εθισμος σε online games και ιντερνετ γενικοτερα
οτι λεει ο τιτλος παιδια εχω εθιστει στο πσ κ περνω παρα πολλες ωρες μπροστα στην οθονη παιζοντας wow κτλπ, στην ουσια σηκωνομαι μονο για να μαγειρεψω κ να δωσω φαγητο στη μανα μου η να φαω εγω. καποιες φορες διαβαζω βιβλια ή κομικς στο ταμπλετ αυτο που θελω να καταληξω ειναι πως απο το ιουνιο που εμεινα ανεργος με πηρε απο κατω κ δεν βγαινω πολυ εξω(δεν εχω κ πολλες παρεες στο χωριο)και νιωθω κ λιγο εγκλωβισμενος σε αυτο το τροπο ζωης ιδιετερα τωρα που ειναι χειμωνας δεν μπορω ουτε μια βολτα στη φυση να παω με το σκυλι μου, οταν παω στη Σερρες ή στη Δραμα για δουλειες ξεσκαω καπως, αλλα στο χωριο μπορει να περασω κ 10 μερες χωρις να παω πουθενα εκτος απο το μπακαλικο, βασικα μπορει να νομισετε πως εχω καταθλιψη αλλα δεν εχω, εχω ανια κ βαρεμαρα που λεγε κ ο παυλιδης, αυτο ειναι που νομιζω πως με κανει να κολλαω ατελειωτες ωρες στο πσ κ να μην κανω τιποτα αλλο, το θεμα βεβαια ειναι πως δεν ξερω πως να το διαχειριστω το ολο θεμα γτ μολις ξυπναω και κανω καποια βασικα πραματα η πρωτη μου κινηση ειναι να κατσω στο πσ, πιστευετε πως μπορω να βοηθηθω με ψυχοθεραπεια η φαρμακα οσον αφορα την εξαρτηση μου αυτη? ευχαριστω καλη χρονια κ υγεια σε ολους