Originally Posted by
Macgyver
Νομιζω τα δραματοποιεις λιγο , και υπερβαλλεις , φυσικα η οριτζιναλ κτθλψη ειναι παθηση , διοτι πολλοι μπερδευουν τις αντιξοοτητες της ζωης και τις στεναχωριες με την ασθενεια κτθλψη , ο κτθλπτικος ΔΕΝ αισθανεται θλιψη , μπορω να παραθεσω αρθρο ψυχολογου , και δεν πιστευω αυτους που διατυμπανιζουν ' θα αυτοκτονησω ' .....οταν ο κολλητος μου αυτοκτονησε το 84 , δεν ειπε κουβεντα ουτε σε μενα , τομαθα τηλεφωνικως ............. αν ησουν οσο καιρο ειμαι στο φορουμ , θαχες βαρεθει να διαβαζεις ' απειλες ' για αυτοκτονια , αν γραψει καποιος οτι θελει ναυτοκτονησει , δεν εχω ποτε προσπαθησει να του αλλαξω γνωμη , δεν ασχολουμαι με τετοια θεματα , ειμαι 55 και βλεπω πιο ψυχραιμα/διαφορετικα την κτθλψη , παροτι την παλευω καμμια 12αρια χρονια .................ας ασχοληθουν οι νεωτεροι με τετοια θεματα , οχι εγω ......
να προσθεσω οτι δεν υπαρχι κτθλπτκος που να μην του εχει περασει η ιδεα της αυτοκτονιας απ το μυαλο του , εστω φευγαλεα , συμπεριλαμβανομενου εμου , αλλο ομως το λεω , αλλο το κανω , τεραστία η διαφορα ....
εχω ανοιξει 150 θρεντ , σε κανενα δεν ζητω βοηθεια , δεν μπορω να συγχρωτιστω με ενα παιδι , ειμαι αρκετα μεγαλος ........αντιμετωπιζω μονος τις δυσκολιες , φυσιολογικο ειναι ...
και εχω βαρεθει να διαβαζω τα κλισε περι ' κακης ' ανθρωποτητας , που καποιοι εφτιαξαν , αυτη ειναι η ανθρωποτητα , καλως η κακως , ας ζησουμε με αυτην ..........