Διαφορετική αντίδραση σε πολλά και λίγα άτομα
Καλησπέρα παιδιά,είμαι καινούριος στο Forum και είδα ότι υπάρχει αρκετή συμμετοχή!
Αρχικά είμαι 22 χρονών σπουδάζω πληροφορική αλλά μου αρέσει πολύ η επιστήμη της ψυχολογίας,μέχρι και να δώσω κατατακτήριες έχω σκεφτεί ,παράξενο ,ξέρω!
To the point!
Δεν ξέρω αν έχω το στοιχείο του κοινωνικού άγχους αλλά έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου,κάτι που με βασανίζει,ότι άλλες φορές είμαι υπερβολικά κοινωνικός και άλλες ο πιο εσωστρεφής άνθρωπος που υπάρχει!
Ακόμα και με φίλους μου καλούς το παθαίνω αυτό!
Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι εγώ συν ένα άτομο,νιώθω ότι κάτι πρέπει να πω ,να γεμίσω τον χρόνο να προσέχω τις κινήσεις μου και γενικά νιώθω πολύ αμήχανα !Αυτό συμβαίνει σε λίγο μικρότερο βαθμό όταν είμαστε 3 άτομα!
Όταν δε η παρέα ανεβαίνει στα 4+ άτομα,είμαι τρομερά κοινωνικός,τολμηρός,δραστή ριος ακόμα και προς τους αγνώστους μου!Όταν δε γνωρίζω αγνώστους από το πουθενά,εκεί να δεις τι γίνεται,είμαι πιο άβουλος και αμήχανος από τον οποιοδήποτε...
Ρε παιδιά τι έχω?
Για αυτόν τον λόγο δυσκολεύτηκα να κάνω και κάτι με κοπέλα για πρώτη φορά(πριν 4 χρόνια) και πίστευα ότι μετά την πρώτη φορά θα είναι πιο εύκολο,που είναι εννοείται αλλά ακόμα νιώθω αυτήν την αμηχανία !
Νιώθω πολύ άνετα μόνο όταν είμαι με οικογένεια και όταν είμαι με έναν φίλο μόνο σε 3 συγκεκριμένα άτομα,σε όλους τους άλλους νιώθω τρομερή αμηχανία...
Καμία ιδέα για το τι έχω?Και τρόπος αντιμετώπισης ?
P.S: Το αλκοόλ με βοηθάει υπερβολικά πολύ όταν με πιάνει,αλλά οδηγάω *.*...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !