καλησπερα σε ολους...γραφω για αλλη μια φορα γιατι αισθανομαι πολυ περιεργα...απο τη μια ο αυγουστος σχεδον εχει περασει και δεν εχω παθει τιποτα(το κολλημα μου ειναι οτι απο περσι το δεκεμβριο προαισθανομαι οτι θα πεθανω στον υπνο μου μια βραδια του Αυγουστου του 2016)...απο την αλλη καθε μερα βρισκω πραγματα για να αισθανομαι χαλια και να φοβαμαι...μεχρι τις 31 Αυγουστου εχουμε 3 μερες κι ειμαι αρκετα νευρικος...σημερα παρατηρησα στο κινητο μου οτι εχω 330 αδιαβαστα μειλ και λεω εκεινη την ωρα <<τωρα θα δω καπου αλλου το 330>> και παρατηρησα την ωρα οτι ηταν 3.30 (τρισημισι) ...αμεσως ταραχτηκα...επισης σκεφτομουν τη λεξη τραγουδι και μου ηρθε ο στιχος που λεει <<Μα γιατι το τραγουδι να ναι λυπητερο>> που ειναι απο το τραγουδι Αυγουστος...ολη τη μερα μου συμβαινουν τετοια που τα παρατηρω χωρις να το θελω...ελπιζω οτι θα περασει ο αυγουστος θα μαι καλα και θα ξεπερασω αυτα τα κολληματα αφου θα εχω καταλαβει οτι απλα ηταν ενα μεγαλο κολλημα λογω της ιψδ...περιμενω τις απαντησεις και τις χρειαζομαι σας παρακαλω...καλο απογευμα σε ολους