Originally Posted by
Macgyver
Eδω υπαρχει η εξης παρανοηση του ΚΟΚ, που λιγοι την γνωριζουν , αμα σου λεει κινουμαι στο οριο της ταχυτητος του δρομου , η και λιγο παραπανω , ο απο πισω μου , δεν πα να χτυπιεται , δεν τον αφηνω να περασει , διοτι ειναι παρανομος , ειναι ανω του οριου ταχυτητος .................αμ , δεν παει ετσι , δεν ειναι δουλεια του πολιτου να εμποδισει τομν εκαστοτε να παρανομησει , αυτο ειναι δουλεια της τροχαιας ....................και επειδη κατι τετοιοι μεκνευριζουν , διοτι νομιζουν οτι ξερουν τον ΚΟΚ, τι κανω ? του παιζω τα φωτα μερικες φορες απο μακρια , οχι απο κοντα , ειναι σπαστικο , δεν παει δεξια ? τωρα , λεω , θα σου δειξω εγω .......ηλιθιε .......τον αφηνω λιγο να προπορευτει , να παρω φορα , και τον προσπερνω εκ δεξιων , σχετικα κοντα του , με 260+ χλμ , με 5η , ουρλιαζοντας το αμαξι μου με 8.000 στροφες , και φυσικα σοκαρεται ο ηλιθιος-α , αφου δεχεται ενα δυνατο κυμα αερος + ουρλιαχτο του αυτοκινητου μου , επικινδυνο θα μου πειτε γιαυτον , διοτι εγω τον περνω σε κλασματα του sec. , κοιτω στον καθρεφη αμασως , τον βλεπω να μου αναβοσβηνει τα φωτα μανιωδως , αφου εχει κανει ενα περα-δωθε απο το σοκ ......................payback time ...........θα το ξανακανει μετα απο αυτο ? μπααα , δεν νομιζω , θα κανει καμμια ωρα να συνελθει .............