Originally Posted by
Μαρούλι
Remedy, θα ηταν ψέμα να πω οτι θέλω να ξεκοψω. Ακόμα δεν έχω φτασει στο σημείο να πω οτι δεν αντεχω, αν και δε θα αργήσει να γίνει αυτό. Οταν με πιάνει το μελόδραμα κρατάω απόσταση για λίγο και επιστρέφω αν γίνεται πιο χαλαρή. Μπορεί να φάω τα μούτρα μου και να ντραπω τόσο ώστε να φύγω οριστικά, δεν τα έχω φαει ακόμα. Είναι ουδέτερα ολα και κλειστά τα χαρτιά απο τις δυο πλευρες. Δεν έχω κανει ή πει, οτιδήποτε που να θεωρειται πέσιμο, κανεις δε μπορεί να μαντέψει απο τη συμπεριφορά μου κάτι απόλυτο. Ειμαι φιλική, δε θα μπορουσα να γίνω χύμα, είμαστε λεπτοί ανθρωποι και εκείνη και εγω.
trilas, ο Ψ μου, μου έχει μιλήσει για περιπτωσεις ασθενών του που είχαν τέτοιες προτιμήσεις. Δλδ κορίτσια και γυναικες που "ερωτεύονται" κατα κανόνα γυναίκες μεγαλύτερες, πιο προστατευτικές, τρυφερές κλπ. Έμενα δε με ελκύουν οι γυναίκες οι συνομηλικες και πιο μικρές, ουτε ελάχιστα. Ή οι κοινωνικές, ζωηρές, κοκετες, σέξι, κλπ., αυτές ειδικα καθόλου. Έτσι δεν μπορω να πω οτι τη βλέπω σαν "γαματη". Μου αρέσει που δεν είναι εξωστρεφής και ντίβα. Δεν είναι εξάλλου η εμφάνιση και το στυλακι, αλλα η ηρεμία της που με τραβούν. Είναι ενα συγκεκριμένο ειδος γυναικών, παντα. Υπάρχει ενα pattern όσες φορες έχω νιώσει κάτι αντίστοιχο για γυναικα. Αυτό που σε μερικές γκέι σχέσεις υπάρχει "ο άντρας" και "ή γυναίκα" δεν ισχυει για μένα: είναι παντα' "η μητέρα , η κόρη".