Originally Posted by
anxious4ever
να σταθεις δυνατη σε ολο αυτο γι αυτη τη μανουλα! αξιζει! να δει το παιδακι της να ειναι χαρουμενο...αυτη η μανα δεν θελησε ποτε το παιδι της να παρει πτυχια! να κανει μεταπτυχιακα κ να γινει ΚΑΤΙ...
κ αν δεν γινεις κατι...θα γινεις κατι αλλο καλη μου, δεν εχω πτυχια...κανω αυτο που θελω..κανω μια δουλεια που ειναι μετρια κ νιωθω σαν φυλακισμενη, αλλα σχολωντας γινομαι αυτο που θελω...αλλα ας αφησουμε εμενα, μας εχουν μαθει στη ζωη οτι οσοι εχουν πτυχια κ γινονται "κατι", αξιζουν .....μπουρδες λεω εγω..σαν την ηρεμια της ψυχης δεν εχει..
η μανουλα αυτη θελει να δει το παιδι της να χαμογελαει..τιποτα αλλο.
χεσε τα πτυχια κ τις σχολες..
προσπαθησε με οποιονδηποτε τροπο να βρεις ψχυικη ηρεμια, ειτε με ψυχοθεραπεια, ειτε με καποιοα φαρμακακι...δεν ειναι ντροπη..ξεκινα πρωτα να θεραπευσεις εσενα κ μονο εσενα...κ ασε τα αλλα..
οταν νιωσεις καλα κ παρεις μπρος θα μπορεσεις να κανεις ο.τι εσυ θελησεις.
το οτι παρατησες δυο σχολες....δεν εγινε κ τιποτα...αξιζει να πολεμησεις για τη ζωη σου κ μονο κ για κανενα πανεπιστημιο .....
δεν ειναι μονο οι σπουδες ευτυχια παιδια...ουτε το να γινουμε κατι.
παντα ειμαστε "κατι"... το να εισαι ηρεμος ψυχικα κ να εχεςι υγεια πρεπει να ειναι ο μονος στοχος σου απο δω κ περα!
εισαι δυνατη κ θα τα καταφερεις...γι αυτη τη μανουλα κ για σενα πανω απ ολα! κανε κατι δρασε..μη μενεις απραγη...δες εναν γιατρο...πηγαινε σε κεντρο ψυχικης υγειας κ αφεσου να σε φροντισουν...βαλε προτεραιοτητες! η προτεραιοτητα σου αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι η ψυχικη σου υγεια, βαλε παρενθεση που λενε! δες οπωσδηποτε εναν ειδικο! μη περιμενεις αλλο, φτανει..