Originally Posted by
Miliva21
χαχαχαχ....μαλισταα ....ναι ενταξει δεν εχετε αδικο που λετε οτι πρακτικα σχεση με μεγαλυτερα ατομα δεν τσουλαει ευκολα..λογικο ειναι αλλη ηλικια,αλλα γουστα, αλλες συνηθειες..αλλοι ρυθμοι ζωης....ομως ειναι αυτο που σε ελκυει ρε παιδι μ ...κ νιωθεις ασφαλεια και χαιρεσαι να ακους εναν ωριμο ανθρωπο που ξερει πως να συμπεριφερθει , εχει φιλοσοφησει καποια θεματα στη ζωη του...μπορει να ειναι πιο προστατευτικος (ποσο πολυ μ αρεσει αυτο σε μια σχεση...!!! )(που δν μιλαει σαν αυτα τα ηλιθια( ανωριμα 20χρονα) που φαινονται παιδακια σε ολα ....που δν ξερουν πως να συμπεριφερθουν, πως να σε φλερταρουν ..πως ν μιλησουν και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να γεμισουν εμπειριες κ να πηδηξουν οσες περισσοτερες μπορουν......με χαλαει να τα εχω με τετοιο ατομο..(θα ηθελα ν νιωθω προστασια, να μπορω να επικοινωνησω με τον αλλο,να μιλαμε για πιο σοβαρα θεματα , να ειναι μπροστα, πιο πανω απο μενα να με τραβαει μπρος τα πανω η σχεση μου μαζι του..ως ανθρωπο ως προσωπικοτητα να με κανει καλυτερη ..να μαθαινω πραγματα....
γεγονος που ενας 22χρονος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝν ειναι ωριμος γ την ηλικια του δεν τα εχει ολα αυτα.....
κ ο πρωην μ αν κ ηταν πιο ωριμος σαν ιδιοσυγκρασια γ την ηλικια του ( σε συγκριση με τους συνομιληκους του...) ηταν εντελως παιδακι....ηταν απειρος γενικως...προσκολλημενος με τη μαμα του...δεν ειχε διαμορφωσει δικη του αποψη γ τπτ και επηρεαζονταν πολυ απο γνωμες τριτων.....(φιλων-γονιων) σε θεματα δικα του (απλα θεματα) που θα μπορουσε ο ιδιος να εχει τη δικη του γνωμη κ να πραττει αναλογα οπως θελει εκεινος (ποσο ξενερωτο αυτο)......που και παλι ξανα λεω ηταν οντως πιο ωριμος σαν ατομο..( φαντασου να μην ηταν κιολας...οπως οι περισσοτεροι συνομηλικοι μου)
και οταν βλεπω συνομιληκους μ ξενερωνω...