Μην πατάτε το πράσινο καπνιστε το
Printable View
Μην πατάτε το πράσινο καπνιστε το
Παίρνουμε την αγωγή μας... Ας μείνουμε εκεί [emoji14]
Σοβαρά τώρα, όταν ξέρεις ότι έχεις θέμα και προσθέσεις και ουσία δύσκολα ξεμπλέκεις. Έχεις το ζόρι σου που ειναι μεγάλο έχεις και τη σταμπα του εξαρτημενου γιατί ως γνωστόν δεν λένε πονάει αλλά λένε κοίτα χάλια είναι εξαρτημένος. Μέχρι εκεί τους κόβει. Καλύτερα χωρίς ουσίες.
Καλά ρε παιδιά είπα να σας εκπολιτισω λιγάκι άμα δε θέλετε τρολαρετε εγώ το είπα δεν πιστεύω στα λόγια ούτε νομίζω ότι κάνω κάτι άμα θέλετε στείλτε το το θέμα
Σε σε το άλλαξα γράψε λαθοσ βαρύ θέμα
Χωρισ ουσίες είναι πιο δύσκολο αλλά έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο μ φαινεται
Χαχα... Με βαριά ασχολούμαστε εδώ αλλά χρειάζεται και λίγο χιούμορ. Ωραίος τίτλος [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Εγω προσπαθω να μενω καθαρος και αλλοι προσπαθουν να πιουν....τραγικοτατη ειρωνια....
Παντως ο εθισμος ειν κατι μεγαλυτερο απο την χρηση...η χρηση ειναι υο συμπτωμα ελπιζω να καταλαβεναιτε οτι καποιος για να οδηγηθει εκει σερνει απο πισω ενα σωρο διαταραχες και ψυχολ προβληματα....ειναι πακευο η φαση....και πιστεψτε με και να καθαρισει ενας χρηστης δεν τελειωνει εκει το θεμα μετα εχει να αντιμετωπισει το χαος μεσα του....
Και μιλαω αποκλειστικα για εθισμενους καθημερινους χρηστες με εμμονη και καταναγκασμο για χρηση οχι ποτες του σαββατοκυριακου....
Ελις σοβαρεψου!
Ναρκωτικα να παρεις η οχι; -ΟΧΙ
το χόρτο δεν είναι ναρκωτικό...!!! είναι η μαγεία τις φύσης για να είμαι ευτυχισμένος.....!!!
καλύτερα λίγο κάνναβης παρα xanax...
https://www.youtube.com/watch?v=P8aUshW_xRA
Σχετικά με την ερώτηση του τόπικ σου, φίλε, να ΜΗΝ πάρεις ναρκωτικά!
Καλά ρε παιδιά δεν παίρνω έτσι κ αλλιώς θέλουν λεφτά
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (απαγορεύονται οι προτροπές για λήψη ναρκωτικών ουσιών)
Μην πάρεις ρε συ elis δεν φτάνουν για όλους.Έλα πλακίτσα χαχα.Μακριά από τέτοια.
Καλυτερα χορτο , παρα αλκοολ ....................τα νομιμα ενιοτε ειναι χειροτερα ........και τα ζαναξ ειναι σ@ατα ......
Είμαι χρήστης ινδικής κάνναβης 8-9 χρόνια, είναι σαν να βάζεις βενζίνη στο αυτοκίνητό σου, π.χ όταν είσαι 2/10 και κάνεις ένα γάρο θα πας 8-9/10, καλύπτει το πρόβλημα δεν στο λύνει, είναι μια καλή βοήθεια για τις δύσκολες μέρες σου σαφώς αλλά μέχρι εκεί, αυτά όσον αφορά την κατάθλιψη,
για όσους πάσχουν από ψυχώσεις ή σχιζοφρένεια καλό θα είναι να μην πειραματιστούν μιας και υπάρχουν ενδείξεις για επιδείνωση της πάθησης.
αλκοόλ, κόκα, πρέζα,"χαπια" κτλπ δεν είναι ναρκωτικά είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα, το αντίθετο μάλιστα..*λσδ/μανιτάρια ψυχαγογικούς σκοπούς αυτό
καλή σου τύχη
Άμα βρω λεφτά ποτέ το ξανασυζηταμε
Εγώ θεωρούσα Έλις οτι επαιρνες ναρκωτικα με την έννοια οτι εχεις μια θετική τρέλα πέρα απο την τρέλα που δέρνει κ τους 2 μας. Είναι βασικό η θετική τρέλα κ να αντιμετωπιζουμε τις καταστάσεις με χιούμορ.
Καταλαβαίνω οτι περνάς δύσκολα αλλά λέω να συνεχίσεις με τα ''θετικά ναρκωτικά''.
Για μας ο πόνος είναι σύντροφος κ δεν ψάχνουμε φυγή.
ειπα στη ψυχολογο για χορτο, αλκοολ και αυτοτραυματισμους.μου ειπε την εξης σειρα..1η επιλογη χορτο. 2η επιλογη αλκοολ, 3η επιλογη αυτοτραυματισμος
σε δυσκολες καταστασεις ομως μονο.και δε με προετρεψε απλα μου τα εβαλε σε σειρα για το πιο ειναι προτιμοτερο για να ξεσπαω οταν εχω αυτην την αναγκη
Ναι λες και οι ψυχολογοι και οι γιατροι ξερουν απο ναρκωτικα για να δινουν συμβουλες...ειναι απλο το θεμα στους ψυχωσικους το αλκοολ μειωνει τις αναστολες και υο χορτο επιδεινωνει το παραληρημα...
Ο νικος πανω λεει οτι ολα τα ναρκωυικα εκτος απο το χορτο ειν δηλητηρια ναι ενω τους κατουρημενους αλβανους που πινει ειναι τσαι του βουνου θεωρει ας πουμε...
Οσο για υην πρεζα αυτη ειν μια κατηγορια μονη της δεν μπλεκουν ολοι μαυτην μονο οσοι σερνουν απο πισω τους ενα καρο διαταραχες .....
Βοο εσυ πινεις μαυρο και μετα παραπονιεσαι για τα συμπτωματα σου υο θεωρεις λογικο τωρα αυτο? Δινω επισης συγχαρητηρια στην ψυχολογο σου που ενω εισαι ψυχω σου δινει σαν πρωτη λυση τα καυουρημενα αλβανα και τα σκανκ φιεκδικει επαξια τον τιτλο της ηλιθιας εν ετη 2017
εχω κανει απο το Δεκεμβρη ως τωρα 8-9 τσιγαρα.δλδ 2-3 το μηνα.απο τα 8-9 αυτα 1 φορα μου εβγαλε ψυχωτικα.και ψυχωτικα εχω απο τα 15-16 μου.δε μου δημιουργηθηκαν απο το χορτο.δεν επινα τοτε.
απο τις λυσεις που ειχα στο μυαλο μου μου ειπε καλυτερα χορτο λιγοτερο καλυτερο το ποτο και το χειριστο να κοπω.δε με προετρεψε.και 15 μερες τωρα που ημουν καλα απο ψυχωτικα με την καινουρια αγωγη δεν εκανα κανενα.
τις 4-5 τελευταιες μερες εχω ενα σοβαρο ψυχολογικο θεμα στην επιφανεια και δε μπορω να το κουμανταρω και εκανα 1 μετα απο τοσο καιρο.ισα ισα για να κοιμηθω ηρεμα.
και μη νομιζεις πως δεν το φοβαμαι..το φοβαμαι.χτες πηρα 1.5μγ ζαναξ που ειχα να παρω απο οκτωμβρη για να κοιμηθω προκειμενου να μην κανω τσιγαρο
Τι να σου πω ρε συ boo και εγω σχιζο ειμαι και ειμαι και εθισμενη πτοσωπικοτητα που αυυο σημαινει ουι εχω κιαλλες διαταραχες εχω καλες μερες και κακες μερες ναι συμφωνω και εγω εκοψα υην πρεζα και η ζωη μ φαινεται πολυ δυσκολη χωρις φτιαξιμο αλλα δεν πινω...δεν πινω ουτε αλκοολ....εγω ακολουθω υην αγωγη μ και κανω και ομαδες αυτοβοηθειας γυμναζομαι βγαινω για καφε απλως ζω...και μην μ πεις οτι εσυ δεν μπορεις γιατι αυτο υο εγωκεντρικο το χουμε ολοι π νομιζουμε ουι ειμαστε οι πιο αρρωστοι...και εγω εχω ακομα συμπυωματα.....
Τελος παντων αφου δεν εχεις εθιστικες τασεις πιες τι να πω απλως εγω ανησυχω να στο πω και στα ισα μην φουνταρεις καμια μερα απο τον συνδιασμο χορτο ψυχωση
Μαγκα μου απορω πιος σε εκανε να την δεις αλλιως και πως πηρες τετοια αποφασαρα να κοψεις.Και μαλιστα απο πρεζα.
Η θεληση ειναι το μονο παιχνιδι???
Κοιτα το οτι μπηκες και βγηκες νομιζω απο μονο του εκτος απο διαταραχες σερνει μαζι του και πολλα κιλα καρυδια.
Εαν ησουν πλουσιος θα συνεχιζες αυτην την δουλεια?
Εισαι στεγνος η κανεις καποια συντηρηση ?
Οχι στεγνος ειμαι δεν πινω ουτε αλκοολ....τι να σου πω ρε φιλε πολυ ταλαιπωρεια πολυ ξεφτιλα καταθλιψη απογνωση δεν αντεχοτανε...και πλουσιος να μουν πιστευω θα κοβα αν οχι τωρα καποια στιγμη ναι και παλι γτ μετα απο ενα σημειο και μετα δεν την ακουγα ειχα χασει την ζωη μ ημουν μπετο δεν ενιωθα τπτ
Και εγώ στεγνή είμαι από ξυδια και αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα τα καταφέρνω και εάν τελικά έλυσα κάποιο σοβαροοοο πρόβλημα.
Το θέμα είναι η ποιότητα των ναρκωτικών; αυτό είναι το επιχείρημά σου;
Δεν ξερεις ποσο σε χαιρομαι και σε καμαρωνω χωρις καν να σε γνωριζω!!!Κρατα γερα!!Το ποντικο τον εφαγες τωρα εχει μεινει η ουρα μια μικρη ευθεια ειναι. νομιζω μετα απο τοσες κατρακυλες και σκαμπανεβασματα εχεις τον απολυτο ελεγχο και μπορεις μαγκικα να ισορροπησεις στην πορεια που σου χαραζει η ζωη...Ολα ειναι ''ευκολα'' πλεον εισαι ψημενος!
Μαγκα πολυ λαθος μας το μετεφεραν το χασισι και πολλοι πεσαμε με τα μουτρα στα σκατα.Το μαυρο συμφερει και γεμιζει τσεπες πολιτικες/δικαστικες/δηκηγορικες και ενα καρο αλλες ειδικοτητες που πατανε επι πτωματον βγαζοντας μεροκαματο στο πονο του αλλου.Σιχαμενα ελεηνα αποβρασματα χτισανε συστημα παραγωγης εγκληματιων και ναρκωμανων!
Και εγω οταν ξεκινησα στα 13-14 το μαυρακι ημουνα τσογλανακος τρελακιας και πανω απ ολα ευτυχησμενος.Το αλβανακι ομως δεν χαριζει ευκαιριες εαν σε πιει σε ιπιε!!!Που να ηξερα εγω μικρουλης οτι ισως στο μελλον αποκτησω καποια ψυχωση απο δαυτο χωρις να κατηγορω την κανναβη.Η ευθυνη δικια μου η ενημερωση ανυπαρκτη και τωρα να εδω τα λουζομε.Οσο για τα χαπια και τα υπολοιπα ολα εχουν τα συν και τα πλην.Εαν εσυ μπορεις να κοντρολαρεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον ψυχισμο σου τοτε βγαινεις ο κερδισμενος απο ολη αυτην την ιστορια.Ολα ειναι μια πλανη καλοστημενη το θεμα ειναι να μην φτασεις στο σημειο να τα φας τα σκατα στην μαπα!!!Οταν ομως τα φας αρχιζεις και καταλαβαινεις τι σημαινει ναρκωτικα και εξρτηση καλο θα ηταν ολα αυτα να μας τα δειχνανε σε νεαρη ηληκια με ζωντανα παραδειγματα και οχι απο επιφανειακα προτζεκτ του τυπου (ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ-ΠΑΡΑΝΟΜΟ)Αλλα δυστυχος ημαστε αρκετα πισω σε τετοια θεματα οχι γτ δεν εχουμε το μυαλο να τα σκεφτουμαι αλλα γιατι η κονομα ειναι χοντρη και δεν συμφερει.
Μη μου μιλάς για κόλαση
την έχω ζήσει όλη
μην μου μιλάς για ουρανούς
για θείο περιβόλι
μη μου μιλάς για ουρανούς
για θείο περιβόλι
Μη μου μιλάς για τα παιδιά
που ψάχνανε στους δρόμους
σαν τους αλήτες τους σοφούς
δεν ξέρουν από νόμους
σαν τους αλήτες τους σοφούς
δεν ξέρουν από νόμους
Μη μου μιλάς για τίποτα
δεν ξέρω ν’ απαντήσω
μες τα ερείπια του καιρού
ζωή πάω να χτίσω
μες τα ερείπια του καιρού
ζωή πάω να χτίσω
Πανε δες την ζωη του Πριγκιπα και θα καταλαβεις ποσο απεχει η λογικη απο την τρελα!Ποσο ευκολο ειναι να βρεθεις στο μιδεν λογο των ντραγκς.Και μεσα απο ολα του τα κομματια θα δεις τι ρολο βαραει και η κοινωνια η μαλλον το συστημα για ολη αυτην την κατασταση.
Παντως ελις φαινεσαι πολυ πιο λογικος απο πολλους τυπικα ''γνωστικους''.
Είμαι τρελλός που το παίζει γνωστικός
Παιδια τα ναρκωυικα εχουν ταμειο και δεν εννοω μονο το οικονομικο κομματι εγω ταλαιπωρηθηκα πολυ....οταν πρωτοεκοψα μετα απο χρονια χρησης ηταν απεριγραπτη η κατασταση μου δεν ηξερα τι μου συμβαινει....επισης συκωτι σπληνα ειναι ακομα αρκετα διογκωμενα
Καβ άμα δε θέλαν να τα παίρνετε δε θα τα παίρνατε να στο πω απλά
Θεμα προσωπικοτητας ειναι ελις οχι θεμα επιλογης οπως συνηθιζει να λεει η κοινωνια δλδ τι ειναι ο ναρκομανης για να το επιλεξω να γινω καριερα? Επειδη ειμαι στον κυκλο και ξερω γτ συμβαινει γιατι ειμαι ετσι θεωρω αυτα που ξερω σωστα γτ μενω καθαρος με αυτα που ξερω αν δεν ημουν δεν θα μιλαγα....επισης βασικα ειναι η εμμονη και ο καταναγκασμος ενας ανθρωπος οταν πινει καταναγκαστικα το θεωρεις επιλογη? Ακομα και η ιατρικη που ακομα δεν εχει ιδεα περι εθισμου λεει καποια πραγματα οπως για π.χ οτι οι οριακοι ασθενεις ειναι επιρρεπεις στις εξαρτησεις οπως και οι αντικοινωνικοι....
Απλως καταλαβαινω την αναγκη σας να κτινεται κατι για το οποιο δεν εχετε ιδεα απλα για να νοιωσετε καλα που δεν ετυχε σε σας κατι τετοιο....αλλα οσο να ναι ειναι λογικο το επειχηρημα οτι καπκιος με ενα κατο διαταραχες θα καταληξει να πινει για να μην βασανιζεται....
Θα μ πεις εσυ δεν βασανιζεσαι? Ψυχωτικος εισαι...
Θα σ πω ενα π.χ η γιατρος μου μ πε οτι ειμαι σχιζο και πληρω και τα κρητηρια της πριακης διαταραχης τα εχω ολα τα συμπτωματα....δεν ειναι ολοι ναρκομανεις σχιζο αλλα οι περισσοτεροι εχουν 2-3 διαταραχες....και συην τελικη για μενα οι διαταραχες προωπικοτητας ειναι σοβαροτερες απο μια σχιζοφρενεια.....αν θες ακομα να μιλας χωρις να ξερεις περι εθισμου τπτ καντο εχω συνηθισει τον εγωκεντρισμο της κοινωνιας να κατακρινει καυι χωρις να βλεπουν τα δικα τους θεματα....και σου ξανα λεω ειμαι καθαρος αυτα που ξερω και αυτα που κανω με κρατανε καθαρο αν ηταν επιλογη μ να πινω τοτε θα κοβα μονος μου αλλα δεν ημουν περιστασιακος χρηστης ειμαι εθισμενη προσωπικοτητα με οτι συνεπαγεται αυτο
Ελις βαλε να ακουσεις το κομματι....accept-balls to the wall...
Εγώ καβ δε σε κατακρίνω αν θέλαν θα ήταν στα νοσοκομεία τα ναρκωτικά όχι στο δρόμο
Και στα νοσοκομεια υπαρχουν ναρκωτικα και ειν στη κριση του καθενος πως θα τα παρει ο καρκινοπαθης που χει αναγκη μορφινη η ο εθισμενος που θα χειριστει γιατρο για να παρει υπνωτικα....ειναι λεπτο ζητημα αλλα αυτο που λες για δρομο και νοσοκομειο ε νταξ ολοι ξερουμε τι παιζει με αυτη τη φαση ειναι ιστορια μεγαλη