Άβυσσος η ψυχή και πόση πλάκα έχουμε οι άνθρωποι
καλησπέρα αγαπημένοι συμφορουμήτες, ύστερα από καιρό και πάλι στις επάλξεις, θελω να σας αναλυσω το προβληματισμό μου και πόσο με έχω εκνευρίσει τελευταία, με μια αντίδραση μου. Πάνω κατω οι πιο παλιοί την παλιά μου ιστορία την ξέρετε και οσον αφορα εκεινο το κομματι νομιζω πως εχει περασει στο χθες και ειμαι κ παλι δυνατη και χαμογελαστη, πριν περιπου δυο μηνες κ κατι παραπανω ομως μεσω ιντερνετ αρχικα αρχισαμε να μιλαμε με ενα παιδι πολυ νορμαλ που ηξερε τι ηθελε κλπ γνωριστηκαμε και απο κοντα αλλά γιατί εγώ διαβάζω για πανελλήνιες κ εκεινος ειναι μακρια ( οχι δεν ειμαι 17 ειμαι 28 απλα μου γυρισε η βιδα και θελω να γινω φαρμακοποιος, αν δεν κατσουν οι πανελληνιες η μπρατισλαβα ειναι κοντα... ευτυχως).
Δεν τον ερωτεύτηκα τον συμπαθησα πολυ ομως απλα γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φυγω εξω γιατι η φυσικη δεν τραβαει με τιποτα αποφασισα να την κοψω την ιστορια γιατι εγω απο Ιουλιο με βλεπω για αλλες πολητείες, (θα μου πειτε μεχρι τοτε γιατι δεν ξεκινησες κατι σιγα) δεν γουσταρω τα εφημερα και δεν τα αντεχω κιολας.Ουτε εκεινος ηθελε κατι εφημερο απλα δεν γινοταν λογω των συνθηκων γιατι εγω θα φυγω και ειναι και μακρια εχουμε 3 ωρες δρομο αποσταση. Τεσπα ψιλο μιλήσαμε καποιες φορές ακομα κ μαλιστα μου ειπε οτι αν περασω Ελλαδα τελικα να ξανα μιλοήσουμε γιατι δεν θα φυγω απο την σκεψη του.
Και σημερα μαθαινω απο κοινή μας φιλη οτι βγαίνει με μια κοπελα τον ειδαν δυο φορες, κατσε ρε φιλε το κοβουμε πριν δυο βδομαδες και σημερα βγαινεις με αλλη ενω μεχρι προχθες μου ειπες και να τα ξανα πουμε αν δεν φυγω τελικα, από την αλλή όμως σκέφτομαι κάτσε ρε κοπελιά αφου το είπες εσυ να το κόψετε τι ζορι τραβας που μεσα σε δυο βδομαδες βρηκε αλλη γι αυτο μιλαω περι αβύσσου και πλάκας σχετικά με τους ανθρώπους.Μάλλον θίχτηκε ο εγωισμός μου και δεν μου αρέσει να ειμαι εγωίστρια και να έχω τέτοιες ανόητες συμπεριφορές, τεσπα γιατι πλησιαζει η γιορτη του θα του πω ενα χρονια πολλα και δεν θα του ξανα στειλω.
Συγγνωμη αν σασ κουρασα απλα ηθελα καπου να τα πω. ευχαριστω