Quote:
Originally posted by mmaria
Θεοφανία μου, πάνε 5 χρόνια που \'χασα την γιαγιά μου, ήταν μαμά, ήταν οικογένεια για μένα, ο μόνος άθρωπος που είχα δίπλα μου που με γέμιζε κ τόσο απλόχερα μου δινε την αγάπη της. Ακόμα πάω με λαχτάρα στο σπίτι της να την συναντήσω, δεν περνάνε 10 λεπτά κ δεν με χωράει ο τόπος, θέλω να φύγω. Μαζί της έφυγε κ ένα κομμάτι απο μέσα, σαν ένα ζωτικό σημείο μου να έπαψε. Ενώ κάνω ψυχοθεραπεία εδώ κ 4 μήνες, δεν το \'χω κουβεντιάσει ακόμα. Μπορεί να είχα την διαίσθηση ότι θα πάψει να είναι μαζί μας, αλλά ποτέ δεν το χώνεψα, υπάρχουν φορές που με κατηγορώ που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι, αλλά η ανακοπή στην μεταφορά της για το νοσοκομείο ήταν μοιραία. Στο νεκροταφείο ενώ πηγαίνω, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι είναι εκεί μέσα. Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν την φίλησα στην εκκλησία κ αυτή η παγωμένη αίσθηση στα χείλη, πάγωσε μέχρι την ανάσα μου, ήταν εκει ξαπλωμένη ακίνητη, τόσο ήρεμο το πρόσωπό της που περίμενα απο στιγμή σε στιγμή να ξυπνήσει. Δεν μπορώ να το χωνέψω, ούτε πρόκειται. Έχει έρθει ελάχιστες φορές στον ύπνο μου, για να μου δώσει κουράγιο. Θα θελα να ερχοταν πιο συχνά, αλλά νομίζω ότι έρχεται όταν την έχω πραγματικά ανάγκη.
Κουράγιο Θεοφανία μου, ξέρω ότι είναι δύσκολο, μπορεί να μην ξεπεράσουμε ποτέ την απώλεια του προσώπου που ήταν ζωή για εμάς, αλλά θα συνεχίσουμε κάνοντας πράγματα που θα τους έκαναν περήφανους! Συνέχισε έχοντας την δύναμη της αίσθησης ότι είναι παντού, μέσα σου, δίπλα σου, γύρω σου κ είναι μαζί σου κάθε στιγμή! Να είσαι καλά!
Μαρια μου... τοσο δυνατα τα λογια σου...