Χωρίζουμε γιατί είσαι μεγάλη, χοντρή και άσχημη!
Επανήλθα στο φόρουμ, ψάχνοντας ένα θέμα οπυ με ειχε απασχολήσει πέρσυ, περίπου τέτοια εποχή. Τέλος Φεβρουαρίου.
Λίγες μέρες μετά, γνώρισα στο ίντερνετ έναν άνθρωπο που γίναμε πολύ καλά φιλαράκια, και το πρόβλημά μο εξαφανίστηκε.
Η καλή φιλία εξελίχθηκε σε έρωτα. Βέβαια εκείνος πάντα μου έλεγε ότι δεν με βλέπει σαν γυναίκα που θα μπορούσε να έχει μέλλον μαζί της (ήμου 4 χρόνια μεγαλύτερή του και αρκετά πιό παχιά αο τα \"οπτικά του\" πρότυπα.
Οταν τον ρώταγα να μου προσδιορίσει τον τίτλο της σχέσης ποιυ έχουμε, το ονόμαζε \"ερωτική φιλία\".
Στην πράξη επειδή έμενα εγώ Αθήνα κι εκείνος σε κάποιο νησί πολύ μακρυά, βλεπόμασταν συνήθως 1 βδομάδα το μήνα που ερχόταν εδώ για δουλειές της υπηρεσίας του.
Φυσικά και οι δικές μου άδειες μέσα στο χρόνο που πέρασε ξοδεύτηκαν στο νησί. (long weekends, Καλοκαίρι, Χριστούτεννα κλπ).
Είχε δυό υπέροχα παιδάκια (κορίτσια) τα οποια με λάτρεψαν και τα λάτρεψα. Σε όλους (μητέρα, αδερφή, πρώην σύζηγο, φίλους και παιδιά με είχε συστήσει σαν \"η φίλη μου ... τάδε\"
Δεν ανέφερε ΠΟΤΕ μπροστά σε κανέναν ότι ήμουν η σύντροφός του.
Περπατούσαμε στο δρόμο κι αυτός μου έπιανε το χέρι. Φοβόταν να με αγκαλιάσει μην τον κοροϊδέψουν, επειδή ήμουν 4 χρόνια μεγαλύτερή του (στην εμφάνιση, εκείνος φαίνεται μεγαλύτερος λόγω υπερβολικών ρυτίδων και ολόλευκων μαλλιών)
Ζήσαμε ΤΕΛΕΙΑ (παρ\' όλη την απόσταση που μας χώριζε) μέχρι και τα Χριστούγεννα.
Οταν έφυγα στα μέσα του Ιανουαρίου, με έπαιρνε τηλ και μου ψιθύριζε \"μου λείπεις\", \"έφυγες κι άδειασε το σπίτι\" κλπ
Ενα μήνα μετά, ήρθε στην Αθήνα να περάσει εκπαίδευση για κάποιο θέμα πάνω στην υπηρεσία του.
Στο μήνα μέσα και πρίν κατέβει Αθήνα, είχς γνωρίσει κάποια μέσα σε ένα site μαγειρικής η οποία τον κυνήγησε και τον έριξε.
Στο 10ήμερο που έμεινε εδώ, τη συνάντησε δύο φορές και μετά τη δεύτερη συνάντηση μαζί της, μου ζήτησε να χωρίσουμε γιατί θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με μια καινούρια.
Εκλαιγε όταν μου ζήταγε να χωρίσουμε, και νοιώθω ακόμα ότι ώρες-ώρες τον παίρνει απο κάτω.
Τις μέρες που μου ζήτησε να χωρίσουμε ήταν οι μέρες που είμασταν αποκλεισμένοι μέσα στο σπίτι απο τα χιόνια κι έτσι καθήσαμε μαζί αμέτρητες ώρες να συζητάμε το θέμα.
Είπε ότι ποτέ δεν είχε συναντήσει μια γυναίκα σαν εμένα, με το χαρακτήρα, τη ζεστασιά, επικοινωνιακή, πιστή, τρυφερή, κλπ κλπ
Αλλά δυστυχώς το κόλημά του είναι το θέμα ηλικίας (όταν είχαμε γνωριστεί τότε το είχα εγώ το ταμπού κι εκείνος με ξεκόλησε και με \"έρριξε\"), τώρα το είχε ο ίδιος.
Επίσης μου είπε ότι δεν τον καλύπτω εμφανισιακά (είμαι γεματούλα αλλά σε δίαιτα με στόχους που πιάνονται και διατηρούνται) Το βάρος μου θα φτάσει το ιδανικό τον φέτος τον Αύγουστο. (αν θέλει ο Θεός).
Μετά μου ζήτησε να μείνουμε φίλοι, δεν ήθελε να χάσει τη φιλία μου και τις αμέτρητες συζητήσεις που κάναμε ξεταξύ μας περι ψυχολογίας και ανθρωπίνων σχέσεων.
Σε αυτό το στάδιο της φιλίας μου εκμυστηρεύτηκε ότι η άλλη δεν είναι καθόλου επικοινωνιακή κλπ σαν κι εμένα, αλλά εμφανισιακά είναι αυτό που ονειρευόταν (στο σέξ δεν ήξερε γιατί δεν είχε κάνει ακόμα τίποτα σε αυτό τον τομέα).
Τον βλέπω ότι αμφιταλαντεύται. Να προχωρήσει μαζί της ή να γυρίσει σε μένα.
Δεν του αρέσει που αυτή είναι περίεργη, \"σφιχτή\" τη χαρακτήρισε στην επικοινωνία και \"αλόγα\" στη συμπεριφορά\"
Μετά μου λέει ακόμα κι αν γυρίσω σε σένα θα είμαστε όπως παλιά. Καμμία προοπτική για γάμο (λόγω της ηλικίας μου).
Μετά τρώει άλλη τουβλιά και μου λέει ακόμα κι αν δεν κάνω τίποτα μ\' αυτήν δεν θα γυρίσω σαν άντρας σε σένα, θέλω όμως να διατηρήσουμε τη φιλία μας.
Είναι ένας άντρας 43 ετών κι εγώ 46.
Εχει περάσει απο ένα γάμο 7 χρόνια που ζούσε μέσα στο σπίτι ολομόναχος γιατί η γυναίκα του αδιαφορούσε παντελώς για την ύπαρξή του.
Εκανε όλες τις δουλειές μόνος του και μεγάλωνε και τα παιδιά μόνος του.
Βαρέθηκε, βρήκε άλλη κι έφυγε.
Εμεινε άλλα 7 χρόνια με την άλλη. Εκείνη ήταν μητρομανής. Εκείνος έλειπε ταξίδια συχνά. Εκείνη του τα φόραγε ασύστολα με όποιον γνωστό, φίλο ακόμα και άγνωστο έβρισκε μπροστά της.
Του είχε κόψει την επικοινωνία με τα παιδιά του γιατί φοβόταν ότι αν εκείνος έβλεπε τα παιδιά υπήρχε κίνδυνος να ξαναγυρίσει στην πρώην γυναίκα του.
Σε αυτή τη φάση της ζωής του τον γνώρισα εγώ. Σαν φίλο στην αρχή.
Στάθηκα δίπλα του για αν βρεί το κουράγιο να χωρίσει απο αυτήν που τον ξεφτίλιζε, τον απομυζούσε οικονομικά και του στερούσε και τα παιδιά του.
Εγκατέστησα καταπληκτική επικοινωνία με τα παιδιά και τη μητέρα του (ούτε τη μάνα του δεν έβλεπε).
Φέτος το καλοκαίρι ήταν η πρώτη φορά μετά αο 7 χρόνια που τα πήρε στο νησί που ζεί για διακοπές για 6 ολόκληρες βδομάδες!!!
Είχα πάει κι εγώ και περάσαμε υπέροχα και οι 4 μαζί.
Με λάτρεψαν τα παιδιά, τα λάτρεψα κι εγώ, με ερωτευτηκε εκείνος τον ερωτεύτηκα κι εγώ.
Χριστούγεννα επίσης περάσαμε στο νησί και ήταν υπέροχα.
Και μια σημείωση, στο ταξίδι που ήρθε το Φεβρουάριο και πρίν μου ζητήσει να χωρίσουμε, είχαμε πάει ένα απόγευμα για καφέ στο Πόρτο Ράφτη μαζί με τη μάνα του και τα παιδιά.
Και γυρίζει η μεγάλη κόρη και λέει στη γιαγιά της.... \"την κυρία (όνομά μου) την αγαπώ πολύ, γιατί της χρωστάω πολλά. Εχω πάλι τον μπαμπά μου κι αυτή το έκανε!\"
Μια βδομάδα μετά ήρθε ο χωρισμός.
Εχω πολλές ερωτήσεις:
- Πώς κρίνετε την κατάσταση;
- Τι μπορεί να τον έχει πιάσει; (εκείνος ομολογεί κρίση μέσης ηλικίας)
- Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να τον φέρω πίσω και να του δώσω να καταλάβει ότι δεν καταστρέφουμε μια μοναδική ανθρώπινη και μοναδικά ερωτική σχέση για να δοκιμάσουμε ΑΝ στο παρακάτω ΄καταφέρουμε να βρούμε όλο το πακέτο? (εμφάνιση, ψυχή, καρδιά, μυαλό και τέλειο σεξ)
- Πως μπορώ να σταματήσω να πονάω μετά το χωρισμό;
Εχουν περάσει 2 εβδομάδες κι όλο πάω απο το κακό στο χειρότερο.
Σημειωτέον ότι έχω υπέρταση που δημιουργείται απο άγχος κα άλλους ψυχογενείς παράγοντες και τον τελευταίο καιρό, παρ\' όλο που παίρνω τα χάπια μου ανελιπώς είμαι συνέχεια με 21 μεγάλη / 12 μικρή. Καθόλου καλά!!!!
Επίσης εδώ και 2 εβδομάδες περνάω αρχικά στάδια νευρικής ανορεξίας.
Τίποτα φαγητό, πολλύ νερό ή έρχονται μέρες που τρώω 1 μήλο μόνο ή 1 χυμο πορτοκάλι.
Εχουν έρθει επίσης φορές που άν φάω κάτι άλλο κάνω εμετό.
Μόνο το σ/κ που μας πέρασε που έλειπα σε meeting με τη δουλειά μου εκτός αθηνών, έφαγα και στο ξενοδοχείο που μείναμε και το βράδυ στην ταβέρνα χωρίς να τα βγάλω (όχι ότι δεν μου ήρθε φυσικά.....)
Τι κάνουμε λοιπόν;
Ξέρω ότι σας κούρασα αλλά νομίζω οτι πολύ θα με βοηθούσαν καποιοες απαντήσεις πάνω στο θέμα μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων