Originally Posted by
Mara.Z
βρε Νικ μιλας με ατομο που δουλευε σχεδον 10 χρονια Αθηνα... εννοειται τα ξερω, εννοειται ειναι φυτοζωη αν δεν γουσταρεις τη δουλεια που κανεις. Αλλα αν δεν δουλεψεις τωρα στα 25 σου να κυνηγησεις εμπειριες και λαθη σε επιχειρησεις και εταιρειες, ποτε θα τα κανεις? στα 30 ή στα 35?
Το θεμα δεν ειναι τι θα φτιαξεις αλλα το πως θα το στηριξεις και αν θα λειτουργησει...που αυτο δεν το ελεγχεις. Δεν εχει να κανει μονο με το ποσο δουλευεις, εχει να κανει και με την ανταποκριση και τη διαρκεια. Οκ το φτιαχνεις, το στηνεις, λειτουργει. Μετα το επομενο ερωτημα ειναι, θα αντεξει στους κραδασμους της αγορας? θα εχει συνεχεια? θα εχει την ιδια ανταποκριση? εδω κλεινουν μεγαλες επιχειρησεις δεκαετιων και θα καταφερεις να αντεξεις εσυ, ενα 25χρονο που ακομα δεν βγηκε απο το αυγο που λεει ο λογος?
Μου θυμιζεις ενα 20χρονο παιδι που ειχα γνωρισει καποτε σε ενα προγραμμα που εκανα στο εξωτερικο, που ελεγε οτι η δουλεια ειναι για τους δουλους και οτι οι ελευθεροι ανθρωποι δεν δουλευουν. Του λεω, εσυ πως θα επιβιωνεις? μου λεει, με το στοιχημα. Ασχολουμαι με το μποξ, ξερω απο στοιχηματα, θα στοιχηματιζω και θα κερδιζω. Ξερεις οτι μπορω να βγαλω 500 χιλ με ενα στοιχημα? και του λεω και εγω, για να βγαλεις τοσα, πρεπει να ρισκαρεις ενα πολυ μεγαλο ποσο και αν... Και ποιος νορμαλ με το μυαλο στο κεφαλι του ρισκαρει τοσα λεφτα? και ξερεις τι μου απαντησε? αν βρω μια κοπελα με 50 χιλ και μου τα δωσει, εγω θα τα κανω 500 χιλ.
lol. No comment.