ρε νικο δεν θα λειτουργησει το chat ποτε;Πιστευω βοηθουσε πολυ και εμενα προσωπηκα με βοηθησε.Γιατι δεν το ανεβαζεις ρε σι.Πιστευω πως πολυς κοσμος θα ηθελε να λειτουργει το chat.Πειτε και αλλοι τις γνωμες σας.
Printable View
ρε νικο δεν θα λειτουργησει το chat ποτε;Πιστευω βοηθουσε πολυ και εμενα προσωπηκα με βοηθησε.Γιατι δεν το ανεβαζεις ρε σι.Πιστευω πως πολυς κοσμος θα ηθελε να λειτουργει το chat.Πειτε και αλλοι τις γνωμες σας.
Νεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεε
και εμενα μαρεσει
Ναι το chat είχε πλάκα.
Ναι το chat ηταν ωραιο...τωρα δεν ξερω τι προβληματα δημιουργησε κατα την λειτουργια του...βασικα ολα τα chat με πολλα ατομα πανω-κατω εχουν τις κοκορομαχιες τους...τωρα δεν ξερω ποσο σοβαρες ηταν εδω.
Η λειτουργία του τσάτ πάντως σε αυτόν τον χώρο αφενός έχει το πλεονέκτημα ότι τα μέλη του φόρουμ στην συντριπτική πλειοψηφία (για να μη πω καθολικά και συμπεριλάβω και τον εαυτό μου) διαθέτουν \"επίπεδο\"
και αφετέρου θα έδίνε χώρο για ανάπτυξη των όσων, λόγω της περιορισμένης θεματολογίας του φόρουμ, δεν μπορούν να συζητηθούν στο χαλαρό
(Μέσα λοιπόν και εγώ στην αίτηση για την λειτουργία του τσάτ)
Θα συμφωνησω και εγώ οτι το τσατ θα ηταν κατι πολύ χρησιμο. Nikos D, γιατι δεν το ξεκιναμε εστω δοκιμαστικα για λιγο καιρο?
συμφωνω και επαυξάνω!!!!!
γιατι απο χωρο ψυχολογικης υποστηριξης καταντησε καφενειο ολκης και μεγιστου κουτσομπολιου.
Σου φτανει αυτο σαν λογος?
Εγω οταν αρχισε ημουν μεσα τουλαχιστον 8 ωρες.
:cool:
Quote:
Originally posted by Winston_man
Θα συμφωνησω και εγώ οτι το τσατ θα ηταν κατι πολύ χρησιμο. Nikos D, γιατι δεν το ξεκιναμε εστω δοκιμαστικα για λιγο καιρο?
Παρόλο που δεν απευθύνεται σε εμένα το ερώτημα θα γράψω μία απάντηση μίας και έχω ήδη (θεωρητικά) υπογράψει την αίτηση για άνοιγμα του chat.Quote:
Originally posted by krino
γιατι απο χωρο ψυχολογικης υποστηριξης καταντησε καφενειο ολκης και μεγιστου κουτσομπολιου.
Η ύπαρξη ενός καφενείου που θα μπορείς να συζητήσεις με τον διπλανό σου είναι απαραίτητη προυπόθεση για να προαχθεί η ίδια η σκέψη. (και τα υπάρχοντα \"real life\" καφενεία πλέον δεν είναι χώροι συζήτησης).
Το κουτσουμπολιό δε, αν το δεί κανείς ως λεπτομερή ανάλυση της ζωής τρίτων προσώπων, μάλλον δεν έχει κάτι αρνητικό όταν η κουβέντα γίνεται περί ιντερνετικών ψευδονύμων και όχι περί πραγματικών ανθρώπων.
AΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Quote:
Originally posted by krino
Γιαυτο λεω να το κανουμε δοκιμαστικα και αν δουμε οτι \"στραβωνει\" το πραγμα στη πορεια το ξανακλεινουμε αυτη τη φορα μονιμα. ;) Προσωπικα πιστευω οτι αξιζει μια δευτερη ευκαιρια.
Και εγω θεωρώ οτι το καφενείο χρειάζεται , αν και δεν βίωσα την περίοδο που υπήρχε chat . Μια φορά μονάχα είχα μπει !
Ενδεχομένως να ήταν λιγότερα και τα θέματα στο φόρουμ που θυμίζουν chat .......... σε πολλά απο τα οποία έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου . Σορυ . :(
Quote:
Originally posted by justmeΠαρόλο που δεν απευθύνεται σε εμένα το ερώτημα θα γράψω μία απάντηση μίας και έχω ήδη (θεωρητικά) υπογράψει την αίτηση για άνοιγμα του chat.
Η ύπαρξη ενός καφενείου που θα μπορείς να συζητήσεις με τον διπλανό σου είναι απαραίτητη προυπόθεση για να προαχθεί η ίδια η σκέψη. (και τα υπάρχοντα \"real life\" καφενεία πλέον δεν είναι χώροι συζήτησης).
Το κουτσουμπολιό δε, αν το δεί κανείς ως λεπτομερή ανάλυση της ζωής τρίτων προσώπων, μάλλον δεν έχει κάτι αρνητικό όταν η κουβέντα γίνεται περί ιντερνετικών ψευδονύμων και όχι περί πραγματικών ανθρώπων.
βασικα εγω δεν εχω προβλημα, ειπα οτι εκλεινα πανω απο 8ωρο στο τσατ.
Απλα οταν θελω να πω κατι σοβαρο και να συγκεντρωθω, δεν μπορω να το κανω σε τσατ, χρειαζομαι χρονο για να σκεφτω και να γραψω.
Βεβαιως δεν ειναι παντα ετσι, χρειαζεται και μια αναλαφρη νοτα.
Νομιζω οτι ειναι ζητουμενο του ιδιοκτητη τι απο τα δυο προτιμαει - η και - αμε.
Ενδεχωμενα να μπορουν να γινουν και τα δυο, αλλα χρειαζεται επιπεδο απο κοσμο, το οποιο σπανιζει κατ εμε.
Και αυτο δεν εχει να κανει με το αν εχεις ψυχωσωματικα προβληματα η οχι, αλλα με το στυλ του ανθρωπου που εισαι.
To chat μου λειπει κι εμενα :(
ΥΓ: Ειμαι ο παλιος Τασος :)
ε ανοιξε και συ ενα ποστ \"για να περνα η ωρα \" και απαντα μονολεκτικα αφου δε κρατιεσαι και συ
Τάσο, ήσουν ένας από τους λόγους που έκλεισε... αν τυχόν θυμάσαι!
Επίσης να σου θυμήσω ότι τα πολυπρόφιλα δεν επιτρέπονται και έχεις τουλάχιστον 3 λογαριασμούς ήδη.
Προς όλους: το τσατ θα επαναλειτουργήσει, δεν ξέρω όμως πόσο σύντομα. Υποθέτω μέσα στον Απρίλη, ίσως προς τα τέλη.
Όντας κάπως άπιστος Θωμάς έχω να πώ
seeing is beleiving
.
.
.
Αντε και καλή Ανάσταση (του chatroom)
Γεια σου Νικο :)
Θελω να κρατησω το picker σαν nickname, μου αρεσει καλυτερα :)
Tο site ηταν πολυ πιο ενδιαφερον οταν λειτουργουσε το chat - με ολα του τα προβληματα, νομιζω πως πρεπει να το παραδεχτεις αυτο.
Παντως θα προτεινα αν ξανανοιξει το chat να ειναι στην παλια του μορφη, ηταν πολυ πιο συμπαθητικο τοτε και ταιριαζε πολυ περισσοτερο με το στυλ του forum.
Quote:
Originally posted by NikosD.
Προς όλους: το τσατ θα επαναλειτουργήσει,
προς εσε,
θα το μετανιωσεις αλλα δεν ειναι δικο μου προβλημα....
:P
στην τελικη ας ανοιξει δοκιμαστικα και βλεπουμε! δε χανουμε τιποτα! παντως μου φαινεται λογικο να πεφτει κουτσομπολιο, μιας και οι απαντησεις ειναι συντομες και στιγμιαιες. ο μοναδικος τροπος να γινει μια σοβαρη κουβεντα ειναι μεσω φορουμ που σκεφτεσαι οσο θες τι θα γραψεις και πως θα το γραψεις. το chat εξυπηρετει τελειως διαφορετικους σκοπους.
Δεν πιστεύω να μιλούσες για το 2009!!!!!!! λολ !!!!!!Quote:
Επίσης να σου θυμήσω ότι τα πολυπρόφιλα δεν επιτρέπονται και έχεις τουλάχιστον 3 λογαριασμούς ήδη.
Προς όλους: το τσατ θα επαναλειτουργήσει, δεν ξέρω όμως πόσο σύντομα. Υποθέτω μέσα στον Απρίλη, ίσως προς τα τέλη.
Σε βλεπω εσενα... Δεν κρατιεσαι να μιλησεις μαζι μου!Quote:
Originally posted by justme
Δεν πιστεύω να μιλούσες για το 2009!!!!!!! λολ !!!!!!Quote:
παντως καλο θα ηταν ενα τσατ και ας λεγανε διαφορα εκει καλο ειναι να αποφορτιζουμε τον εαυτο μας και με αλλα θεματα εστω καφενειου
η να ειναι ενα τσατ με δωματια κατι τετοιο οπως το φορουμ με διαφορετικα θεμματα στο καθε δωματιο
τι;;;; υπήρχε τσατ;;;; και το έχασα;;; adminια μου, δώστε το chat ξανά στο λαόοοοο
Αυτή την εποχή ειδικά θα ήταν ότι έπρεπε να άνοιγε...........Εγώ δεν το πρόλαβα γμτ και πολύ στεναχωρήθηκα..............
Ναι θελουμε chat!!
Ίσως αν υπήρχε τσατ να \"ξεγκάβλωναν\" μερικοί και να μην χάλαγαν τα θέματα...
Ώχ θέλω να σβήσω αυτό που έγραψα αλλά ρε γμτ δεν επιτρέπεται το delete...
γιατι δεν φτιαχνεται το chat???Τοσο δυσκολο ειναι???
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ :DQuote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εξυπνο ειναι MANTHES, η πρόθεση πάντως ήταν αυτή.
Αυτό που δεν είχε προβλεφθεί τοτε ήταν διάφορα σοβαρά τεχνικά προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ιστοσελίδα όλο το καλοκαίρι και μόλις στα τέλη Αυγούστου λύθηκαν και αυτό κατά 80-90%.
Το ειπα αστειευομενος και οχι για να σου παω κοντρα
... και γω άδραξα την ευκαιρία να απαντήσω σε κάτι που παραμένει με ερωτηματικό τόσο καιρό!
Το θέμα που ξεκίνησε η Τάνια μέσα στο θρεντ για το chat του site μεταφέρθηκε αυτούσιο σε νέο θέμα εδώ >>
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3561