-
Βοηθεια καποιος..
Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους.Απο το καλοκαιρι που περασε υποφερω απο Γενικευμενη Αγχωδη Διαταραχη.Πασχω και απο υπερθυροειδισμο και νοσο Graves.Επισκεπτομαι ψυχολογο απο το καλοκαιρι και μαζι με τα φαρμακα του θυροειδη ημουν πολυ καλα με μικρες εξαιρεσεις.Απο χθες το βραδυ με εχει πιασει ενα τρεμουλο εσωτερικο και εξωτερικο σε ολο το σωμα.Στην αρχη ξεκινησε οταν ημουν εξω για καφε.Εκανα τις αναπνοες μου,τις ασκησεις που κανω με την ψυχολογο αλλα δε βοηθησε τιποτα.Ξαπλωσα να ηρεμησω αλλα δεν περνουσε.Τελικα κοιμηθηκα και σημερα το πρωι ξεκινησε παλι το τρεμουλο.Ανεβασμενη πιεση και παλμοι.Μου εχουν δωσει χαπακι για παλμους γιατι ο θυροειδης μου τους ανεβαζει αλλα δε το πηρα.Ειχα τα ιδια συμπτωματα τον περασμενο μηνα και πηγα στο νοσοκομειο και ο θυροειδης μου ηταν ενταξει στις αιματος.Τωρα δεν πηγα να το κοιταξω.Ομως το τρεμουλο συνεχιζεται ακαθεκτο μαζι με ζαλαδα,διαρροιες και χωρις ορεξη να φαω τιποτα.Μπορει να ειναι κριση πανικου ή ΓΑΔ και να κρατα τοσο πολυ;Πηγα μια βολτα πριν να ηρεμησω και εκει δεν ετρεμα τοσο.Κραταει τοσο η ΓΑΔ;
-
καλησπέρα και χρονια πολλα.
Δυστυχως δεν γνωρίζω ποσο κραταει η ΓΑΔ ή ακομα να εκτιμησω αυτό που συμβαινει.Απο αυτά που γραφεις μου εκανε εντυπωση το ότι εχεις φαρμακο για τους παλμους αλλα δεν το πηρες.Γτ?
-
Η ΓΑΔ λέγεται ΓΑΔ (γενικευμένη αγχώδης διαταραχή) γιατί την έχεις σχεδόν όλη μέρα μαζί σου...
Ελάχιστες στιγμές σε αφήνει να ηρεμήσεις πραγματικά...
Σε κάθε περίπτωση τα συμπτώματα που αναφέρεις είναι για επίσκεψη στα επείγοντα μόνο και μονο για να ησυχάσεις κιόλας
-
Δε μου εχει ξανατυχει αυτο το τρεμουλο 1.5 μερα συνεχομενα..Αυτο με τρομαζει..
-
Γενικα δεν παιρνω ευκολα φαρμακα.Μονο του θυοειδη και συχνα πυκνα παυσιπονα και αντιφλεγμονωδη γιατι εχω χρονια ημικρανια.
-
Έλα εδώ νόσος graves..Κ γω..Τα ξέρεις..Χεχε.. Δεν είναι από το graves εφόσον είναι ρυθμισμένος..Έχεις γαδ,έτσι είναι ή γαδ,τρεμεις ολημερίς κ ολονυχτίς..Προσπάθησε να δεις τον γιατρό μήπως δώσει κάτι να ηρεμήσει το νευρικό σύστημα..Πιθανόν αντικαταθλιπτικο.η γαδ δεν περνάει εύκολα χωρίς φάρμακο δυστυχώς.
-
Α! Κ κάτι άλλο..Σου χει δώσει βblocker για την καρδια;Αν ναι πάρτο να κατεβάσεις τις σφυξεις +ηρεμεί από την γαδ..Μέχρι να πας να σε δουν..
-
anxious4ever ανθρωπε μου εσυ!Ναι μου εδωσε bblocker ο ενδοκρινολογος αλλα δε το πηρα ποτε.Μου ειπαν κατι ατομα απο την ομαδα του Graves ισως ειναι Graves storm.Αλλα δε το νομιζω.Ετσι ειναι η ΓΑΔ;;Μεχρι στιγμης ειχα πιο ηπια πραγματα.Τελεια.Ωρα για ψυχιατρο!
-
ναι δυστυχως ετσι ειναι η ΓΑΔ..δεν ηρεμεις ποτε κ πουθενα! μονο με φαρμακο..ειναι πακετο..αλλα περναει.ναι ηρθε η ωρα να πας ψυχιατρο ..μη φοβου ολα καλα θα πανε..
εγω το παθαινω οπως ειδες συχνα.
ακομα κ αν το graves ειναι ρυθμισμενο.
-
σε ποια ομαδα του graves εισαι?θελω κ γω να μπω..ειμαι σε μια για το graves στο fb..αυτη εννοεις?
το B blocker ρε συ μου το δινουν οποτε κανω υποτροπη του graves.γιατι δεν το παιρνεις??δεν κανει τιποτα στο graves..δεν κανει η καρδια να εχει πολλους σφυγμους..ποτε εκανες εξεταση για το graveS?ειναι σιγουρα ρυθμισμενο?
-
11 Νοεμβρη εκανα εξετασεις και ηταν μια χαρα οι τιμες.Συνεχιζω με t4 25mg και unimazole 5mg.Πηρα τωρα πρωτη φορα βαναστολεα και επεσαν οι παλμοι.Τωρα θα παω επειγοντα να κανω θυροειδη να δω τι γινεται.Ναι σε αυτη στο fb ειμαι κι εγω.Δε μπορω να σου στειλω και πμ το ονομα μου να με κανεις add.Ανηρτησα χθες ομως στην ομαδα και ειμαι η μονη Ελληνιδα.Αν μπεις θα με βρεις.
-
ρε συ μεχρι κ την ιδια δοση παιρνουμε!! ακριβως..κ γω στην ιδια ειμαι λοιπον κ θα μπω να σε βρω.
ρε συ..νοεμβρη εκανες εξεταση δεν νομιζω να εχεις τοσο γρηγορα υποτροπη..εγω εκανα τελος Οκτωβριου εξεταση κ βγηκαν οκ οι τιμες..αλλα δεν εχω παλμους εγω κ οι σφυγμοι μου ειναι χαμηλοι..κοντα στο 70.. οποτε δεν πρεπει να εχω κανει υποτροπη..
-
τρεμουν τα χερια? εχεις φουντωματα? εχεις πολλη οτρεξη για φαγητο?
πανε στα επειγοντα κ στειλε μου να μου πει τι βγηκε..αν εχεις κανει υποτροπη τοσο γρηγορα τοτε θα παω να κανω κ γω για το graves. Εχεις κανει κ εξωφθαλμο? εγω ευτυχως οχι..μονο το ενα ματι εχει βγει 1 χιλιοστο μου ειπαν..τιποτα δλδ.
-
δεν μπορω να σε βρω στη σελιδα του graves...κριμα...ποσταρε λιγο παραπανω, μολις φτασεις τα 50 μνμτα θα μπορεσεις να μου στειλεις πμ.
-
anxious4ever Πηγα στα επειγοντα,εκανα εξετασεις γενικη και θυροειδη και μαντεψε.Ολα καλα.Ρωτησα αν φταιει το Graves για το τρεμουλο και τους παλμους και μου ειπαν οχι εφοσον ειμαι τελεια ρυθμισμενη.Επισης μου ειπαν να παιρνω το bblocker για μια βδομαδα τωρα που ειμαι πιεσμενη.Επισης μου ειπαν να μην αγχωνομαι.Αυτα.Δηλαδη τι να πω τωρα;;
-
7ο post ειμαι στην ομαδα του Graves στο facebook.Μηπως δεν ειμαστε στην ιδια ομαδα;
-
η αληθεια ειναι οτι εχει διαφορες στο fb για το graves.τελικα εκανες εξεταση εχτες? βγηκε καλη?
γραψε νεα..κ γενικα ρε συ αλλα 9 ποστ εχεις για να μπορεσεις να στειλεις πμ.γραφε εδω κ μετα θα μπορεις.
απο τρεμουλα πως πας?εχεις?το συζητησες με κανα γιατρο στο νοσοκομειο?τι σου ειπαν?
-
Βρε συ anxious εκανα εξετασεις θυροειδη και γενικη αιματος.Μου λεει η γιατρος εισαι πολυ καλα ρυθμισμενη και κανενα προβλημα με το θυροειδη.Της λεω το graves δεν κανει αγχος,τρεμουλο,πιεση και παλμους και γι αυτο δινουν bblocker; Οχι οχι μου λεει δεν κανει τετοια το graves.Εχεθς απλα αγχος.Ρωταω αλλο γιατρο σε αλλο νοσοκομειο.Οχι δεν κανει τετοια το graves οταν εισαι ρυθμισμενη.Ρωταω τη γιατρο μου οχι δεν κανει τετοια το graves οταν εισαι ρυθμισμενη.Τα ακουνε και οι δικοι μου και μου λενε εσυ φταις και το αγχος στα κανει αυτα.Και οοοοολος ο κοσμος που εχει graves παιρνει bblockers και εχουν τρεμουλο,αγχος,πιεση,παλμο� �ς.Πες μου λιγο τι να κανω εγω τωρα;Ολοι οι γιατροι λενε το ιδιο πραγμα ρε συ.Θελω να τους βαρεσω μιλαμε.
-
ρε συ ολοι οι γιατροι το ιδιο μου λενε κ μενα...ομως ενας μονο γιατρος καποτε μου ειχε πει..οτι μπορει να ειναι ρυθμισμενο..αλλα να ξερεις οτι δεν παυει να ειναι ενα δυσλειτουργικο οργανο οποτε , μπορει στις εξετασεις να βγαινει ρυθμισμενο..ομως πρακτικα καθημερινα να κανει καποια κουλα..δλδ να μην εμπλουτιζει τον εγκεφαλο με σωστες ορμονες..
εσυ εφοσον εισαι ομως ρυθμισμενη κ ειναι μια χαρα το graves..πρεπει τωρα να κατευνασεις το αγχος..
εφοσον δεν ειναι απο το graves ...πρεπει να πας να δεις πως θα συνελθεις απο αυτο το αγχος..τρεμεις ακομα?
-
Εχω ηρεμησει αλλα οταν σκεφτομαι οτι το επαθα παλι ολο αυτο ενω ημουν καλα και ειχα δωσει αγωνα μαζι με την ψυχαναλυση,εκει με πιανει πανικος οτι θα ξαναβουλιαξω και αρχιζει παλι το τρεμουλο.Επισης δε με καταλαβαινουν οι δικοι μου.Ουτε η οικογενεια ουτε οι φιλοι.Ακουνε και τους γιατρους που λενε οτι δεν ειναι απ το graves και τα ριχνουν πανω μου.Φανταζομαι κι εσενα σε πιανει τρομος μηπως ξαναβουλιαξεις κι ας παιρνεις φαρμακα.
-
anxious Ειδα σε καποιο αλλο ποστ οτι τρεμουν κι εσενα τα δοντια σου.Κι εμενα.Τοσο πολυ ετρεμα που δε μπορουσα να μιλησω.Επισης παρολο που δεν τρεμω τωρα μου εχει μεινει τρεμουλο στα χερια μονο.Δεν μπορω να σηκωσω βαρος σαν να εχει κουραστει απο τις προηγουμενες μερες.Το παθαινεις κι εσυ;
-
Ναι κοπέλα μου το παθαινω κ γω αυτό με τα χέρια όταν διανυω περίοδο εξαρσης..Έτσι τρέμεις στην ΓΑΔ.αλλα μη τη φοβάσαι,στρες είναι κ του παραπάνω..Δεν μπορεί να σου κάνει κακό..Απλά είναι κάπως ανυπόφορο μερικές φορές..Πιθανόν πιεζεσαι παρά πολύ αυτόν τον καιρό..Δες πως θα πάει ..Τα δόντια που χτυπάνε είναι το κύριο σύμπτωμα κ παράλληλα φοβάσαι πολύ κ τρομάζεις από όλο αυτό..
-
Χαιρομαι που σε βρηκα εδω μεσα!Αληθεια!!
-
κ γω κοπελα μου..πως εισαι σημερα? εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα...εχω στρεςςςςςςς..αμαν πια!
-
εκανα εξεταση για το graves εχτες, σημερα απογευμα θα παρω τα αποτελεσματα...την εκανα γιατι εχω κ κατι φουντωματα στην πλατη περιεργα..για να δουμε..
-
Σημερα ειμαι καλυτερα.Εχω παρει αφρολουτρα και ελαια κατα του στρες,εχω κατεβασει κατι μουσικες για ηρεμια και βγαζω το σκυλο μολις νιωσω λιγο να μου ερχεται.Εχει ευχαριστηθει βολτες το ζωντανο.Εξεταση graves;Εννοεις κανονικα αιματολογικες tsh t4;Κι εγω εχω φουντωματα στο προσωπο και στα αυτια και στην πλατη και ημουν σιγουρη οτι ειχα υποτροπη graves και να τα που δεν ηταν!Πες μου τι εγινε με τις εξετασεις σου!
-
ΝΑΙ βασικα εκανα ft4 κ tsh μονο..δεν χρειαζεται κ κατι αλλο για να καταλαβεις αν εχεις κανει υποτροπη..
ναι θα σου πω τι βγηκε..ευχομαι να μην εχω κανει υποτροπη..γιατι αντε τωρα παλι ξανα b blockers , κορτιζονη ισως..κλπ κλπ...πφφ τι τραβαμε με την κωλοαρρωστια ρε!
+ το βλεμμα μου βλεπω καπως αγριεμενο ...κ καπως πιο γουρλωμενα τα ματια μου...
η ειναι απο το στρες κ την γενικη κατασταση ή απο το graves, ιδομεν!!
καλα εκανες..παρε κ ελαιο λεβαντας σε υγρο να καις στον χωρο σου...ηρεμει πολυ..κ κανε κ αναπνοες με delta waves που θα βρεις στο youtube..
βαλε ακουστικα κ κλεισε τα ματια κ ακουσε τα delta waves..
-
ποσταρε ρε συ αλλα 2 ποστς..να μπορω να σου στειλω πμ.