Είδα σήμερα στο ΣΚΑΙ ο Λαφαζάνης είπε θα επιστρέψουμε στη δραχμή αν δε βγούμε στις αγορές μέχρι το 2018 μετά χρεωκοπία κ πίσω δραχμή εσείς τι λέτε;
Printable View
Είδα σήμερα στο ΣΚΑΙ ο Λαφαζάνης είπε θα επιστρέψουμε στη δραχμή αν δε βγούμε στις αγορές μέχρι το 2018 μετά χρεωκοπία κ πίσω δραχμή εσείς τι λέτε;
Εγω ελις λεω πως ετσι κι αλλιως εχουν αποφασισει για την επομενη 20ετια πως θα ειναι η κατασταση στην χωρα και η νοοτροπια του " αν θες να ζησεις βγαλτα περα - αν οχι ψοφα " απλα θα μας κανει να δουμε μια μορφη εμφυλιου λογω υπερ φτωχειας. Δε πιστευω λεξη απο οσα λεγονται αν δεν γινουν πραξη.
Οσον αφορα το νομισμα δεν ξερω ακριβως τι επιπτωσεις θα εχει. Τωρα εχουν επιβαλει το πλαστικο χρημα για να βλεπουν διαδικτυακα τι ξοδευει ο καθενας. Ε ας αποφασισουν 70 χρονια πισω ή παρακμιακα μπροστα ?
Αυτοσ λέει τέταρτο μηνμονιο δεν έχει χρεοκοπία κι επιστροφή στη δραχμή έχω χεστει πάνω μου με αυτούς όλους εδώ κ τρία χρόνια είμαι έτσι
Ανα λιγο διαστημα αυτο συμβαινει, ερχεται ο ταδε θα τα πουνε, αν θα συμφωνησουν, αν δεν συμφωνησουν θα εχουμε προβλημα. Τραμπουκισμος - εκφοβισμος και μονιμη αβεβαιοτητα. Εγω σταματησα να ακουω, διαβαζω τι γινεται σε τιτλους για την χωρα και παγκοσμια και στη τελικη οπως εφαρμοστηκαν τοσα ετσι θα συνεχισουν.
Δε θελω να ειμαι απαισιοδοξη αλλα ετσι το εχω καταλαβει. Ελις εσυ εχεις δοοκιμαστει στη ζωη σου και δε τη φοβασαι τη δουλεια και τη δυσκολια.
Θα κανουμε οτι μπορουμε, απο εκει και επειτα "καλη μας τυχη"
Βρε κατά βάθος δε φοβάμαι ξέρω θα τα αντιμετωπίσω κι αυτό αλλά με απασχολεί το πώς θα επιβιωσω δε με νοιάζει τι πρόβλημα έχω αλλά πώς θα επιβιωσω αυτό είναι που με νοιάζει πλέον
Δηλαδη μπορει συντομα να βρεθεις χωρι σπιτι - τροφιμα και αγωγη ? :(
Ουδεις γνωριζει πως θα εξελιχθει αυτη η κατασταση , κι οποιος λεει οτι ξερει , ειναι ανοητος .........
Έλις όσο τα σκέφτεσαι χειρότερα είναι...........κοίταξε να είσαι γερός δυνατός να τα βγάλεις πέρα και να είσαι όσο γίνεται πιο καλά στη διάθεση για να είσαι καλά και στην ψύχωση και άμα είμαστε καλά μέσα μας πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Αλλιώς φεύγουμε για εξωτερικό.
Όχι το μόνο που θα πάθω έτσι πως πάνε τα πράγματα θα μου μειώσουν κι άλλο το εισόδημα που είναι ήδη χαμηλό
Εσύ πρέπει να πείσεις τους γονείς σου να πάρεις το επίδομα αν δεν δέχονται με το καλό πες τους το με το κακό, πες τους "τι με κάνατε για να υποφέρω; Εφόσον δικαιούμαι το επίδομα πρέπει να το πάρω και όχι να υποφέρω με τα λιγοστά λεφτά που μου δίνετε", στην τελική δικαίωμά σου είναι και αν επιμένουν στο όχι, να πας να ρωτήσεις τι χρειάζεται και να πας εσύ τα χαρτιά για την επιτροπή.
Δε γίνεται ρε Σαντ άμα δε δουλεύω φλιπαρω δουλεύω από πολύ μικρός και πλέον είναι ανάγκη
Να παιρνεις το επιδομα και να δουλευεις εθελοντικα σου περναει απο το μυαλο ? αξιζει τον κοπο ή οχι ? αν το επιδομα δηλαδη ειναι πιο ψηλο απο το μισθο αλλά δε θες να καθεσαι πηγαινεις και εθελοντικα.
Θα με αναγκασετε να σασ τα εξηγησω δουλεύω μαζί με τον πατέρα μου εκείνος παίρνει τα λεφτά κι εγώ τα ψιλά αλλά όπως είναι τα οικονομικά μας είναι απαραίτητο κ οι δυο να δουλεύουμε έτσι λεφτά για οικογένεια κλπ δικιά μου δεν υπάρχουν αυτό λέω
Συμφωνώ με cc. Φλιπάρω τι πάει να πει; Ότι αράζεις; Κοίτα άμα έχουν μικρή διαφορά οκ, αλλά αν παίρνεις πχ 200 ευρώ το μήνα και πιο κάτω καλύτερα να το σκεφτείς πάλι για το επίδομα, δεν έχει να κάνει ποιός είναι "τρελός" (ούτε καν είναι σωστή αυτή η λέξη ειρωνικά το λέω για μερικούς που το παίζουν έξυπνοι) και ποιός όχι, είναι θέμα επιβίωσης απλά! Και να στο θέσω και αλλιώς για να το θέσεις στους γονείς σου, άμα ο κόσμος γύρω σου αυτοκτονεί νομίζεις θα τους νοιάζει αν εσύ παίρνεις το επίδομα ή έχεις κάποιο πρόβλημα;
Φλιπαρω θα πει χάνω τα αυγά κ τα πασχαλιά τέλος πάντων για δέκα χρόνια θα είμαστε έτσι μετά βλέπουμε
happy φλιπαρω σημαινει το χανω το μυαλο δε τη παλευω δε μπορω, εγω οταν το λεω ετσι το εννοω. Ελις καταλαβα τι εννοεις. Δουλευεις βοηθας στο σπιτι και λες ποσο ακομα θα μειωθουν τα δικα μου εξοδα. Σωστα ? ε θα μειωθουν κι αλλο γιατι εγιναν και αλλες αυξησεις και καθε σπιτι κανει περικοπες.
Καλά οκ αν σου αρέσει η δουλειά κάνε τη δουλειά κοίτα όμως να βρεις και μια δεύτερη.
Cc σ' ευχαριστώ για την επεξήγηση.
Σε σε θα στα δίνω για μετάφραση τα ποστ μου μία χαρά με καταλαβαίνεις
Γεια σου έλις, εγώ λέω ότι καθώς εργάζεσαι με τη γη, τότε ήδη έχεις γίνει δυνατός και ανθεκτικός και θες δε θες μαθαίνεις να τα καταφέρνεις σε όλα. Από το λίγο που ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη γη καταλαβαίνω πόσο θαυμαστό πράγμα είναι, σου δίνει από λίγη τροφή μέχρι χαστούκια γερά. Εσύ το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα αυτό οπότε κάθε άγχος σβήνεται όταν δουλεύεις εκεί, σε ψήνει, τι να φοβηθείς, την ξέρεις καλά την επιβίωση. Έτσι και αλλιώς ξέρουμε ήδη εδώ και καιρό πως θα πρέπει να ζούμε με όλο λιγότερα και χρειάζεται να βρίσκουμε τρόπους να προσαρμοζόμαστε σε όλους τους τομείς της ζωής.
Παιδιά λίγο ή πολύ εδώ μέσα με τις πάλεις που έχει δώσει ο καθένας με τον εαυτό του και τις παθήσεις του και τα προβλήματά του δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι θα το βρίσκουμε το κουράγιο πάντα, ό,τι και να εξαγγελθεί, ό,τι και να γίνει.
Μη μασάτε σε τίποτα και να σας ρίξω και τραγούδι, γιατί με τις μουσικές όλα είναι αλλιώς αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει...
https://www.youtube.com/watch?v=93jTfJgF_bA
Η φύση είναι παντοδύναμη όσο γερός και να είσαι νιώθεις αδύναμος