kalhspera sas
Printable View
kalhspera sas
συγγνωμη δεν το ηξερα.
1.Για αρχη αφου υπεραγαπουσες το αγορι σου τοσο πολυ πως γινεται μεσα σε 3 μηνες να εισαι με αλλον?........μηπως δεν τ αγαπας τοσο πολυ?
2.αυτος εχει σκοπο να γυρισει στην ελλαδα?η εσυ να πας εξωτερικο?
3. με τον καινουργιο ανθρωπο πως νιωθεις? τον χρησιμοποιεις απλα να περνας την ωρα σ?
δεν ξερω τι με εσπρωξε σε αλλον.ισως η αδιαφορια του αγοριου μου.αυτος δεν ειχε σκοπο να γυρισει αλλα μολις του πα να χωρισουμε αλλαξε γνωμη και θελει να γυρισει γιατι δεν αντεχει αλλο αλλα ποτε δεν μου το χε πει. οχι δεν τον χρησιμοποιω τον καινουργιο ανθρωπο,ενιωσα οτι τον ερωτευομαι αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να ξεπερασω τα παλια.
μακαρι να ξερα...μπορει με τον εναν να ειναι ενθουσιασμος και αλλα πολλα αλλα δεν μπορω να μην σκεφτομαι και την αγαπη τοσων χρονων και αμα θα μπορουσε να γινει αλλιως.
ουτε 2 μηνες
περνασ καλα με τον τωρινο? αλλα να μ πεις σ δυο μηνες δεν ξερεις τιποτα ακομα....
ειμαι πραγματικα σε αδιεξοδο.το πρωην αγορι μου θελει να σβησει ολα τα σοσιαλ μιντια και να με ξεχασει τελειως και εγς υποφερω σ υτη την ιδεα
καλα περναω ,δεν εχω καποιο παραπονο αλλα δεν μπορω να καταλαβω εφοσον περναω καλα και ηταν δικη μου αποφαση γιατι να ποναω τοσο πολυ στην ιδεα οτι τον χανω τελειως απο τη ζωη μου.εστω και απο τα σοσιαλ μιντια τον εβλεπα λιγο.
Εφόσον περνάς καλά, τι σε πειράζει να τον χάσεις από τα σοσιαλ μεντια? Αφού όπως λες η απόφαση ήταν δική σου
δεν ξερω πραγματικα γιατι με πειραζει τοσο.
γτ περνας μονο καλα........επρεπε να περνας τελεια εαν ησουνα ερωτευμενη...
λοιπον σου εξηγηση πως δεν γινεται να τον ξεπΕρασεις τοσο γρηγορα.......ειναι φυση αδυνατο....
θα πονεσεις λιγο αλλα θα σ περασει......
εγω προσωπικα πιστευω οτι οταν το γυαλι ραγισει δεν ξανακολαει....
και να πω και κατι εαν το πρωην σ αγορι εαν σε υπολογιζε δεν θα ειχε παει εξωτερικο.......θα το συζηταγε μαζι σου πρωτα....και θα περνατε μια αποφαση απο κοινου........απλα πηγε δεν βρηκε κατι αλλο..και σ λεει ας γυρισω στα παλια μιας και μ λειπει....
ΓΙΑ ΜΕΝΑ διεγραψε τον απο την ζωη σ τελειως και μονο που σ εκανε ψυχολογικο εκβιασμο δεν εξιζει....
συνεχισε με τον τωρινο εφοσον περνας καλα και εισαι ενθουσιασμενη......και σ λιγο καιρο θα σ περασει μην αγχωνεσαι.....και βεβαια διεγραψε τον εσυ πρωτη απο τα σοσιαλ μιντια...και μην μπαινεις στα προφιλ τ και τετοια
δεν μου εκανε ψυχολογικο εκβιασμο αλλα τον καταλαβαινω οτι ποναει και πρεπει καπως να ηρεμησει.δεν νομιζω οτι με θελει επειδη δεν βρηκε κατι αλλο.πιστευω οτι με αγαπαει γιατι τον ξερω.
το χαμε συζητησει αλλα δεν ειχα παρει το πτυχιο μου και δεν μπορουσα να παω μαζι του.αμα ηταν να με εκβιασει θα μου ειχε πει η θα ερθεισ η χωριζουμε.ηθελε να παω ναι αλλα εγω οχι .υστερα εμεαθα οτι θελει να γυρισει γιατι δεν αντεχε.
ναι αλλα ειδες π εφυγε ενω δεν θα πηγαινες εσυ?
αληθεια θα ηθελες να ξαναγυρισεις σ αυτον?
κοπελα μ εγω για μια γυναικα παρατησα τις σπουδες μ επειδη ηταν 400 χιλιομετρα απο αυτην......αυτα εχει ο αληθινος ερωτας....
δεν ηθελα να τα παρατησει για μενα γιατι επρεπε να κανει αυτο το βημα...τον αγαπουσα και ηξερα το καλο του.
τελοσπαντων επειδη σε βλεπω βιτσιοζα και θες να ξαναγυρισεις ;p ε γυρνα τοτε....
εγω σ ειπα οτι εφοσον περνας καλα με τον καινουργιο να συνεχισεις με τον τωρινο....και ασε τα παλια στο παρελθον..ποαει τελειωσε.....εσυ τι περιμενεις δλδ οτι μεσα σ 3 μηνες θα ξεπερασεις σχεση 6 χρονων?ειναι δυνατον ?θελει λιγο καιρο........
ποιος σ λεει εσενα οτι εφοσον γυρισει πισω μετα δεν θα σ κατηγορει π γυρισε? η αμα θελει να ξαναφυγει μετα?
Μετά από 6 χρόνια σχέση δεν μπόρει να αντέξει ένα διάστημα απόστασης? Εφόσον η κοπέλα δεν είχε πάρει ακόμα το πτυχίο της και δεν μπορούσε να ακολουθήσει
Κοπελιά μη γελιεσαι ωσ παθών θα σου πω όλες είστε ίδιες αχάριστες ότι κ να σασ προσφέρουν το θεωρείτε δεδομένο εκμεταλευτριεσ και δεν εκτιμάτε τίποτα και μας δουλεύετε περαστικά σου
Και κανονικά πρέπει να σ αφήσει μόνη σου με τις επιλογές σου είναι ένα τραγούδι που λέει σ αφήνω τώρα στον επόμενο τον άχρηστο το γκόμενο ψάξε να τα ακούσεις περαστικά σου
Παλιά έβαζα τραγούδια με ότι ήθελα να πω αλλά τώρα κάνω αυτό δεν μπορούμε πια να βάλουμε τραγούδια
ναι ισως επρεπε να με αφησει στις επιλογες μου δεν ξερω...ελπιζω και οι 2 να μπορεσουμε να το ξεπεράσουμε ολο αυτο γρήγορα και να παμε παρακατω..πιστευω οτι ειναι το καλυτερο.
Άντε να βάζουμε μία τάξη
Αφου σου είπε για επανασύνδεση σε θέλει ακομα.
το ξερω...
τωρα πονανε τρεις καρδιες εγω εσυ κ αυτος ο αλλος... βασικα αυτοι ξερουν ο ενας για τον αλλο η τους παιζεις στα ζαρια? επρεπε να ξεκαθαρισεις και μετα να μπλεξεις τριτο ατομο. ελπιζω να μην εισαι πανω απο 22 γιατι η συμπεριφορα αυτο δειχνει.
εγω θα πω το εξης...αν αγαπουσες λιγο περισσοτερο εσενα, θα εμενες μονη σου να σκεφτεις τι θελεις να κανεις..κ οχι με την πρωτη ευκαιρια κ υπο τον φοβο μοναξιας, μεσα σε 3 μηνες να κανεις νεα σχεση..
γραφεις κιολας οτι το πρωην αγορι σου το πηρε κ στραβα..ειναι δυνατον να μην το παρει κ στραβα????
κ ποσο σοβαρη αποφαση ειναι αυτη, το να συναψεις νεα σχεση μεσα σε 3 μηνες, μετα απο σχεση που διαλυθηκε μετα απο 6 χρονια??
τοσο πολυ φοβασαι να μεινεις μονη? τοσο πολυ φοβασαι, το να κατσεις να σκεφτεις με τον εαυτο σου ολα αυτα?
δεν πιστευω οτι εισαι ερωτευμενη με τον τυπο που εισαι τωρα..
με κανεναν απο τους δυο βασικα...
απλα φοβασαι να μεινεις μονη...ξανασκεψου το..
ο πρωην σου δινει την ασφαλεια επειδη τον ξερεις κ τον θελεις εδω..με το που ειπε θα φυγει, στραφηκες σε αλλον.
δεν θελει κ ρωτημα...μολις εχασες την ασφαλεια σου, εμεσως κοιταξες να την βρεις απο αλλου..
εχεις σκεφτει πως οι ανθρωποι δεν ειναι πατεριτσες?
Να σου πω εγώ τα αγόρια είναι χαζα κι εμείς τους δουλεύουμε αυτή η νοοτροπία κυριαρχεί μέχρι τα εικοσιπέντε μετά τα εικοσιπέντε ψάχνεται να παντρευτείτε θα βρείτε το μαλακα που μάλλον θα έχει κι ένα μισθό και μετά από χρόνια ξυπνάτε κ θέλετε να τα διαλυσετε όλα αυτά φυσικά αφού τα χετε κάνει όλα σκατά περαστικά σου να δω ποτέ θα ξυπνήσετε
elis συμφωνώ απολυτα φιλε ... μερικα να τα λεμε ετσι χυμα..
Εγώ ξέρω φίλε ότι όσες κοπέλες είχα με δουλευανε κι έρχονται εδώ μετά κ κλαίγονται για τους άντρες εγώ αυτό δεν το δέχομαι πλέον δε λέω κι εμείς δεν αγαπάμε αλλά με καμία παναγια δεν κάνουμε αυτά που κάνουν αυτές αυτή είναι η άποψή μου κι έχω να σ πω τις αγαπάω τις γυναίκες