με διεγνωσαν με κατι απαισιο. και θελω απλα να πεθανω. ο λογος που γραφω εδω ειναι για να δω αν καποιος αλλος εχει περασει απο διαγνωση ασθενειας που δεν θεραπευεται και τι εκανε.
Printable View
με διεγνωσαν με κατι απαισιο. και θελω απλα να πεθανω. ο λογος που γραφω εδω ειναι για να δω αν καποιος αλλος εχει περασει απο διαγνωση ασθενειας που δεν θεραπευεται και τι εκανε.
Τι σε διεγνωσαν?
ε καλα ρε τερας ειπαμε...
δεν εχεις και κατι που θα πεθανεις....ελεος..
χαπ εχεις...δεν πεθαινεις...
τι αυτοκτονιες και τετοια λες...
κανεις λες και σου ειπαν οτι εχεις 10 μερες ζωης...
ακουσε με παρατα ολα καλυτερα και γυρνα στην ελλαδα....να ηρεμησεις....να δεις και γνωστους και οικογενειες
teras τι σου διέγνωσαν?
οχι δεκα μερες, αλλα μουπαν δεκα χρονια. δεν το λες και κατι ελαφρυ ξερεις. και ναι πεθαινεις με αυτο. και το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι οτι η ποιοτητα ζωης θαναι χαλια. τωρα αν εσενα σου λεγανε εχεις 10 χρονια και αυτα θαναι δυσκοαλ παρτο χαλαρα. τι να σου πω. να σου κανουμε και ανδριαντα για τη χαλαροτητα σου
εχει μια θεια μου χαπ..λογω τσιγαρου και ηδη την εχει 17 χρονια....μια χαρα ειναι..οπως ακριβως και πριν την χαπ....ουτε οξυγονα χρειαζεται ουτε τπτ..και δουλευει κανονικα.....
απλα τις ειπαν τσιγαρο να μην ξαναπλησιασει.....και απλα οταν κρυωνει περνει αερολιν και κανει εισπνοες....τπτ αλλο...
αυτα που λες ποιος στα ειπε δεν ξερω...
ασε που σε 5-7 χρονια θα εχουν βρει να την γιατρευουν τελειως...ηδη γινεται μελετη για την αντιμετωπιση της...
οποτε ασε αυτα που σου ειπαν σε 10 χρονια....απο το γκουγκλ θα ειδες τπτ μαλακιες και τα λες
ζησε την ζωη σου κοριτσι μ....
Είναι οι ίδιοι που σε είχαν διαγνώσει με σκλήρυνση κλπ;
Πόσο πας στοίχημα πως αύριο θα ακυρώσουν τη χαπ και θα σου βρουν ..ποδάγρα;
Αλλά, εντάξει. Και χαπ να έχεις μια χαρά αντιμετωπίζεται! Οπως τα λέει ο nick.
Προτείνω μια έξοδο για καφέ πχ ή ό,τι σε ευχαριστεί. Οσο κάθεσαι και τα σκέφτεσαι και τα ψάχνεις, τόσο χειρότερα γίνεσαι. Ξέρεις πόσες φορές την έχω πατήσει έτσι κι εγώ;
μου τα ειπαν εδω βρετανια σε ενα νοσοκομειο. μου ειπαν πως τα πνευμονια μου ειναι πνευμονια 90χρονου. και πως η χαπ εχει μεσο ορο ζωης 10 χρονια. και επειδη την επαθα μικρη μαλλον εχω τη γενετικη μορφη που ειναι η χειροτερη. διοτι ειμαι μικρη για χαπ και δεν καπνιζω κιολας
να σου πω δεν ερχεσαι ελλαδα να σε δει ενας γιατρος εδω?να σε κατατοπισει και να σου πει σιγουρα?
γιατι μ φενετε οτι παλι μπουρδες σ λενε....
μηπως εχεις πεσει σε κανα φασιστικο ομιλο γιατρων?
αφου σου λεω η θεια μ ειναι μια χαρααααααααααα.......μονο οταν κρυωνει απλα περνει εισπνοες για μερικες μερες....
και απλα αμ δεν κανεις γυμναστικη χανεις λιγες αντοχες.....τπτ αλλο δεν κανει η χαπ κοπελα μου...
ελα εδω στην ελλαδα σε εναν σοβαρο γιατρο επιτελους να σε κατατοπισει....γτ σ λενε μαλακιες....η απλα εσυ εχεις χαθει στην μεταφραση
Κούκλα με ΧΑΠ δεν πέθανε κανεισ η γιαγιά μου έχει εδώ κ είκοσι χρόνια είναι ογδόντα έξι
Ε ναι στα 29 ακόμα είναι νέος ο οργανισμός λογικά θα πας μέχρι τα εξήντα
Άντε να το πάμε σε μένα έχω ψύχωση από τα εικοσιπέντε μου είμαι τώρα τριάντα πέντε αυτό που με ενοχλεί δεν είναι το πρόβλημα αλλά ότι δεν έχω λεφτά
ουτε μεχρι τοτε γιατι αποτι φαινετε εχω τη γεννετικη μορφη.
αλλα και παλι ξεροντας πως θα φτασεις μεχρι τα 60 με το ζορι δεν αξιζει η ζωη. εσενα θα σαρεζε να ξερεις πως θα πεθανεις νεος?
δεν σκεφτομαι οπως πριν. δεν υπαρχιε περιπτωση να κανω παιδια, γιατι? για να με δουν να πεθαινω?
Όταν έχεις ψύχωση ξέρεις μπορεί να μην φτάσεις τα εξήντα κ επίσης δεν είσαι καλοδεχούμενος εσύ θα με παντρευοσουν;
ε ολους τους βλεπουν τα παιδια να πεθαινουν...ελεος..τι σκεπτικο ειναι αυτο.......
δλδ δεν σ φτανουν 30 χρονια?
και παλι ελεος...σε 30 χρονια δεν θα υπαρχει καν ανιατη αρρωστια ετσι οπως θα εχει εξελιχθει η ιατρικη....
ενταξει καταλβαινω οτι εχεις πικρα...αλλα χαλαρωσε και ενημερωσου πρωτα σωστα
Κι εγώ αθλητής είμαι
Καράτε βόλευ μπαλλα κ τώρα βάρη συνελθε μία χαρά εισαι
γτ ειδες οτι δεν μπορεις?εγινε κατι?>εισαι σιγουρη οτι θα γινει?
αμα και εαν γινει,ελα πες μας...μεχρι τοτε απολαυσε την ζωη σου...κανενας δεν σου ειπε οτι δεν θα μπορεις να πηγαινεις μεχρι την κουζινα....μην λες πραγματα που δεν ισχυουν...
ελα στην ελλαδα να πας σε εναν πνευμονολογο να σε ενημερωσει επακριβως γτ μου φενεται δεν εχεις σωστες πληροφοριες..
εδω μου ειπαν πως η γεννετικη μορφη κινειται πιο γρηγορα. και πως σε λιγα χρονια you will find it difficult going from your room to the kitchen οπως ακριβως μου ειπαν. μεχρι και για μεταμοσχευση μιλησαν. πως να μην πανικοβληθω? ειχα τοσα ονειρα και νιωθω πως ολα τελειωσαν. ξυπναω συνεχεια τη νυχτα να δω αν αναπνεω. μου τα ειπαν πολυ ασχημα τα πραματα.
ναι ε?οπως σου λεγανε και την προηγουμενη φορα ε?
θα σ πω μια ιστορια..
εγω ειχα παει σε εναν γιατρο πριν 9 χρονια...και μ ειπε οτι αμα συνεχισω να καπνιζω σε πεντε χρονια θα ειμαι με οξυγονο...τελικα περασαν 9 χρονια συνεχιζω να καπνιζω και μπορω να κανω τρεξιμο και 1μιση ωρα....
γτ τελειωσαν τα ονειρα? μια χαρα θα συνεχισεις οπως ακριβως και πριν....
επισης δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι εχεις χαπ....εμαθα οτι αμα δεν ειναι σε προηγμενο σταδιο δεν φενεται...και οι γιατροι μαλλον εικασιες εκαναν...
ολοι εχουν εστω και λιγο αμα εχουν καπνισει σκιες και αλλα στα πνευμονια...
Ρε κούκλα χαλάρωσε ξέρω μία τραγουδίστρια που τραγουδάει με οξυγόνο κι είναι πανέμορφη
πρωτον τα μισα απο αυτα π λες ειναι ψεματα..δεν ξερω ποιος τα ειπε....
σου ειπα η θεια μου εχει και ειναι μια χαρα υστερα απο 17 χρονια....τελιως καλα...μονο που δεν καπνιζει και οποτε αρρωσταινει περνει οξυγονο κατα αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα στην ζωη της....
αληθεια σου λεω....
και επιπλεον σε μερικα χρονια θα εχουν εξαλειφθει ολες αυτες οι αρρωστιες με την προοδο της ιατρικης
Και η μητέρα μου έχει ΧΑΠ και είναι σαραντακάτι κάνει τις εισπνοές της και κομπλέ.Και έκανε και ένα χειρουργείο πρόσφατα που είναι πολύ επιβαρυντικό σε άτομα με ΧΑΠ αλλά όλα ok
Έτσι ξέρω κι εγώ
Τέσσερα χειρουργια ο ρομποκοπ είσαι;
κουκλα δεν πεθαινεις μην αγχωνεσαι/....ολα οκ θα ειναι
Μην αγχώνεσαι κοπέλα μου.Η αλήθεια είναι ότι τα χειρουργεία είναι λίγο επικίνδυνα έχω ακούσει αν έχεις ΧΑΠ λόγω αναισθησίας αλλά αν περάσει λίγος καιρός μετά είσαι μια χαρά.Και στη μητέρα μου είπαν ότι εμφάνισε αρκετά νωρίς την αρρώστια από 40 χρονών και συνήθως εμφανίζεται στα εξήντα.Μια χαρά είναι μπορεί να χρειαστεί λίγες παραπάνω εισπνοές μερικές φορές και είναι και παχύσαρκη.Εγώ ξέρω ότι είναι μία δυνητικά επικίνδυνη αρρώστια γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει και άλλα προβλήματα αν δεν προσέξεις.Γιατρός δεν είμαι αλλά πιστεύω αν παίρνεις τις εισπνοές σου ,δεν καπνίζεις και προσέχεις θα είσαι μία χαρά.Πήγαινε και ζήτα και καμία γνώμη από κάπου αλλού.Οι γιατροί μία τάση να καταστροφολογούν την έχουν.Έτσι και αλλιώς ποιος είναι σίγουρος ότι θα ζει σε δέκα χρόνια....
Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί επειδή σου κάνανε μία διάγνωση η οποία ίσως σου δημιουργήσει κάποια θέματα αν και δεν νομίζω να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.Παρόλα αυτά όμως είναι κατανοητό ότι σε κάνει να σκέφτεσαι αρνητικά και θα χρειάζεται να προσέχεις είναι η αλήθεια.Ηρέμησε λίγο, πήγαινε καμία βόλτα και σκέψου λίγο πιο θετικά.Πήγαινε και σε κανέναν άλλον γιατρό μπορεί να σου δώσει κάποια καλύτερη διάγνωση.Στο λέω αυτό γιατί έχω περάσει πολλές φρίκες από γιατρούς αλλά ευτυχώς μάλλον είμαι πολύ ξεροκέφαλη και τους διέψευσα :) χαχα.Σήμερα αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται, θα δεις.Και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, στο εγγυώμαι.Θα προσπαθείς για το καλύτερο,όλοι γι'αυτό προσπαθούμε.Και βγάλε τις αυτοκτονίες από το μυαλό σου αυτό είναι αρρώστια από μόνο του.
Στείλε τις εξετάσεις σου στην Ελλάδσ. Μην τους λαμβάνεις καθόλου υπόψιν σου αυτούς τους γιατρούς.
Πώς έβγαλαν το συμπέρασμα οτι είναι γενετική η πάθησή σου; Ο μόνος αποδεδειγμένα γενετικός παράγοντας κινδύνου για τη ΧΑΠ είναι η κληρονομική έλλειψη της πρωτεϊνης α1 – αντιθρυψίνη. Αν δεν κάνω λάθος, για να διαγνώσουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνεις πολύ ειδικές αιματολογικές εξετάσεις στο dna σου. Αυτό δεν μπορεί να φαίνεται σε μια αξονική. Οπότε μπούρδες σου λένε οι άνθρωποι.
Άμα ακούγαμε τους γιατρούς δε θα ζούσαμε τώρα
Βασικά αν είχαν δίκιο οι γιατροί σε ότι λένε εγώ σήμερα ή θα είχα πεθάνει σε χειρουργείο σπονδυλικής στήλης ή θα ήμουν 150 κιλά ,παράλυτη και με οξυγόνο μονίμως και ήταν και σίγουροι όταν μου τα λέγανε αυτά.Έχουν περάσει χρόνια και τίποτα από αυτά δεν έγινε,μια χαρά είμαι.
Ο κολλητος μου εχει ΧΑΠ , απο τα 45 του , τωρα ειναι 59 , δυσαρεστο πραμα , εχεις δικιο , αλλα ο ανθρωπος ζει μια κανονικη ζωη , περπαταει 4-5 χλμ . οποτε μπορει , εχει το σπρει παντα μαζι του , αλλα λογος για να παρεις την ζωη σου , δεν ειναι , δεν ξερω επακριβως την περιπτωση σου φυσικα , απλα εκθετω την περιπτωση του κολλητου μου , δες το πιο ψυχραιμα ... και οι γιατροι παντα υπεερβαλλουν , εχω και προσωπικη πειρα , και περασε καρκινο ( σοβαροτατο ) ο κολλητος , τον ειχαν καταδικασει , μια χαρα ειναι τωρα .....ουδεποτε ομως σκεφτηκε την αυτοκτονια .... δεν μπορω να προσθεσω κατι αλλο ....