Πως να ξεπερασεις τη ΓΑΔ μεσα στη μοναξια;
Καλησπερα,δεν ξερω αν με εχετε ξαναδιαβασει εδω μεσα.Με λιγα λογια πασχω απο ΓΑΔ την οποια μου διεγνωσε ψυχολογος τους τελευταιους 5 μηνες.Πασχω απο υπερθυροειδισμο και χρονια εκ γεννετοις ημικρανια και ενω παντα ειχα αγχος και περασα πολλα τραυματικα περιστατικα στη ζωη μου παντα τα καταφερνα.Περασα το πιο φρικτο μου καλοκαιρι με υποτροπη θυροειδη,ρινορραγιες,ψυχοσ ωματικα κτλ. Οι συνεδριες με την ψυχολογο μου πανε καλα και γενικα πηγαινω πολυ καλα.Εχω μαθει να κουμανταρω τα ψυχοσωματικα και την αρρωστοφοβια μου και το αγχος και τις κρισεις πανικου οι οποιες εχουν φυγει σχεδον τελειως.Το ζητημα ειναι οτι μεσα στα τραυματικα γεγονοτα(περα απο τα σοβαρα υγειας στην οικογενεια μου) ετυχε να χωρισω μετα απο 8.5 χρονια σχεσης(πριν 3 χρονια),το ιδιο διαστημα εχασα κολλητο και παρεες διοτι παντρευτηκαν εκαναν παιδια κτλ και οι υπολοιποι μετακομισαν σε αλλες πολεις.Και ενω τοτε με το χωρισμο το αντιμετωπισα με αξιοθαυμαστη δυναμη,τωρα πια μετα απο τοσα χρονια,μου βγαινει πολλη μοναξια.Νομιζα οτι μπορω και μονη μου,οτι θα κανω νεες παρεες(εκανα καποιες αλλα δεν ειναι το ιδιο),και τελικα μετα και απο οσα περασα με τη ΓΑΔ και την υγεια μου,καταλαβαινω οτι οσο και να προσπαθει κανεις δε μπορει μονος του.Εχω μιλησει σε 2 φιλες για το προβλημα,τις βλεπω που και που αλλα συνηθως δεν εχουν χρονο λογω οικογενειας..Αρκει η θεληση και η προσπαθεια του ανθρωπου,να ξεπερασει και βγει τελειως απο αυτο το μαυρο τουνελ χωρις φιλους;Πιο πριν δεν ηθελα να βγαινω εξω με ολα αυτα,φοβομουν οτι θα παθω κριση πανικου κι ετσι ενιωθα ασφαλεια στο σπιτι.Τωρα που προσπαθω και ειμαι καλυτερα και θελω να ζησω ξανα,δεν εχω κανεναν.Πως μπορει να γινει αυτο;