Εχει καποια διαταραχη η απλα παρτακιας;
Ο πρωην μου δεν ηταν και οτι καλυτερο μπορουσε να συναντησει καποια. Καταρχας μου ανεφερε πολλες πρωην του, οι οποιες ηταν τρελα ερωτευμενες μαζι του και οταν τις χωρισε , η μια ειχε κανει αποπειρα αυτοκτονιας η αλλη εχασε 15 κιλα και μπηκε σε νοσοκομειο η αλλη επαθε καταθλιψη. Οντως ημουν μπροστα οταν μερικες επαιρναν τηλ και τον παρακαλαγαν και αυτος ελεγε τελειωσαμε καταλαβε το κτλ.
Μετα το πρωτο διαστημα του μελιτος αρχισε τη μια μερα να ναι φουλ ερωτευμενος και την αλλη ψιλοαδιαφορος αλλα οποτε εφευγα η ημουν αδιαφορη παρακαλουσε κ ετρεχε απο πισω. Σιγα σιγα αρχισε να με μειωνει δεν ημουν αρκετα ομορφη εξυπνη πλουσια πετυχημενη και οποτε υπερασπιζα τον εαυτο μου μου ελεγε ελα μωρε σε πειραζω δεν σηκωνεις απο χιουμορ.
Εν τελει ανακαλυψα πως παραλληλα με εμενα ειχε κ αλλες σχεσεις, οι οποιες αν παλια υποψιαζομουν κατι ελεγε ειναι τρελες οπως και οτι δεν ειχε διακοψει εντελως απο πολλες πρωην. Εμαθα οτι ελεγε ψεματα για τα παντα ακομη και χωρις να υπαρχει λογος δηλαδη μυθομανης. Επαιζε ρολους πολυ πιστευτα πχ κατεκρινε εναν κοινο φιλο για κατι κ εμαθα μετα οτι το εκανε ο ιδιος. Ηταν ο μιστερ Τζεκιλ και Χαιντ κανονικα και ειχες αγχος ποιον εαυτο θα πετυχεις
Σιγα σιγα αρχισε να κανει πραγματα που με αφηναν αναυδη ενω ειμασταν καλα την επομενη εκανε κατι για με πληγωσει η να νιωσω ασχημα η να ζηλεψω. Νομιζω το σχεδιαζε πολυ καλα ωστε να νιωσω κοντα του και το χτυπημα να ναι πιο δυνατο. Ηθελε να με κανει να νιωθω πληγωμενη απελπισμενη και σοκαρισμενη.
Παραδεχτηκε οτι δεν εχει ηθικες αρχες και νιωθει μαγκας γι αυτο και χαζους ολους τους αλλους που εχουν. Ειχε αυτοπεποιθηση οχι ομως στο στυλ ειμαι ο πιο ομορφος εξυπνος αλλα στο στυλ ειμαι εντελως αδιαφορος για τους αλλους και για το τι πιστευουν για μενα και για το αν τους κανω κακο. Κανω οτι γουσταρω