Πότε πιστευετε οτι ειναι αδυνατον να ξεπερασουμε καποιον? Λενε οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος, αλλα εγω πιστευω οτι καποιοι ( στο ερωτικο κομματι εννοω) δεν ξεπερνιουνται ποτε. Σε ποια/ες περιπτωσεις πιστευετε οτι γινεται αυτο?
Printable View
Πότε πιστευετε οτι ειναι αδυνατον να ξεπερασουμε καποιον? Λενε οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος, αλλα εγω πιστευω οτι καποιοι ( στο ερωτικο κομματι εννοω) δεν ξεπερνιουνται ποτε. Σε ποια/ες περιπτωσεις πιστευετε οτι γινεται αυτο?
Ποτε αλλοτε?
Οταν νιωθουμε οτι βρηκαμε το ιδανικο μας ταιρι αλλα αυτος δεν το προχωραει, και εμεις μενουμε με τον καημο και την πικρα... :(
Ο πανδαμάτωρ χρόνος σε βοηθάει να ξεπαράσεις τα πάντα...απλά κάποια θέλουν περισσότερο καιρό και κάποια λιγότερο. Σε περιπτώσεις που υπάρχει έντονο συναισθηματικό δέσιμο, συγκατοίκηση κλπ είναι πιο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο...
υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ερωτευτει 1-2 φορες σε ολη την ζωη τους.πρεπει να ειναι τεραστιο προβλημα
Όταν παίζει πολύ εξιδανίκευση
Οταν εισαι ανωριμος και εξιδανικευεις προσωπα και καταστασεις παρασυρμενος απο παθη και ανασφαλειες.
Ενας ανθρωπος που εχει ζησει καποιες εμπειριες δεν τον δικαιολογω να κολλαει σε πρωην ή απωθημενα και να χαλαει τη ζωη του.
Χωρις να εχω διαβασει τις προηγουμενες απαντησεις εγω με την σειρα μου θα πω οτι ειναι δυσκολο να κεχασεις καποιον που σου εδωσε τοσο πολλα να θυμασε και οσο για τον χρονο οχι δεν γιατρευει τις πληγες αλλα σε μαθαινει να ζεις με αυτες
όταν δεν θελεις απο εγωισμο πισμα η γιατι ενιωσες πολλα κ πηγαν στραφη... αλλα η ευτυχια ειναι αποφαση οτι μας αφησε να το αφηνουμε ππισω
και ίσως όταν διατηρείς ελπίδες επανένωσης.....
δεν μπορεις να ξεπερασεις καποια οταν εχεις νιωσει πραγματα που δεν στα εχει βγαλει αλλη κοπελα........ειναι η μια και μοναδικη.....και δυστυχως την χανεις ..τοτε οσoi ερωτες και να περασουν....δεν αρκουν...παντα θα υπαρχει αυτο το γιατι.....
ΣΑς καλυψα?:P
οχι γι αυτο....απλα τυχαινει ....μπορει να ερωτευτεις αρκετες φορες στην ζωη σου....απλα υπαρχει και μια φορα που ειναι τελειως διαφορετικη απο τις αλλες...και οταν ειναι αυτη η φορα το καταλαβαινεις...
ειναι τελειως αλλος ερωτας απο τους αλλους...πως το να το πω...συπληρωνεστε μεταξυ σας...
¨Ενας έρωτας ανεκπληρωτος, που σε στοίχειωσε, που εξαιτίας του θυσίασες ότι ήταν πιο σημαντικό στη ζωή για σένα τότε, που προσπάθησες να τον αντικαταστήσεις ανεπιτυχώς με "σωσίες", που σε έκανε να μισήσεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου γιατί εκεινον είναι αδύνατον να τον μισήσεις.
Εικοσι πέντε χρόνια μετά και ακόμα κλαίω τα βράδυα στη θύμηση του, με μισώ, προσπάθησα να πεθάνω, πονάω, αν και ξέρω ότι για τους περισσότερους είναι παράλογο και τρελό...έτσι νιώθω.
μιλαγα ποιο γενικα με μερικα στοιχει απο εμενα :p
αλλα αφου γινεσαι ποιο συγκεκριμενη :P σ εξηγησα ολη την ιστορια ηταν ποιο περιπλοκο...το σωστο ειναι οτι εξαιτιας μ χωρισαμε...
και δυστυχως κιουμπ η ζωη ειναι σκληρη..δεν ειναι οπως στις ταινιες που εχουν χαπι εντ...
Δεν μπορεις να ξεπερασεις καποιον οταν τον εχεις εξιδανικευσει , η οταν εισαι νεος , οταν μεγαλωσεις , οπως εγω , ουδεις αναντικαταστατος .............................
Στην ζωη του , ενας φυσιολογικος ανθρωπος , θα ερωτευθει μαξιμουμ τρεις φορες ,αν ειναι τυχερος , εγω εχω ερωτευτει μια φορα σφοδρα , οι αλλες ηταν ψιλολογια ..................
διαφωνω με αυτο που λες. Οταν μεγαλωνεις απλα μπορει να βαζεις τα πραγματα στη σωστη τους διασταση, δηλαδη κατι που θεωρουσες οτι ειναι ερωτας να μην το βλεπεις τελικα ετσι και ουσιαστικα να καταλαβαινεις τι ηταν τελικα αυτο που εζησες. Αλλα η ηλικια δε νομιζω οτι παιζει ρολο, εκτος βεβαια απο τις περιπτωσεις των εφηβων.
Once you go black you never go back τότε κ μόνο τότε δεν μπορείς να ξεπερασεις
οταν πιστευες στο για παντα που σου υποσχεθηκαν και ξαφνικα μια μερα το πηραν πισω
Και μια μεγάλη αλήθεια όταν δεν θέλεις.. απο πείσμα, για το γαμ....το που το έχασες και μαζι και σενα..αλλά αν θες να ζήσεις το παλεύεις και κάποια στιγμή γίνεται... απόσταση πάνω απ όλα..!!!
η οταν εχεις την ελπιδα οτι θα ξαναγυρισει και κλεινεσαι στο καβουκι σου και περιμενεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΩΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ
Τον μεγαλυτερο ερωτα τον εζησα στα 20,δεν ηταν ανεκπληρωτος, ειχαμε σχεση, πιστευα οτι δεν θα ξανανιωσω για κανεναν αυτο που ειχα νιωσει γι αυτον, κ ναι σωστα μαντεψατε...δεν το ενιωσα ξανα τοσο δυνατα, αλλα ημουν 20 , το ειχα εξιδανικευσει. Μεγαλωνοντας δεν μπορω να πω οτι ερωτευτηκα, αλλα αγαπησα εντονα κ με διαρκεια. Τωρα πια σ αυτη την ηλικια , ακριβως επειδη ξερω τι θελω, ο βαθμος δυσκολιας μεγαλωνει, ας παιξω κανενα τζοκερακι καλυτερα ( χαχαχαχ) κ αν μου κατσει??