Έπειτα από κάποια κακόβουλα μνμτ που δέχτηκα αποφάσισα να διαγράψω το μνμ μου κ να αφήσω αυτο.λυπάμαι που νόμιζα έστω για μια στιγμή ότι θα μιλήσω κ θα μου μιλήσουν κ όχι να με κρίνουν κ να με σταυρώσουν ευθύς εξαρχής.Καλή συνέχεια σε ολους
Printable View
Έπειτα από κάποια κακόβουλα μνμτ που δέχτηκα αποφάσισα να διαγράψω το μνμ μου κ να αφήσω αυτο.λυπάμαι που νόμιζα έστω για μια στιγμή ότι θα μιλήσω κ θα μου μιλήσουν κ όχι να με κρίνουν κ να με σταυρώσουν ευθύς εξαρχής.Καλή συνέχεια σε ολους
Λιγο μικρη παντρευτηκες αν σου εχει περασει ηδη ο ερωτας και ψαχνεσαι για σεξ με αλλους ανδρες.
Τι νοημα εχει ν αναρωτιεσαι; ετσι κι αλλιως σε καταλαβε και θα σε χωρισει.
Εκτος αν δεν το καταλαβα καλα.
" Εδώ έρχεται ο διχασμός..Είναι η αγαπη αρκετή για να μας κάνει καλά?είναι η οικογένεια αυτο που θέλω?όταν φαντάζομαι μια ζωή χωρίς αυτόν καταρρεω...Όταν ξανασκέφτομαι αυτή την φλόγα μου λείπει..τι να κάνω?Μήπως τρελαίνομαι? "
Δεν είναι θέμα κρίσεως αλλά νομίζω ότι αμαυρώνεις όσο κρύβει η λέξη αγάπη όταν παραδέχεσαι δημοσίως ότι έχεις κερατώσει ουκ ολίγες φορές. Μην χρησιμοποιήσεις ποτε ξανά αυτή την λέξη οταν θα αναφέρεσαι στην σχέση σου αυτή. Πως να σε βοηθήσει κάποιος όταν εσυ ήδη έχεις πληγώσει κάποιον άλλον ουκ ολίγες φορές και ακόμη και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχεις μετανιώσει για όσα έχεις κάνει. Ακόμη και μέχρι σήμερα αναρωτιέσαι αν σου αρέσει η αγάπη και η δέσμευση ή το εφήμερο, το ευκαιριακό σεξ και το δήθεν πάθος. Οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες τους και μόνη σου επέλεξες να είσαι τώρα σε αυτή την κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει παρά μονάχα ο εαυτός σου. Μάθε να σέβεσαι αυτούς που σε αγαπάνε, μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου και μετά από πολλά χρόνια μπορεί να γνωρίσεις και συ την πραγματική αγάπη. Μέχρι τότε πάρε αυτό που σου αξίζει, την μοναξιά και την απώλεια ενός ανθρώπου που σε είχε ψηλά αλλά δυστυχώς εσυ γεννήθηκες για πράγματα μικρά, που λέει και ο βάρδος της λαικής μουσικής !!!
Σκέψου αν θα ήθελες να είσαι στη θέση του άνδρα σου.
μα μπορει να αγαπησεις.....αλλα νιώσεις την αναγκη και για κατι αλλο ταυτοχρονα...δεν ειναι μονο σεξ..
εγω προσωπικα αμα μαθαινα οτι μια κοπελα μ απιστησε ,δεν θα την εδιωχνα απλα ,αλλα θα την πεταγα απο το μπαλκονι...
αλλα ετσι ειμαι εγω...αλλος μπορει να συγχωρουσε....προσπαθω να σεξηγησω οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι...
ολοι εχουμε απιστησει σχεδον....καποτε σε καποια σχεση π ειχαμε....
και εγω εχω απιστησει...οπως ο περισσοτερος κοσμος......ενταξει δεν ξταν γαμος βεβαια...αλλα σ λεω to point
δλδ δεν πιστευεις οτι η ελλινα π γραφει το θεμα...μπορει να αγαπουσε τον αντρα της αλλα να ηθελε να κανει σεξ μ αλλον?
Κούκλα αυτοί που φωνάζουν είναι αυτοί που φωνάζουν είναι αυτοί που εχουν την φωλιά τουσ χεσμενη καταρχάς οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι είναι γάμος ούτε εγώ ξέρω τι είναι γάμος αλλά έχω πολλούς φίλους παντρεμένους κ μου τα λένε μία χαρα είσαι όλοι οι παντρεμένοι αυτά λένε καλή συνέχεια κ άλλη φορά να προσέχεις πού τα λες κ να θυμάσαι το νόημα της ζωής είναι ή διάρκεια σε ότι κανεισ στη διάρκεια φαίνεται ή αλήθεια καλή συνέχεια
Πάντως οι άνθρωποι έχουμε πλάκα εσύ αν έπιανες μάθαινες οτι μια κοπέλα σου σε απατάει θα την πετούσες απο το παράθυρο αλλά εσύ έχεις απατήσει.. το ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν ναμην το κάνουμε ούτε καν...:P το βάθος της αγάπης μάλλον είναι λίγο αν υπάρχει κέρατο.. και δεν είναι αγάπη, ξανα λέω.. τεσπά η θεματοθέτρια το έσβησε το μήνυμα γιατί το είδε σαν κράξιμο,γενικά για την αγάπη είπαμε και για το κέρατο..αυτό.. όλοι έχουμε φάει κράξιμο εδω μέσα πάνω κάτω σιγά τα eggs που ήταν και κατά μέτωπο επίθεση όχι γενική άποψη
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ''ελευθερια'' σημαινει παντα μονοσημαντα να πηδιεσαι απο δω και απο εκει.
Επισης,τι θελει η αλλη,να την παρηγορησουμε που εκανε ταρανδο τον αντρα της?Ο κερατας τι να πει δηλαδη?
Δεν γινεται να εισαι παντα στη θεση του θυματος κοριτσι μου,εισαι θυτης σε αυτην την περιπτωση και απλως πρεπει να υποστεις τις συνεπειες.Grow some balls.
Οχι αυτό δεν θα το ήθελα για κανέναν άνθρωπο !!! Ξέρεις καμιά φορά γίνεται ρουτίνα ακόμα και η απιστία στην ζωή μας μέχρι να μας πιάσουν για πρώτη φορά. Τότε νιώθουμε αδύναμοι και γεμάτοι τύψεις για αυτό που κάναμε και μακάρι να είναι αυτό μάθημα για όλους όσους έχουν απιστήσει και να μην το ξανακάνουν. Γιατί εγω δεν αμφιβάλλω ότι αυτή η κοπέλα, είχε αισθήματα για τον άντρα που κεράτωνε, ίσως ένιωθε ασφάλεια κοντά του αλλά ίσως δεν την ικανοποιούσε στον σεξουαλικό τομέα ή ίσως είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση και θεωρούσε ότι ενας ίσον κανένας. Φοβόνταν μήπως μείνει κάποια στιγμή μόνη στην ζωή και έτσι ήθελε να έχει εφεδρικούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω αν είναι το θύμα ή ο θύτης αλλά σίγουρα δηλώνει ένα άτομο αρκετά ανώριμο, αρκετά εγωιστικό και σαφώς δηλώνει ένα άτομο που δεν έχει μάθει τι εστι αληθινή αγάπη. Ίσως η απώλεια του άντρα της να την κάνει να αναθεωρήσει κάπως τα πράγματα για τις σχέσεις και για την ερωτική ζωή...
Το θέμα δεν είναι να είσαι πιστός γιατί ΠΡΕΠΕΙ αλλά γιατί ΘΕΛΕΙΣ.
Θεωρώ πως δεν είναι καλό για κανέναν να συμβιβάζεται σε σχέσεις που δεν τον γεμίζουν και να ψάχνει να γεμίσει τα κενά του με άλλους. Άμα απιστείς πολλές φορές σημαίνει πως έχεις φύγει απ τη σχέση, απλώς δεν το χεις καταλάβει ακόμα. Συνήθως δεν το 'χεις καταλάβει από φόβο για το άγνωστο- ή από συνήθεια που τη βαφτίζεις αγάπη.
Καλύτερα για σένα που χώρισες θεματοθέτρια. Θα βρεις κάποιον στο μέλλον που δε θα θέλεις να τον απατήσεις. Είσαι πολύ νέα για συμβιβασμούς.