Την γνώρισα σε νοσοκομείο και την θέλω
Γεια σας, είμαι 40ρης, ζω σε ένα μικρό νησί στα βόρεια, ουσιαστική σχέση ακόμη δεν έχω κάνει. Στο παρελθόν προσπάθησα να προσεγγίσω 5-6 κοπέλες, αλλά απέτυχα. Είμαι ντροπαλός, κάπως συνεσταλμένος, χοντρούλης αλλά αρκετά κοινωνικός σε γνωστά και οικεία περιβάλλοντα.
Θέλω να κάνω σχέση, μου αρέσει η οικογένεια, αλλά...
Πρόσφατα νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο μεγάλης πόλης για μια θεραπεία 5 ημερών. Τις τελευταίες 2 μέρες μια κοπέλα από επαρχιακή πόλη (αρκετά μακριά από το νησιού μου) έφερε τον πατέρα της με πολλά προβλήματα υγείας για μια εγχείρηση, η οποία αναβλήθηκε γιατί παρουσίασε επιπλοκή που δεν επέτρεπε το χειρουργείο. Ήρθαμε κοντά, την συμπάθησα, όταν έφυγα κατάλαβα πως δεν ήταν απλή συμπάθεια. Μπορώ να πω πως νιώθω όπως ένιωθα με την πρώτη κοπέλα που ήθελα στο Λύκειο. Επικοινώνησα μαζί της με γραπτό μήνυμα, δήθεν να μάθω για τον πατέρα της (όχι πως δεν με ενδιαφέρει και αυτό) κυρίως ήθελα να κρατήσω επαφή. Σήμερα θα μάθαινε αν τελικά θα χειρουργηθεί αύριο. Οπότε σήμερα η αύριο θα της τηλεφωνήσω.
Όταν τελειώσει η περιπέτεια της πως μου προτείνετε να κινηθώ για να μην χάσω και αυτήν και μάλιστα νιώθω πολλά για αυτήν, περισσότερα από ότι για άλλες. Ξέρω οτι είναι ελεύθερη και άνεργη τώρα.
Πιστεύω στην βοηθεια σας.