.................................................. .................................................. ........................,.......
Printable View
.................................................. .................................................. ........................,.......
Εγω δεν ειμαι σοβαρη παντως και ουτε θελω αυτο μ εφαγε τοσα χρονια και λιγη τρελα κ ενθουσιασμος δεν βλαπτει :p
καλημερα.
διαβασα το θεμα σου απο την παραθεση που εγινε, και καλως εγινε γιατι το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και αφορα πολλους, ασχετως αν το κανιβαλισαν απο κατω.
δεν ριχνω καμια ευθυνη σε σενα.
ΕΑΝ τα πραγματα εξελισσονται οπως περιγραφεις, ο μονος που εχει ευθυνες, οχι απλες, αλλα εγκληματικες για το επαγγελμα που κανει, ειναι ο θεραπευτης σου και μακαρι να ισχυαν καποιοι ελεγχοι στις καταγγελιες, να σωθει ο κοσμος. κανονικα θα επρεπε να του αφαιρεσουν την αδεια , αν σεξουαλιζεται με πελατες/ασθενεις του.
εχω ακουσιε κι εγω για γυναικα συναδελφο του που την πεφτει κατα συστημα σε ανδρες επισκεπτες της.
Μελίνα μπράβο ρε συ.Χρειάζεται ο έρωτας στη ζωή μας έστω και αν αυτός μοιάζει απαγορευμένος.Εγώ θα σου πω κυνήγησε το και όπου βγει.
αρκετα αντιδεοντολογικο κ επικινδυνο για την ασθενη του..ε?
Δύσκολη κατάσταση.
Μου φαίνεται πρέπει να τον ξεχάσεις.
Θες να περιγραψεις λιγο την κατάσταση;
Πες μας την ηλικια σου και τη δικη του, πόσο καιρο εισαι εκει και τι σε κανει να πιστευεις οτι υπάρχει ερωτικη διάθεση και απο την πλευρα του...
Εχει πει/κανει κατι που υποδηλωσε επιθυμια;
Δεν με εκμεταλλευτηκε ρε παιδια.εγω ειμαι 27 αυτος ειναι 45..εχω παει 4 5 φορες την τελευταια φορα πηγα μονη μου τις αλλες ημουν με τη μαμα μ οποτε ηταν πολυ τυπικος.γενικα αφησε να εννοηθει οτι οταν τελειωσει η ψυχουεραπευτικη διαδικασια θα εχουμε καποιου αλλου ειδους σχεση,μου μιλαει στον ενικο μου κανει κοπλιμεντα για την εμφανιση μου και την τελευταια φορα που πηγα μου γυροφερνε τη συζητηση γυρω απο το σεξ(ημουν μονη μ την τρλευταια φορσ,) χωρις να εχω αναφερει εγω κατι και γενικα τον πιανω να με κοιταει περιεργα οταν φευγω.αυτα....
η εκμεταλλευση δεν αφορα το αν εισαι ανηλικη.
εσυ μπορεις να τον ερωτευτεις οσο θελεις και μαλιστα ειναι αναμενομενο απο τον ασθενη.
ΕΚΕΙΝΟΣ ειναι κατι παραπανω απο απαραδεκτο, να σου καλλιεργει, να υποννοει η να κανει κατι τετοιο (φλερτ), γιατι γινεται τερμα χειριστικος απεναντι σου και εκμεταλλευτης του προβληματος σου.
επιπλεον, δεν δρουν θεραπευτικα τετοια μπερδεματα.
Καταλαβαινω τι λες remedy και εχεις δικιο σ αυτο...οπως και να χει ειναι κατι που μου δινει χαρσ μες την καταθλιψαρα μου..οσοι θελουν να τρολαρουν ας μην απαντησουν!!
αν ήτανε σοβαρός ο γιατρός δεν θα έκανε ότι έκανε...! ψάχνει να βρει να εκμεταλλευτή τις κοπέλες σεξουαλικά.. λυπάμαι που θα στο πω αλλα ο γιατρός σου δεν είναι καθόλου τυπικός... αυτο το πιστεύεις εσύ και η φαντασία σου μονο επειδή είσαι κολλημένη και τον σκέφτεσαι συνεχεια...! το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι τόσο ο γιατρός αλλα και εσύ... καλο θα ήτανε να το κοιτάξεις λίγο το θέμα σου μελίνα δεν γίνετε να ερωτεύεσαι τον καθένα έτσι ξαφνικά....!
Με καισ με καισ εσύ με καισ όταν δε σε βλέπω έχω ακεφιεσ
Το ξερω οτι εχω προβλημα γι αυτο παω και δε γιατρο.απλα δεν ξερω ο συγκεκριμενος κατι μου εκανε απο την πρωτη στιγμη....μπορει και να μου φυγει.
Είναι ωραίος μελίνα ; γοητευτικός; τι ακριβώς σου έκανε κλικ; go away μονο θέματα περισσότερα θα δημιουργήσεις και νοσείς αυτη τη στιγμή ψυχικά δεν θες και αλλα τραβαλα
Είναι γοητευτικος αρκετα ωραιο τωρα ενταξει ετσι κ ετσι....βασικα μου καλλιεργηθηκε οταν ειδα καποια πραγματακια απο εκεινον απο αυτα που μ ελεγε κλπ...
Μελινα εκανα κι εγω το "αγροτικο" μου σε εναν ατυπο θεραπευτή που νόμιζα πως ειχα ερωτευτεί.
Στη θεση μου ισως καποια αλλη να εβλεπε κινησεις απο μέρους του (οταν ας πουμε μου μιλουσε για τα σεξουαλικα του με γκομενες, ή οταν το λεξιλογιο του ηταν κατα 90% αυτο που θα ειχε με τον κολλητο του φουλ στα χυδαία ή όταν μου κρατούσε να φορεσω το παλτό κάπως και οταν για να με φιλησει μου κραταγε το προσωπο με τα χερια του επισης καπως ή οταν.γραφαμε καθε μερα mail ο ενας στον αλλον....)
Ισως δεν τα ειδα πονηρά ολα αυτα για πολλούς λόγους. (Ενοχες, ουσα με οικογένεια και παιδια...)
Όπως και να'χει ΔΕΝ ηταν ο τυπικος θεραπευτης που πας για να βοηθηθείς.
Ηταν και πολλα άλλα ύποπτα ταυτόχρονα.
Εμενα αυτο μου εκανε ζημια.
Κολλησα πολυ άσχημα. Επαθα τρομερη εξαρτηση με τον τύπο. Ζουσα μονο για εκείνον και τα 45 λεπτα συνεδρίας.
Εχω σταματησει 5 μηνες απο κει και ακομα μιλαω γι'αυτον.
Προσπαθω να απεξαρτηθω το φαντάζεσαι;;Πηγα να γινω καλυτερα και απεκτησα κι αλλο κουσουρι.
Ειναι λογικο και αναμένονενο να τον εχεις ερωτευτει.
Πόσες και πόσες το επαθαν αυτο....
Όμως εκεί πήγες για ενα προβλημα που θελεις να λυσεις. Και αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος να φερθει επαγγελματικα και να σε βοηθησει στο αίτημά σου.
Συμβουλη απο καποιον που το φυσαει και δεν κρυώνει: μην συνεχισεις μαζι του αν νιώθεις ετσι.
Πρεπει να πας αλλου.
Προτιμησε γυναικα, αφου εισαι επιρρεπής σε αυτα...
Α, και σκεψου οτι αυτος ο έρωτας κατι κρυβει απο κατω...
Κατι δικό σου προβληματικο, κενό,αναγκη, οτιδήποτε....
Ειναι κατι που μου δινει χαρα σε αυτην την φαση που ειμαι..οπιτε δεν θελω να παω σε αλλον.σιγιυρα εχω κενο μεσα μου και ειναι καποιος που με καταλαβαινει.εσυ νεφελη ποτε αρχισες να ερωτευεσαι? Απο την αρχη υπηρχε κατι η στο μετεπειτα?
Κι εμενα χαρα μου έδινε στην αρχη.
Ηταν ο μονος λογος που είχα για να ζω.
Να περιμένω πως και πως τη μερα της συνεδρίας που θα τον εβλεπα.
Αρχισα να νομιζω πως αυτο που νιωθω ειναι ερωτας, στους 3 μήνες....
Βεβαια απο την πρωτη μερα υπηρχε τρομερη οικειοτητα,και απίστευτη χημεια μεταξυ μας σαν να τον ξερω απο παντα.
Κατι φορες ενιωθα πως ειναι το αλλο μου μισο, η αδελφή ψυχη μου...
Βρε μελίνα μου χαθήκανε οι τριαντάρηδες; τι δουλειά έχεις με εναν 45αρη που μπορει να ναι και παντρεμένος με παιδιά; βρες εναν στην ηλικια σου να ερωτευτεις εκει δεν πηγες να γ ιορτασεις τον αγιο βαλεντινο να γίνεις καλά πήγες!
Ξεχασα να σου πω οτι μου ειπε πως ειναι εργενης και οταν πια εφυγα απο κει, εμαθα οτι ειναι παντρεμενος.
Για να καταλαβεις τι κυκλοφορεί....
Ααα τοσο καλα καταλαβα...εμενσ γισ την προσωπικη του κατασταση δεν μου εχει μιλησει παντως βερα δεν φοραει δεν νομιζω να ειναι παντρεμενος αλλα και σε μενα συμπεριφερεται σαν εργενης.μ αυτα που ελεγε δηλαδη.εδω μου ειπρ οτι οταν τελειωσει η ψυχοθεραπεια μας τους ρπομενους μηνες δηλαδη θα εχουμε αλλου ειδους σχεση.τωρα τι εννοουσε μ αυτο δεν μπορω να καταλαβω.παντως δεν εχει κανει κινηση να με πλησιασει παιρετερω εκτος αυτων που πεταει..
ας αφησουμε το οτι ο γιατρος σου ειναι λαθος και ας το δουμε απο αλλη πτικη
συμφωνω .να πεις ηταν καμια 30αρια να πεις οκ...
αλλα 45 ρε μελινα ειναι γερος....δλδ ελεος εχετε 20 χρονια διαφορα...
σου λειπει η πατρικη φιγουρα?
Κι εμενα εργενης μου το έπαιζε και μου το ειπε κιολας στη 2η συνεδρια.
Λες και με ενοιαζε έμενα που ημουν στην κολαση απο τη διαταραχη μου αν ηταν ή δεν ηταν παντρεμένος.
Η ολη κατασταση εξελίχτηκε εντελως ατυπα οπως σου ειπα.
Εισαι στην αρχη ακόμα και μπορεις να το σωσεις.
Εγω διαλυθηκα απο αυτη τη σχεση. Ο nick μιλησε για πατρικη φιγούρα. Μπορει να εχεις αυτο αναγκη. Εγω στο τελος καταλαβα οτι πιο πολυ απο ολους τους ρολους που του εδωσα, ηταν αυτος του πατερα. Τον έβλεπα στον υπνο μου να με κραταει απο το χερι και να ειμαι 6 χρονων παιδακι.
Καταλαβαινεις τι ζημια επαθα;
Σου θυμιζω πως εχω οικογένεια και παιδια.
Το μπέρδεμα μεσα μου τεράστιο....
Δεν αξιζει. Ουτε για σενα που εισαι μεν μικρη χωρις υποχρεωσεις. Γιατι να την πατησεις με αυτον; Μονο σχεση εκμετάλλευσης ειναι απο την πλευρα του.
Τοσοι και τοσοι φωνάζουμε εδω μεσα για τους μαλακες που κυκλοφορούν.
Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αντιδεοντολογικό αυτο που υπονοησε για σχεση μετά....
Χμμμ τι να πω μπορει...παντα μου αρεσαν οι καπως μεγαλυτεροι μου αλλα οχι τοσο.ενιωθα πιο ανετη και ασφαλης...τωρα οσον αφορα την πατρικη φιγουρα δεν ξερω τι να πω.με τον πατερα μου ειχαμε πολλες προστριβες αυτα τα χρονια αλλα τωρα λογω της καταθλιψης μου εχει δειξει τοση αγαπη οση δεν μου ειχε δειξει ολον αυτον τον καιρο.αλλα πιο πολυ σαν φιλαρακια ειμαστε τωρα παρα σαν πατερας-κορη.
Εισαι ευαλωτη στη φαση που εισαι. Αυτο πρεπει να το καταλαβεις.
Κατανοω την αναγκη σου να ζήσεις κατι δυνατο, οπως το απαγορευμενο. Ειναι ιδιαιτερα γοητευτικο το ξερω.
Εμεις ομως εδω, που έχουμε παθει, οφειλουμε να σε προειδοποιησουμε/προστατευσουμε οσο μπορούμε.
Μηπως στο μυαλο σου εχεις φτιάξει μια σχεση που νομιζεις οτι σου προσφερει ασφαλεια?
για αρχη αυτο που λες οτι επαθες....να σου πω οτι γινεται συχνα -ασθενης να ερωτευεται τον θεραπευτη του...
συνηθως νιωθει μια ασφαλεια και σχεση εξαρτησης...
δλδ σου αρεσει σαν αντρας θα ηθελες να κανεις π.χ μια σχεση μαζι του?
Εγω ας πουμε nick,οταν τον σκεφτόμουν ερωτικα μου φαινοταν γελοιο....
Πιο πολυ ήθελα μια πνευματική ασφαλεια, καθοδηγηση, αδελφη ψυχη....
Μπορει να εινσι κ αυτο νικ...σαν αντρας ειναι ναι.μεν γοητευτικος και δεν του φαινεται η ηλικια του αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο...
Μπορεις να τον φέρεις στο νου σου ερωτικά; Σε μια ερωτική κατάσταση μεταξυ σας;
Άλλο γοητεια, αλλο νιωθω ασφαλεια, άλλο θελω καποιον ερωτικα.
ναι αλλα δεν μ απαντησες σε ελκυει σεξουαλικα..η νιωθεις αλλα πραγματα?οπως π.χ ασφαλεια και εξαρτηση μαζι του?
να σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι σου λεμε....
αυτο που σου κανει ο ψυχιατρος σου ειναι ακριβως το ιδιο...με π.χ εγω που ειμαι 25 και εχω εμπειριες να παω σε ενα κοριτσακι 15 ετων και να προσπαθησω να την ριξω...δλδ παρανομο-ανηθικο-
Πιο πολυ με κερδισε το γεγονος οτι με καταλαβσινει με ενθαρρυνει και οπως ανεφερα δεν εινακ μονο αυτο...και τα αλλα που μου ελεγε
Πες μας ακριβως τι ελεγε.
Δεν ειναι ξεκαθαρο το τι εχεις ακουσει που σε κανει να αισθάνεσαι ετσι.
Συμφωνώ με νικ για το παράνομο ανηθικο. Ετσι ακριβώς ειναι.
Καταρχην μου λεει οτι ειμαι πολυ ομορφη και πολυ ευαισθητη για να αισθανομαι ετσι οπως αισθανομαι οτι κ κλ ειναι αδικο για μενα και μου ειπε κιολας και φαντασπυ στα λεω εγω αυτα που για να πω καλο λογο για γυναικα δεν παιζει.επισης μου ειπς οτι οταν τελειωσουν οι συνεδριες μας θα εχουμε καποια αλλου ειδους σχεση..την τελευταια φορα που πηγα και ημουν μπνη μ η συζητηση κινηθηκε γυρω απο το σεξ χωρις να εχω αναφερει κατι εγω γι αυτο το κομματι..επισης ειναι καπως αμηχανος οταν ειμαστε μαζι ειδικα την τελευταια φορα που ημασταν μονοι και τον εχω πιασει να με κοιταει αρκετες φορες οταν φευγω σε διαφορα σημεια αυτα :p