαρεσουν αυτα που γραφω , αλλα δεχομαι οιαδηποτε προ(σ )κληση .........αμα δεν την δεχεστε , κοφτε τις μαλακιες ............................πισω απο μια οθονη , μαγκες ειστε ολοι , χωρις αυτην , τι ειστε ? εδω σας θελω, αξιοτιμα μελη .......